Wojtq 795 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 6 lipca startuje drugi sezon jednej z moich ulubionych serii. Kto nie oglądał pierwszego ten pała. Więcej tu życia niż w tych wszystkich powierzchownych saj-fajach od Netflixa razem wziętych. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Wiadomo coś czy kolejny Epy Castlevani będą? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 10 minut temu, Wojtas1986 napisał: Wiadomo coś czy kolejny Epy Castlevani będą? 2 sezon będzie na wakacje jakoś. 8 odcinków. Btw, przedwczoraj potwierdzili, że będzie 3 sezon http://www.digitalspy.com/tv/castlevania/news/a858887/castlevania-season-3-renewal/ 1 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) No i mamy pełny trailer 2 sezonu Glow!! Ale to fajnie wygląda. Czysty fun. My body is ready edit: I jeszcze plakacik Edytowane 11 czerwca 2018 przez sprite 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Czy ja mam wrażenie, że ostatnimi czasy Gayflix Netflix nasilił swoją pro-lewacką propagandę? Wszędzie geje, transy, queery (?). Trudno znaleźć ich film, w którym by nie było jakiegoś gejowskiego wątku. Jeszcze by to jakoś uszło, gdyby ich produkcje były tworzone z myślą o jakości, a nie ilości. Przeglądając ich produkcję trudno mi znaleźć coś ciekawego, wartościowego, gdy podczas przeglądania oferty HBO czuję jakbym co chwila napotykał produkcję wysokiej klasy. Obecnie rozważam anulowanie subskrypcji i przywrócenie gdy pojawią się nowe sezony Crown i Mindhuntera, bo to seriale pierwszej jakości. 2 1 Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 https://www.theverge.com/2018/6/13/17460092/netflix-interactive-games-minecraft Cytat Netflix and Telltale Games (The Walking Dead: The Telltale Series; Batman: The Telltale Series) have entered a partnership where the latter will begin distributing some of its games on Netflix’s platform later this year. Cytat TechRadar also reports that Telltale is developing a Stranger Things game for traditional gaming platforms, according to the site’s senior home entertainment editor Nick Pino. (It will be a new Telltale series.) Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Granie na pilocie z ustawieniami ziarna? Czemu nie 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 16 godzin temu, Wojtq napisał: Czy ja mam wrażenie, że ostatnimi czasy Gayflix Netflix nasilił swoją pro-lewacką propagandę? Wszędzie geje, transy, queery (?). Trudno znaleźć ich film, w którym by nie było jakiegoś gejowskiego wątku. Jeszcze by to jakoś uszło, gdyby ich produkcje były tworzone z myślą o jakości, a nie ilości. Przeglądając ich produkcję trudno mi znaleźć coś ciekawego, wartościowego, gdy podczas przeglądania oferty HBO czuję jakbym co chwila napotykał produkcję wysokiej klasy. Obecnie rozważam anulowanie subskrypcji i przywrócenie gdy pojawią się nowe sezony Crown i Mindhuntera, bo to seriale pierwszej jakości. Ja na pewno nie anuluję subskrypcji, ale z tym homoseksualizmem w prawie każdej produkcji, to masz absolutną rację. Ostatnio gadałem ze swoją narzeczoną, że nawet w westernie, jakim jest Godless pojawiła się lesbijka. Nie mówiąc już o takim Orange, gdzie z 75% bohaterów jest homo xD Cytuj
Rudiok 3 366 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Na razie nie bije to aż tak po oczach. Poczekajcie rok-dwa i głównymi bohaterami będą transgendery, genderneutralni i biseksualni, oczywiście obowiązkowo murzyny. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Czy są na sali fani Lucyfera? Netflix kupił prawa do serialu i już robi czwarty sezon https://tvline.com/2018/06/15/lucifer-netflix-season-4-renewed-returning/ Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Lucyfer? Gorsza wersja Ojca Mateusza, nie polecam. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 40 minut temu, Frantik napisał: Czy są na sali fani Lucyfera? Netflix kupił prawa do serialu i już robi czwarty sezon https://tvline.com/2018/06/15/lucifer-netflix-season-4-renewed-returning/ Świetna wiadomość. Niestety, znając Netflix będzie trzeba czekać aż powstanie cały sezon żeby zobaczyć jak potoczyła się historia po cliffhangerze z ostatniego epizodu sezonu 3. Plus jest taki, że na premierę sieknąć będzie można maraton, a i Netflix dba by ich produkcje były tip top (no se 3 nie porwał). Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 21 czerwca 2018 Opublikowano 21 czerwca 2018 Sprawdziłam tylko dlatego, że widziałam jakiegoś posta na forum, że spoko i muszę przyznać, że przyjemne zaskoczenie. GLOW - świeżo, śmiesznie i błyskotliwie. I ten klimat lat 80'. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 21 czerwca 2018 Opublikowano 21 czerwca 2018 Ozark - 2 sezon 31 sierpnia 2 1 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Niedawno skończyłem oglądać "Happy" i naprawdę serial zaimponował mi jak lawiruje między przyjemną baśniowością, a wyjątkowo niepoprawną politycznie i lekko slapstickową komedią. Trochę jakby Luc Besson zrobił opowieść wigilijną. Może dlatego tak trudno ten film ostatecznie skategoryzować. To taka bajka dla niegrzecznych. Bardzo fajna, zabawna i dobrze zmontowana. Chyba można polecać Cytuj
Pred250 3 Opublikowano 24 czerwca 2018 Opublikowano 24 czerwca 2018 W dniu 21.06.2018 o 18:28, Fanek napisał: Ozark - 2 sezon 31 sierpnia Świetne info, pierwszy sezon jest bardzo dobry. Oby drugi sezon utrzymał poziom. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 24 czerwca 2018 Opublikowano 24 czerwca 2018 Oglądał ktoś? Recenzje bardzo dobre, historia się zamyka w jednym sezonie czy trzeba czekać na ciąg dalszy? Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 24 czerwca 2018 Opublikowano 24 czerwca 2018 Tabula Rasa - po pierwszym odcinku pomyślałem że to może być coś naprawdę świeżego. Im dalej jednak tym bardziej robiło się z tego typowe mystery gdzie każdy w otoczeniu głównej bohaterki ma jakąś tajemnice. Ogląda się to jednak bardzo dobrze, twisty fajnie zrealizowane. No i niestety ten finał. Wyglądało to trochę tak jakby twórcy uświadomili sobie "o ostatni odcinek nam został do realizacji to trzeba wszystkie wątki szybko pozamykać". Niestety finał jest zbyt pośpieszny a niektóre przedstawione w nim wydarzenia bardzo mocno naciągane i naiwne. Zepsuło mi to obraz naprawdę fajnie prowadzonego serialu. No ale i tak wart obejrzenia. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 24 czerwca 2018 Opublikowano 24 czerwca 2018 Dopiero teraz się skapnęłam, że GLOW jest wzorowane na prawdziwym show i na Netfliksie jest nawet o nim dokument. Niezłe story, łezka poleciała przy Mt Fuji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi