Cedric 1 313 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Opublikowano 16 sierpnia 2018 W dniu 14.08.2018 o 18:33, pajgi napisał: Najbardziej bolą beznadziejnie napisane linie dialogowe (to w ogóle w którymś momencie ma być zabawne?) i irytujących bohaterów. Aż szkoda tej muzyki, która robi dla tego serialu aż za dużo dobrego. Netflixowi przydarzały się dużo lepsze animki (hujjack, big mouth, f is family). Final Space akurat nie jest bezpośrednio od Netflixa. Oryginalnie za produkcję odpowiadało TBS, a Netflix po prostu wykupił prawa do międzynarodowej dystrybucji. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Ale niesmak i tak pozostał. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Ale to jakiś crap jest ;c Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Godzinę temu, _Be_ napisał: Ale to jakiś crap jest ;c Masz ty rozum i godność człowieka? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 8 minut temu, Orzeszek napisał: Masz ty rozum i godność człowieka? Czytałeś recenzje? Cytuj
Paolo de Vesir 9 128 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Recenzje w 2k18 to troszkę tak słabo Wiadomo że trzeba zobaczyć, bo nazwisko mówi samo za siebie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 55 na meta xD no szkoda czasu na to Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, dr skrzynia napisał: Genialne Chyba bym popełnił samobójstwo, gdybym był taką niezdecydowaną parówą xD Rzeczywiście jest tych seriali od zatrzęsienia. Pewnie na tym US Netflix jeszcze ze trzy razy więcej niż u nas, nawet ostatnio byłem w szoku ile doszło nowych azjatyckich produkcji. I faktycznie można mieć problem z wyborem. Ale od czego jest Metacritic i Forumek ? Plan co będę oglądał albo w co grał układam sobie w robocie. Wracam, prysznic i cyk seansik. Edytowane 17 sierpnia 2018 przez chris85 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 43 minuty temu, _Be_ napisał: Czytałeś recenzje? 42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Recenzje w 2k18 to troszkę tak słabo Wiadomo że trzeba zobaczyć, bo nazwisko mówi samo za siebie. Tak jak wezyr pisze, nie muszę czytać recenzji by zobaczyć disenchnamenteneteringment Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Miłego oglądania @Orzeszek i tak tutaj przyjdziesz i napiszesz, że kasztan, mówie Ci. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 ja obejrze bo futurama im się bardzo udała, wolałem od simpsonów, ale jak będzie kasztan to trudno Cytuj
dr skrzynia 35 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Opublikowano 18 sierpnia 2018 To ja też obejrzałem 5 odcinków i zaskakująco dobre. Jedynie 2 pierwsze odcinki takie no, trzeba się przyzwyczaić. Warto Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Netflix wprowadza, na razie testowo, reklamy pomiędzy odcinkami. Wiedziałem, że prędzej czy później to nastąpi https://www.dobreprogramy.pl/Netflix-zaczal-testowac-reklamy-pomiedzy-odcinkami.-Wiemy-jak-je-wylaczyc,News,90139.html Cytuj
Gość Opublikowano 18 sierpnia 2018 Opublikowano 18 sierpnia 2018 W dniu 17.08.2018 o 10:32, _Be_ napisał: Ale to jakiś crap jest ;c To prawda. Opinia po jednym, zmęczonym odcinku, ale mi w sumie wystarczy. Serial mocno cierpi na braku reżysera, sceny w których postaci po prostu coś tam robią bez choćby kawałka dramaturgi wynikającej z danej czynności, a aktorzy (wersja oryginalna) po prostu czytają z karki swoje kwestie nie zwracając uwagi na kontekst (scena spadania z klifu) mnożą się na potegę. Trochę jakby przenieść się w czasie do lat świetności polsko-ruskiego dubbingu. Nie ma tutaj w każdym bądź razie wrażenia nadinterpretacji czytanego tekstu, co chyba jest jakiegoś rodzaju zaletą. To wszystko podlane jest mocno odtwórczymi postaciami (w lepszym wypadku). Fabuła w tego typu show nie ma specjalnego znaczenia, ot pretekst dla biegania po lesie i przeżywania przygód. Na plus design graficzny. Podsumowując: polecam fanom późniejszych sezonów Futuramy i Simpsonów. Cytuj
dr skrzynia 35 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Opublikowano 18 sierpnia 2018 pajgi, pierwsze dwa odcinki takie są. Polecam ogladać dalej. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Kolejny crap od netflixa nie warto Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Ja chyba sprawdzę wersję oryginalną. Te kwestie wypowiadane przez główne postaci są w (pipi) melancholijne. Jestem po dwóch odcinkach. Bywało, że się śmiałem. Wioska elfów zarządziła ale reszta...Demon na razie jest do dupy, jego kwestie są mega słabe i nieciekawe. Podobała mi się Futurama, to na razie jest słabsze nawet od dzisiejszych Simpsonów. Jedynie rysuneczki wyrabiają. Scenografie są po prostu bajkowo piękne. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Ktoś polecał tutaj Vietnam War jakiś czas temu. Chciałem podziękować. Świetnie się oglądało i dużo rzeczy dowiedziałem się o których nie miałem pojęcia. Moja wiedza ograniczała się do kilku faktów i tego co filmy pokazywały (pluton, full metal jacket czy urodzony 4 lipca). Naprawdę bardzo dobry serial dokumentalny. Sam także polecam. 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 (edytowane) Rozczarowani imo za(pipi)iste. Rasistowska antylopa 10/10. Co to za uczucie którego nie można zapic? To nadzieja. Edytowane 19 sierpnia 2018 przez Orzeszek Cytuj
Paolo de Vesir 9 128 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Podbijam, jestem po 4. odcinku i ekipę naprawdę da się polubić. Oglądam z przyjemnością, je.bać Metacritic maczetami. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 W dniu 18.08.2018 o 11:05, Frantik napisał: Netflix wprowadza, na razie testowo, reklamy pomiędzy odcinkami. Wiedziałem, że prędzej czy później to nastąpi https://www.dobreprogramy.pl/Netflix-zaczal-testowac-reklamy-pomiedzy-odcinkami.-Wiemy-jak-je-wylaczyc,News,90139.html Jak mnie to irytuje. Na Amazon Prime to samo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi