Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No taka bieda wersja The Man In The High Castle to 1983. Muzyka w trailerze nawet spoko. Może dam szansę pilotowi. 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 546,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Pominęli DD w zapowiedziach. Nieładnie :/

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Może ci co nie widzieli jeszcze man in high castle niech nie oglądają przed obejrzeniem tego xD I przypominam że zaraz nowy sezon tego wspaniałego serialu. :banderas:

Opublikowano

Nie moge sie doczekać świetny serial, a ten 1983 to lekki meh

Na netflixie ostatnio zacząłem oglądać Power i nawet nawet

Opublikowano
4 godziny temu, kubson napisał:

Na netflixie ostatnio zacząłem oglądać Power i nawet nawet

Na polskim netflixie czy jakiś inny kraj?

Bo mówisz o tym serialu z "Ghostem" tak?

na polskim wpisuje i same power rangers znajduje xd

Opublikowano

Na uk, tak chodzi o ten serial

Opublikowano

Wleciał drugi sezon Ozarka i mam taki sam zarzut jak do pierwszego sezonu - pierwsza połowa czyli tak do szóstego odcinka to nuda i ciągnąca się myśl "czemu ja to oglądam" ale później już robi się lekki banderas i trzyma w napięciu do finału.

Jeśli trzeci sezon będzie miał mniej odcinków i nie będą wpychać dwudziestu różnych wątków naraz to ogólny odbiór będzie o wiele lepszy.

Opublikowano

Coooo? 

Dla mnie Ozark to rozczarowanie serialowe roku, ostatnie kilka odcinków były naprawdę trudne do obejrzenia. Sezon trzeci omijam szerokim łukiem.

Opublikowano

Pierwszy sezon (mini sezon) Frontier'a zaliczony.

Piękne scenerie dzikiej Ameryki + kinowy obraz neflixa w uhd robią...No i ten Jason ;)

Opublikowano

Karppi ktos widzial? Warto sie zabierac? Albo Frankenstein Chronicles?

Opublikowano

Oj chyba będzie oglądane. Tylko czemu Figlarz dostał tylko 1 sekundę czasu trailerowego? No, nie tak zdobywa się władzę nad światem.

Opublikowano

Dobrze, że jest ładna bo aktorsko tak średnio trochę. 

Opublikowano
6 godzin temu, schabek napisał:

Karppi ktos widzial? Warto sie zabierac? Albo Frankenstein Chronicles?

Żona uwielbia skandynawskie seriale i siła rzeczy czasem razem je oglądamy. Karppi jest naprawdę przyjemnym serialem. Tylko mam zastrzeżenie do końcówki do ostatniego odcinka ale bez spoilerow nie ma o czym gadać. Dobry serial kryminalny. 

Opublikowano

ale wpadłem, cyknąłem sobie jeden odcinek Chłopaków z Baraków bo zniszczył mnie ten filmik

ktoś go ostatnio wrzucił na forum... no i koniec, jadę obecnie 5 sezon i leżę xd jakie to jest genialne. boli mnie jak sobie pomyślę, że takie cudeńko miałem cały czas obok nosa a olewałem je :(

Opublikowano

Niestety po ok. 6 sezonie jakość idzie w dół i robi sie troche na siłe

Opublikowano

no czytałem właśnie, że później kaszanka się robi ale póki co łykam :gayos:

Opublikowano

Wrzucili 2sezon big mouth. 2 odcinki obejrzane i trochę imo tanio rozegrali finał z 1 sezonu, imo z humorem troszeczkę lepiej i bardziej, nie wiem, edukacyjnie? Oglądam dalej.

Opublikowano

a właśnie przypomniała mi się jedna rzecz, przeżyłem niezły szok termiczny jak w drugim czy trzecim sezonie pojawiła się Ellen Page. chyba pierwsza dobra rola tego małego chłopca :laugh: i nawet mnie nie denerwowała.

Opublikowano

Obejrzałem do końca pierwszy sezon American Vandal. No jest całkiem ok, takie 7,5/10. Ciekawa forma przedstawienia jakiejś intrygi i dochodzenia, potrafi zainteresować widza. Chyba skuszę się na drugi sezon.

Opublikowano

Ten maniac, to jest porażka jednak.
Do 3/4 odcinka jeszcze jako tako się to oglądało.
Nie wiem jak się dałem nabrać na trailer, sugerował zupełnie co innego a dostalem kabaret.
Teraz sprawdze sobie Tabula Rasa, fajne to?
Jeszcze gdzieś pomiędzy mnie interesuje czy spoko.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kabaret? Widać, że nie zrozumiałeś przesłania poszczególnych historii. Odpal sobie jakiegoś akcyjniaka.