Opublikowano 27 października 20186 l Ozark drugi sezon warto? Bo po 3 odcinkach to trochę bieda i nie wiem czy jest sens czas na to tracić
Opublikowano 27 października 20186 l Castelvania sezon 2 bardzo ok. Jak sprawdza się ploty o serialu diablo to błagam niech to będzie jak castelvania Edytowane 27 października 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 28 października 20186 l Final Space pierwszy sezon. Skonczylem w trybie ekspresowym i mam niedosyt. Bardzo ok.
Opublikowano 28 października 20186 l 11 godzin temu, kubson napisał: Ozark drugi sezon warto? Bo po 3 odcinkach to trochę bieda i nie wiem czy jest sens czas na to tracić Co osoba to inna opinia ja po 5 odcinkach wymiękłem. 1 sezon lepszy albo po prostu wziął z zaskoczenia. Jak się zmuszasz to nie oglądaj. Castlevania fajna jestem po 4 odcinkach. Według mnie trzyma poziom 1 sezonu. Dużo fajnych easter eggow dla fanów gier. Ta skrzynka:D
Opublikowano 28 października 20186 l Castlevania 2 sezon mistrzostwo. Animacja, kreska, ost, klimat, gore - najwyższy poziom. 7 ep to jedna z najlepszych rzeczy jakie widziałem ostatnio w animcach. Mocne 9/10
Opublikowano 28 października 20186 l Domek na wzgorzu poleciał przez week. Kosa imo. Wszystkie horrorki ostatnich lat mogą czyścić buty. Czekam na drugi sezon.
Opublikowano 28 października 20186 l Tu muszę się zgodzić, domek daje radę.Jestem na 7 odcinku, dobrze to się ogląda tylko boję się o końcówkę bo wiele osób narzekało.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 października 20186 l Właśnie skończyłem Dom na Wzgórzu. Do 9-go odcinka była niezła kosa, zakończenie faktycznie dość rozczarowujące, ale nie psuje całego obrazu serialu, jak np. finał Rojsta. Bardzo fajnie pokazane jest to, jak dom wpływał na członków rodziny i jak bardzo zakręcona jest historia. Wszystko pięknie się zazębia.
Opublikowano 29 października 20186 l 10 godzin temu, MLeKSk napisał: Ja się jednak skusiłem na Sabrinę, i kurcze, to naprawdę dobry tytuł. Połowa sezonu to takie wprowadzenie, dylematy bohaterki, czy być po jasnej czy ciemnej stronie mocy, i trochę może dłużyzną zalatywać (chociaż ja nie miałem z tym problemu), ale to co się dzieje w drugiej połowie serialu, to o ja cie kręcę. Ciotki kapitalne, ciężki, mroczny klimat, czarny humor i tytuł zdecydowanie nie dla dzieci. Warto moim zdaniem. Czekam na drugi sezon. O to to, trzeba nadrobić. Cieszy mroczność. Pytanie - czy kot jest odpowiednio wyeksponowany? Czy jednak pasował tylko do sitcomu, a tutaj jest tylko tłem?
Opublikowano 29 października 20186 l No w kwestii golizny aktorki grającej Sabrinę to bym nie narzekał Kota przeżyję. Dzięki za info!
Opublikowano 29 października 20186 l 8 minut temu, MLeKSk napisał: Nawet trochę golizny się znajdzie, Nie można tak było od razu?
Opublikowano 29 października 20186 l Domek obejrzany do końca. Ostatnie odc nie były idealne(trochę zajechało AHS1) ale po końcówce hereditary to wszystko dobre xD. Całościowo bardzo ok z klimatem jak trzeba i momentami, choć były i ciut przegadane odcinki. Mimo wszystko to juz był ten poziom że można śmiało serialik komuś polecić. 8/10 ale nie chciałbym aby na siłę wypychali s2.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 października 20186 l 39 minut temu, Rudiok napisał: Nie można tak było od razu? @MLeKSk No ale są cyce czy nastolatki w bieliźnie? Dla kolegi to istotna informacja. Edytowane 29 października 20186 l przez Shankor
Opublikowano 30 października 20186 l Na netflixie znajdziecie prędzej dwóch calujacych się drwali, niż cysie. Cycki, zapraszam na HBO.
Opublikowano 30 października 20186 l Trzeba jednak miec cos z glowa, zeby reklamowac HBO w temacie Netflixa.
Opublikowano 30 października 20186 l Zmęczyłem tą Sabrine do końca i jest bardzo przeciętnie. Ok mroczny klimat to duży plus, ale płytkie postacie i nuda sprawiają, że serial jest nijaki. Drugi sezon? dziękuje nie trzeba.
Opublikowano 30 października 20186 l Obejrzyjcie lepiej Bodyguard - 6 odcinków, które warto obejrzeć. Jak dla mnie najlepsze co widziałem w tym roku na równi z nowym sezonem Bojacka chociaż z zupełnie innych powodów
Opublikowano 31 października 20186 l Slepnac od swiatel najlepszy, Netflix do zaorania. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 października 20186 l 3 minuty temu, Orzeszek napisał: https://twitter.com/NetflixPL/status/1057640839743180801 Juz wiem, ze ta buzia mordercy o twarzy dziecka z dupa na brodzie bedzie mnie irytowac.