Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ozark drugi sezon warto? Bo po 3 odcinkach to trochę bieda i nie wiem czy jest sens czas na to tracić 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 541,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Castelvania sezon 2 bardzo ok. Jak sprawdza się ploty o serialu diablo to błagam niech to będzie jak castelvania

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Final Space  pierwszy sezon. Skonczylem w trybie ekspresowym i mam niedosyt. Bardzo ok.

Opublikowano
11 godzin temu, kubson napisał:

Ozark drugi sezon warto? Bo po 3 odcinkach to trochę bieda i nie wiem czy jest sens czas na to tracić 

Co osoba to inna opinia ja po 5 odcinkach wymiękłem. 1 sezon lepszy albo po prostu wziął z zaskoczenia. Jak się zmuszasz to nie oglądaj.

Castlevania fajna jestem po 4 odcinkach. Według mnie trzyma poziom 1 sezonu. Dużo fajnych easter eggow dla fanów gier. Ta skrzynka:D

Opublikowano

Castlevania 2 sezon mistrzostwo. Animacja, kreska, ost, klimat, gore - najwyższy poziom. 7 ep to jedna z najlepszych rzeczy jakie widziałem ostatnio w animcach. Mocne 9/10 :banderas: 

Opublikowano

Domek na wzgorzu poleciał przez week. Kosa imo. Wszystkie horrorki ostatnich lat mogą czyścić buty. 

Czekam na drugi sezon. 

Opublikowano

Tu muszę się zgodzić, domek daje radę.
Jestem na 7 odcinku, dobrze to się ogląda tylko boję się o końcówkę bo wiele osób narzekało.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Właśnie skończyłem Dom na Wzgórzu. Do 9-go odcinka była niezła kosa, zakończenie faktycznie dość rozczarowujące, ale nie psuje całego obrazu serialu, jak np. finał Rojsta.

Bardzo fajnie pokazane jest to, jak dom wpływał na członków rodziny i jak bardzo zakręcona jest historia. Wszystko pięknie się zazębia.

Opublikowano
10 godzin temu, MLeKSk napisał:

Ja się jednak skusiłem na Sabrinę, i kurcze, to naprawdę dobry tytuł. Połowa sezonu to takie wprowadzenie, dylematy bohaterki, czy być po jasnej czy ciemnej stronie mocy, i trochę może dłużyzną zalatywać (chociaż ja nie miałem z tym problemu), ale to co się dzieje w drugiej połowie serialu, to o ja cie kręcę. Ciotki kapitalne, ciężki, mroczny klimat, czarny humor i tytuł zdecydowanie nie dla dzieci. Warto moim zdaniem. Czekam na drugi sezon.

O to to, trzeba nadrobić. Cieszy mroczność. Pytanie - czy kot jest odpowiednio wyeksponowany? Czy jednak pasował tylko do sitcomu, a tutaj jest tylko tłem?

Opublikowano

No w kwestii golizny aktorki grającej Sabrinę to bym nie narzekał :wub: Kota przeżyję. Dzięki za info!

Opublikowano
8 minut temu, MLeKSk napisał:

Nawet trochę golizny się znajdzie,

Nie można tak było od razu? :[

Opublikowano

Domek obejrzany do końca.
Ostatnie odc nie były idealne(trochę zajechało AHS1) ale po końcówce hereditary to wszystko dobre xD.

Całościowo bardzo ok z klimatem jak trzeba i momentami, choć były i ciut przegadane odcinki.
Mimo wszystko to juz był ten poziom że można śmiało serialik komuś polecić.
8/10 ale nie chciałbym aby na siłę wypychali s2.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
39 minut temu, Rudiok napisał:

Nie można tak było od razu? :[

@MLeKSk No ale są cyce czy nastolatki w bieliźnie? Dla kolegi to istotna informacja. 

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Na netflixie znajdziecie prędzej dwóch calujacych się drwali, niż cysie. 

Cycki, zapraszam na HBO. 

Opublikowano

Trzeba jednak miec cos z glowa, zeby reklamowac HBO w temacie Netflixa.

Opublikowano

Teraz to się powinno mówić LGBTQ+ :potter:

Opublikowano

Zmęczyłem tą Sabrine do końca i jest bardzo przeciętnie. Ok mroczny klimat to duży plus, ale płytkie postacie i nuda sprawiają, że serial jest nijaki. Drugi sezon? dziękuje nie trzeba.

Opublikowano

Obejrzyjcie lepiej Bodyguard - 6 odcinków, które warto obejrzeć. Jak dla mnie najlepsze co widziałem w tym roku na równi z nowym sezonem Bojacka chociaż z zupełnie innych powodów