Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 541,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Sally jaka loszka się zrobiła :obama: 

Opublikowano

no wreszcie legalna :) 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Sally jaka loszka się zrobiła :obama: 

W matke, oby się nie spasła też 

Opublikowano
3 minuty temu, ragus napisał:

no wreszcie legalna :) 

było czekane od 2007 :) 

Opublikowano
W dniu 11.09.2018 o 23:53, chris85 napisał:

Obejrzałem pierwszy ep Dark Tourist i jakoś tak bez szału. Program jakich wiele na National Geographic Channel. 

Następne odcinki są ciekawsze czy zapomnieć? 

Takie same.

Opublikowano

Cały czas myślałem, że nowa Sabrina, to będziemy powrót podobny do Fuller House. A tu proszę, krew, diabły i brak śmiechu z puszki :obama:

Opublikowano

Szósty ep Bojacka to masterpiece, jeden z najlepszych w serii

Przepraszam, czy to temat o Bojacku?

Opublikowano
4 godziny temu, dee napisał:

Szósty ep Bojacka to masterpiece, jeden z najlepszych w serii

Przepraszam, czy to temat o Bojacku?

Tak

Opublikowano

Ale Z A J E B I S T Y trailer. Szykuje się bomba. 10 epów. Będzie oglądane :banderas: 

No i Carla Gugino <3

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Mam mieszane uczucia, bo pełno w nim utartych schematów, ale trailer tworzy raczej dobre wrażenie.

Fajna bajka się szykuje. Kierowana do młodszej widowni, ale może sobie zarzucę w wolnej chwili. Wygląda zdecydowanie lepiej niż ostatnie animacje udające filmy dla dorosłych (PS. nie mam nic do Bojacka i Ricka).

Opublikowano

9 ep 1 sezonu Ozark. O cie jasny chuy :obama:

Opublikowano

wczoraj netflix wrzucił całkiem spoko standup D.L. Hughleya. nie jest to poziom pana Chapelle'a czy Gervaisa ale i tak wypada lepiej niż reszta śmieci.

Edytowane przez Słupek

Opublikowano

Obejrzałem póki co dwa odcinki i jestem zadowolony. Tam.gdzie ma być intryga, która przeradza się w dziwny dramat z elementami komedii jest to zrobione bardzo dobrze. Boje się, ze coś się po drodze s(pipi)i no ale na chwilę obecną jest zacnie.

Opublikowano

Maniac po dwóch odcinkach jest naprawdę elegancki, dawno nie było jakiegoś nowego serialu na Netflixie, który byłby na takim poziomie. Dobra obsada, ujęcia czasem wyglądają bardzo filmowo, soundtrack świetnie dopełnia lekki psychodeliczny klimat, ogólnie widać w tym sporo pieniędzy. Dla fanów Lyncha i Legionu zdecydowanie.