Gość Orzeszek Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 "Schody", też dobre, jak ktoś lubi making the morderer i inne sądowe seriale w formie paradokumentu, to tutaj jest kolejna niebanalna sprawa, uwielbiam jak co chwila miota mnie czy główny bohater jest winny/niewinny, bo jakieś nowe fakty wychodzą na jaw podczas śledztwa. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 O, i na taką opinie czekałem. Będzie trzeba obczaić 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 (edytowane) Glow Ep.08 - AAAAle super! _ Potrzeba mi serialu jak "Master of Nothing". Serio - nie chcę drugi raz tego oglądać, ale nie wiem czy się powstrzymam Edytowane 6 lipca 2018 przez Banny Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 16 minut temu, Banny napisał: Potrzeba mi serialu jak "Master of Nothing" Love, You Me Her, Lovesick widziałeś? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Zacząłem w końcu Stranger Things i po 3 odcinkach jest bardzo zadowolony. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 9 minut temu, krupek napisał: Zacząłem w końcu Stranger Things Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Za długie odcinki, nie miałem wcześniej czasu wsiąknąć. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: Love, You Me Her, Lovesick widziałeś? Love tak, tych dwóch innych nie. Dzięki Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Szanowany producent Adi Shankar na Anime Expo 2018 ogłosił datę premiery drugiego sezonu Castlevanii. Sezon wystartuje 26 października. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 (edytowane) Ania wleciała dzisiaj z drugim sezonem czas zacząć seans. No netflix rozpieszcza w lato co tydzień fajny serial. Glow a teraz ania. Kto jeszcze nie oglądał polecam Edytowane 6 lipca 2018 przez blantman Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 (edytowane) Jeszcze raz polecam Atypical, jeśli ktoś nie oglądał. Krótkie i lekkie odcinki, idealne na letnie wieczory obok Glow. Edytowane 6 lipca 2018 przez chris85 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 (edytowane) 2 sezon Castlevanii wraca 26 października. Nowe fotki: Edytowane 7 lipca 2018 przez sprite 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 lipca 2018 Opublikowano 8 lipca 2018 wsiąknąłem w Glow, jakie to za(pipi)iste. A jutro 9 sezon Archera <3 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 8 lipca 2018 Opublikowano 8 lipca 2018 Skończyłem pierwszy sezon GLOW. Finałowy odcinek Polecam. Oglądał już ktoś Good Girls? Bo po trailerze zapowiada się dobrze Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 GLOW to sztos nad sztosy, wczoraj weszło mi 8 epów w 1 dzień. Również polecam. Sam Sylvia to przekozak Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Ja wczoraj finał obejrzałem, ehhhhh. Świetna rzecz. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Mam nadzieję, że będą kolejne sezony. Wchodzą jak masełko: krótkie, skondensowane, żadnego zamualnia. Choć z drugiej strony, przez to, że odcinki takie krótkie, to 1-2 wieczory i po ptokach, a w serduszku pustka Ogólnie świetna obsada. Nie ma wg mnie zbędnej postaci, każdy pasuje do roli, no i świetne aktorstwo. Naprawdę każdego bohatera da się lubić. No i co najważniejsze, to ludzie rozmawiają jak prawdziwi ludzie, a nie wykładowcy polskiego z filozofami (mam na myśli kwestie) Czekam na ciąg dalszy. 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 13 godzin temu, chris85 napisał: Skończyłem pierwszy sezon GLOW. Finałowy odcinek Polecam. Oglądał już ktoś Good Girls? Bo po trailerze zapowiada się dobrze Widziałem, bardzo fajne, może trochę naciągane w pewnych momentach, ale jak przymknie się oko to jest supcio. W dwa dni skończyłem sezon. i... Spoiler Ogółem 10/10 2 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 (edytowane) Idzie nowy, jeszcze droższy pakiet Ultra, a z nim ograniczenie liczby urządzeń, na jakich można oglądać w niższych opcjach Źródło: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/netflix-taryfa-ultra-za-63-zlote-miesiecznie-mniejsze-starsze-pakiety Edytowane 9 lipca 2018 przez Frantik Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Nieprawda. To tylko test. Netflix juz sie wypowiedzial, ze sprawdza tylko opcje. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Frantik no nie wiem co tak słabo. To jest już bardzo stary news i na razie tylko to testują. Nie podjęli ostatecznych decyzji o wprowadzeniu. 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 W ogóle widzę, że co serwis to inna tabelka, bo ja widziałem, że do tej najdroższej opcji przerzucą hdr więc widać ile warte są te wszystkie "newsy". Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 (edytowane) Edytowane 10 lipca 2018 przez chris85 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Czy można jeszcze zatrzymać Gayflixa, jeśli nawet w Ani z Zielonego Wzgórza znalazł się wątek homo, a nawet prawie cały odcinek jakby napisany pod propagandę LGBT? Mamy tu gejów, lesbijki, zadatki na transów, no wszystko czego dusza zapragnie, a wszystkie te "możliwości" przedstawione z jak najlepszym wydźwiękiem, i to w serialu z kategorią wiekową 7+. Pojawienie się tych motywów nie psuje mi radości z oglądania serialu, bo perypetie Ani i jej przyjaciół nadal poznaję z wielką przyjemnością dzięki dobrze rozpisanym i zagranym postaciom, ale to wciskanie wszędzie homo-propagandy i wątków feministycznych trochę mnie razi, zwłaszcza, że odbywa się to w jawnie nachalny sposób. Niedawno oglądałem Big Little Lies od HBO, w którym pierwsze role grały kobiety, a nigdy czułem, żeby ktoś łopatą starał się mnie przekonać, że fajnie jest być gejem, a biali faceci są źli (mimo iż jeden z nich rzeczywiście był sadystą), a jedyny wątek gejowski został tam tak perfekcyjnie odwrócony, że należy tylko przyklasnąć twórcom za odwagę. Nawet w fantastycznym Glow pojawił się ostatnio tekst, że jeśli jest się białym facetem, to z automatu dostaje się awanse, a inni mają tylko pod górkę. Zobaczycie, Wiedźmin od Netflixa będzie czarnoskóry. Amerykanie mogliby nie zrozumieć, dlaczego biali ludzie patrzą podejrzliwie na innego białego człowieka. Nie wystarczy, że jest mutantem, trzeba będzie sprawić, żeby jego odmienność bardziej rzucała się w oczy. Yennefer oczywiście będzie biała, żeby promować związki interracial (motyw również obecny w co drugiej netflixowej produkcji), a Jaskier rzecz jasna będzie gejem. 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi