Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Strasznie przeżywasz. Przestań płacić, zacznij krasc z neta ich seriale, skończ smęcic.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 546,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano
Godzinę temu, selene napisał:

Rok temu nikt nie oglądał

Obejrzałem rok temu w jeden weekend i na pewno tutaj z masorzem pisaliśmy, że bardzo dobry serial, nie kłam. 

Opublikowano

Nie wiem, ja tam obejrzałem pierwszy sezon na premierę.

Opublikowano

No ja też oglądałem na premierę rok temu. W tym roku po prostu dużo więcej forumkowiczów obczaiło ten serial.

Opublikowano
32 minuty temu, selene napisał:

No to wasza wina, że nie wrzuciliście kilku postów pod rząd, żeby wszyscy widzieli :shotgun:

Przecież Mendrek polecał.

W dniu 27.06.2017 o 00:52, Mendrek napisał:

Też oglądam GLOW i jestem w połowie. Bardzo lekkie, przyjemne i klimatyczne latami 80 dzieło. Feminizm akurat się tu nie narzuca (zbytnio), a póki co każdy odcinek trzyma równy poziom ;)

Ale że Mendrkowi nie zaufałaś?

Edytowane przez Butt

Opublikowano
49 minut temu, _Be_ napisał:

Obejrzałem rok temu w jeden weekend i na pewno tutaj z masorzem pisaliśmy, że bardzo dobry serial, nie kłam. 

Tak było jak pisze Bartłomiej.

Opublikowano

Czyli chcąc nie chcąc staliśmy się Netflixowymi hipsterami, oglądaliśmy Glow zanim to stało się modne. 

Opublikowano
22 minuty temu, sprite napisał:

Zawsze tak oglądam seriale :lapka: 

:cool::lapka:

jak serial staje sie popularny to już go nie lubię 

Opublikowano
21 minut temu, _Be_ napisał:

:cool::lapka:

jak serial staje sie popularny to już go nie lubię 

Ja trochę inaczej. Jak serial staje się popularny, to już mam go dawno obejrzany :cool: 

Opublikowano

A kto oglądał Breaking Bad zanim stał się popularny (w sumie dzięki netflixowi)?:lapka:

Opublikowano

Glow siedział w poczekalni od czasu pierwszego trailera. Czasu nie było by zobaczyć i teraz @selene przypomniała, a że sezon ogórkowy to i zrobiło się okienko, no i... nie żałuję. Dzięki wszystkim za polecenie. Wchodzi jak ciepłe bułeczki, że tak powiem. I nawet dobrze, że odcinki są po 30 min. Netflixowe seriale cierpią na rozlazłość materiału przez co większość przynudza. Jednak nie Glow. Pomysły na odcinki są dobre choć czasem pierwszy sezon cierpiał na awkward moments, których nie lubię. Wszystkie dziewczyny mają swoje 5 min chyba z wyjątkiem Bejrut i Vicky Wiking. Jednak z odcinka na odcinek coraz lepiej się to oglądało. Finał pozamiatał. Teraz zaczynam drugi sezon i Ruth spokojnie mogłaby być siostrą Leslie Knope z Parks and Recreation.

Opublikowano

Macie jakieś ulubione momenty?

W drugim sezonie było wiele wspaniałych scen pomiędzy bohaterami, ale chyba najbardziej zapadła mi w pamięć scena w kinie:

Spoiler

Gdy Sam najpierw przedstawia swój film, mówiąc "I think there's some good stuff in it...I don't fucking remember", a po filmie wyjaśnia się dlaczego anulowano ich show, a reakcja Sama jest świetnym kontrastem do reakcji pizdowatej przyjaciółki Ruth, która miała jej za złe, że nie przespała się z właścicielem stacji. Aż się ciepło robi na sercu. Sam to jest gość.

Opublikowano

Jeżeli było to wybaczcie Unsolved serial o morderstwie 2paca i Biga. Nareszcie ktoś się postarał, sztos okrutny. 

Opublikowano

Skończyłem całość 2 dni temu. Jak komuś się podobał American Crime Story to może śmiało tu podbijać. BDB odegrane role(SUGE <3), świetna MUZYKA , interesująca historia(tymbardziej jak ktoś wcześniej nie znał) dobry montaż i zdjęcia. No i oczywiście k l i m a c i k :banderas: 8.5/10 daje śmiało