Opublikowano 13 września 20186 l Godzinę temu, Pupcio napisał: Sally jaka loszka się zrobiła W matke, oby się nie spasła też
Opublikowano 13 września 20186 l 3 minuty temu, ragus napisał: no wreszcie legalna było czekane od 2007
Opublikowano 13 września 20186 l W dniu 11.09.2018 o 23:53, chris85 napisał: Obejrzałem pierwszy ep Dark Tourist i jakoś tak bez szału. Program jakich wiele na National Geographic Channel. Następne odcinki są ciekawsze czy zapomnieć? Takie same.
Opublikowano 13 września 20186 l Cały czas myślałem, że nowa Sabrina, to będziemy powrót podobny do Fuller House. A tu proszę, krew, diabły i brak śmiechu z puszki
Opublikowano 15 września 20186 l Szósty ep Bojacka to masterpiece, jeden z najlepszych w serii Przepraszam, czy to temat o Bojacku?
Opublikowano 15 września 20186 l W dniu 13.09.2018 o 18:44, ragus napisał: no wreszcie legalna +/u/User_Simulator grzybiarz
Opublikowano 15 września 20186 l 4 godziny temu, dee napisał: Szósty ep Bojacka to masterpiece, jeden z najlepszych w serii Przepraszam, czy to temat o Bojacku? Tak
Opublikowano 19 września 20186 l Ale Z A J E B I S T Y trailer. Szykuje się bomba. 10 epów. Będzie oglądane No i Carla Gugino <3 Edytowane 19 września 20186 l przez sprite
Opublikowano 19 września 20186 l Mam mieszane uczucia, bo pełno w nim utartych schematów, ale trailer tworzy raczej dobre wrażenie. Fajna bajka się szykuje. Kierowana do młodszej widowni, ale może sobie zarzucę w wolnej chwili. Wygląda zdecydowanie lepiej niż ostatnie animacje udające filmy dla dorosłych (PS. nie mam nic do Bojacka i Ricka).
Opublikowano 20 września 20186 l wczoraj netflix wrzucił całkiem spoko standup D.L. Hughleya. nie jest to poziom pana Chapelle'a czy Gervaisa ale i tak wypada lepiej niż reszta śmieci. Edytowane 20 września 20186 l przez Słupek
Opublikowano 21 września 20186 l Obejrzałem póki co dwa odcinki i jestem zadowolony. Tam.gdzie ma być intryga, która przeradza się w dziwny dramat z elementami komedii jest to zrobione bardzo dobrze. Boje się, ze coś się po drodze s(pipi)i no ale na chwilę obecną jest zacnie.
Opublikowano 22 września 20186 l @Frantik Przecież post wyżej masz ten sam news Weźcie wy przynajmniej czytajcie ostatnią stronę tematu przed wrzuceniem newsa.
Opublikowano 24 września 20186 l Maniac po dwóch odcinkach jest naprawdę elegancki, dawno nie było jakiegoś nowego serialu na Netflixie, który byłby na takim poziomie. Dobra obsada, ujęcia czasem wyglądają bardzo filmowo, soundtrack świetnie dopełnia lekki psychodeliczny klimat, ogólnie widać w tym sporo pieniędzy. Dla fanów Lyncha i Legionu zdecydowanie.