Opublikowano 20 lipca 20186 l Tak to jest jak Janusze się wypowiadają Primo to nie jest film, tylko SERIAL. Secundo Netflix jest współproducentem razem z SYFY.
Opublikowano 20 lipca 20186 l 1 minutę temu, sprite napisał: Primo to nie jest film, tylko SERIAL. Secundo Netflix jest współproducentem razem z SYFY. Czyli jest szansa na mocne 7. Edytowane 20 lipca 20186 l przez YETI
Opublikowano 21 lipca 20186 l skończone. No nie powiem miłe zaskoczenie te Glow. Alison Brie? no bym się chciał żenić. Najnowszy sezon Archera mocne meh, raz sie zaśmiałem na głos, a tak to -----> :| Edytowane 22 lipca 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 22 lipca 20186 l Które anime z netflixa warte jest stracenia cennego czasu? Obejrzane już Fullmetal Alchemist i Lupin, a w kolejce Godzilla. Coś jeszcze? Celuję raczej w coś bardziej dojrzałego.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Ciągnie mi się ten Alienista. Kurde niby wszystko jest na miejscu, klimacik, kontrowersyjny temat, dobrzy aktorzy ale jednak czegoś zabrakło.
Opublikowano 22 lipca 20186 l One Punch Man i Devilman dawno obejrzane. Takie sztosy ogląda się na premierę
Opublikowano 22 lipca 20186 l Nie będę oryginalny: 7 Deadly Sins, Castlevania, Ajin, Violet Evergarden i od biedy B: The Beginning. Dobra ponoć jeszcze jest Durarara, ale sam nie oglądałem. Mushishi chyba niestety wyleciało z oferty jakiś czas temu.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Troche z innej beczki, dla lubiacych dokumenty. Wojna Wietnamska jest 10 odcinkowa, opisujaca praktycznie miesiac w miesiac i rok w rok historia tego wszystkiego co sie tam wydarzylo. Opisuje tez sytuacje jak w ogole doszlo do wojny, co sie dzialo w USA i do jakich zmian doszlo na jej skutek. Polecam mocno, bo mimo ze kazdy odcinek to 1.5h, to wciaga jak cholera. I jest odcinek o bitwie, ktora stala za filmem Bylismy Zolnierzami. Choc w zaden sposob autorzy tego nie wspominaja, to kazdy kto widzial, zorientuje sie w momencie. Edytowane 23 lipca 20186 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 22 lipca 20186 l @El Loco Chocko Jakie oceny na pomidorach i imdb - 98% i 9.3 Dzięki wielkie. Uwielbiam tematykę wojenną i będzie oglądane.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Godzinę temu, Farmer napisał: Castlevania też pękła niedawno. Szkoda, że nie ma całego Lupina Szkoda, że nie ma całego Detektywa Conana. Rzucili tylko 52 odcinki.
Opublikowano 23 lipca 20186 l Ojeeej, Rycerze Zodiaku na Netfliksie. Szkoda, że nie nie ma francuskiego dubbingu, tyle wspomnień
Opublikowano 23 lipca 20186 l Naszło mnie z Lasią na dokument, więc załączyłem "Bardzo dziki kraj". Kurła dobre to, świetnie zmontowane, produkcja pierwszej klasy. Temat sekt i masowej manipulacji ludźmi zawsze mnie intrygował. Historia OSHO, a szczególnie etap w USA, to dobry kosmos jest xd Jestem po dwóch epizodach i trochę się boję, że zabraknie w tym wszystkim obiektywizmu, ale zobaczymy.
Opublikowano 23 lipca 20186 l Oglądał ktoś? Właśnie wylądował ten serial animowany na Netlixie. 95% audience score na pomidorach i 8,5 na imdb. Trailer zajebisty, dzisiaj odpalam Edytowane 23 lipca 20186 l przez sprite
Opublikowano 24 lipca 20186 l Po spustach tutaj nad Glow postanowilem sprawdzic czy hype byl sluszny. I jakos poczatek sezonu 1 mnie srednio zachecil i meczylem odcinki, ale na szczescie dzisiaj wlecial odcinek z KKK i mnie zupelnie rozj.ebal. Reszta sezonu tez super, a w weekend jak bede mial czas odpale z checia drugi.
Opublikowano 25 lipca 20186 l No ja właśnie jestem po dwóch odcinkach i na plus jedynie soundtrack i jakieś żarty sytuacyjne.
Opublikowano 25 lipca 20186 l Glow obejrzalem tylko jeden sezon i zbytnio nie rozumiem tych zachwytów. Serial jest dobry, lekko się go ogląda, można czasami się zaśmiac, idealna rzecz na wspólny seans z dziewczyną, poprostu solidna serial bez fajerwerków.