Gość Orzeszek Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 no to pierwsze zdjęcia, myśle ze dadzą mu jakiś zarost i z blizne, bo mi tez sie wydaje troche taki mało budzący respekt Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Tutaj macie temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 no postarali sie, zatęskniłem za Żebrowskim, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 24 minuty temu, sprite napisał: Tutaj macie temat Tutaj tez mamy: Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 3 sezon Castlevanii potwierdzony Tym razem 10 odcinków. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Za(pipi)iście. Sezon 2 obejrzałem wczoraj do końca. Ciekawe kto będzie głównym przeciwnikiem w 3 sezonie. Jeden z najlepszych seriali w ofercie netflix. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Dużo strace nie znając gier? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 22 minuty temu, Dud.ek napisał: Dużo strace nie znając gier? Serial ma pełno nawiązań (easter eggow) ale myślę że broni się spokojnie jako samodzielny byt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 W mojej opinii drugi sezon Castlevanii mocno średni. Pierwszy dawał spore nadzieje a dostałem miałką fabułę, pięć odcinków sr.aki po czym kolejne dwa super - w końcu jakaś konkretna akcja i ostatni epizod sra.kalna zapowiedź kolejnego sezonu. Spodziewałem się sporo więcej po scenarzyście jakim jest Warren Ellis. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Maniac - what the fuck did I just watch Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 20 godzin temu, selene napisał: Batman Ninja - what the fuck did I just watch Dokładnie. Cringe tylko dla zboczeńców zakochanych w anime. Spoiler Na skutek wypadku podczas walki z gorylem Groddem Batman przenosi się w czasie i ląduje w feudalnej Japonii. Oczywiście nie sam bo badguye pojawiają się tam trochę wcześniej [Joker+Harley, Grodd, Poison Ivy, Pingwin, Two-Face i Deadshot]. Ekipa nietoperka też się pojawia bo jakby inaczej [Catwoman, Red Hood, Red Robin, Robin, Nightwing kur.wa nawet Alfred XD] Postaci niby sporo ale pierwsze skrzypce grają Batman/Catwoman vs Joker+Harley/Grodd, reszta to zbędne pionki. Najbardziej poje.bane w tym wszystkim są mechy, pojawia się nawet megazord i kur.wa super batman ulepiony z wojowniczych małp i nietoperzy XDD ohboy na plus na pewno kreseczka i animacja, jest świetna 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 W dniu 3.11.2018 o 13:07, tukan napisał: W mojej opinii drugi sezon Castlevanii mocno średni. Pierwszy dawał spore nadzieje a dostałem miałką fabułę, pięć odcinków sr.aki po czym kolejne dwa super - w końcu jakaś konkretna akcja i ostatni epizod sra.kalna zapowiedź kolejnego sezonu. Spodziewałem się sporo więcej po scenarzyście jakim jest Warren Ellis. Ja po dwóch odcinkach chcę powiedzieć, że jest mocno średnio. Tylko gadają i gadają jak to ludzkość jest niegodna, żeby żyć. Na szczęście włączyliśmy dość szybko wersję z polskim dubbingiem i była dobra beka z jego poziomu oraz tekstów typu 'zwierzęta znowu będą rozmnażać się w zaroślach' Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Big mouth sezon 2. Imo lepszy od pierwszego sezonu, jest bardziej „edukacyjnie” ale nadal humor jedzie po bandzie, sucharow tez sporo, ale od biedy można zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Shame lizard najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Skończyłem Nawiedzony Dom na Wzgórzu. Po pierwszym odcinku byłem bardzo zawiedziony, miałem odczucie, że to takie tani horror, tylko rozbity na odcinki. Dałem kolejną szansę i okazało się to było złudne. Mega dobrze mi się to oglądało. Historyjka taka wiadomo, trochę naciągana, trochę niespójna momentami, ale spodobał mi się ten klimat i otoczka, które nie były straszne, czy przerażające, ale smutne i przygnębiające. No dawno już nie oglądałem czegoś, co byłoby w tak specyficzny sposób dołujące. Szczególnie historia niektórych bohaterów... w zasadzie każdego bohatera, a w szczególności Luka. Muzyka dość okrojona, ale ten motyw przewodni wpadał w ucho i robił robotę. Największy plus to na pewno gra aktorska. Miałem wrażenie jakby każda rola była idealnie obsadzona i nikt nie znalazł się tam przypadkiem. Nie mniej jednak, serial życia to nie był, ale na pewno obejrzałem to z wielką przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Wrzucałem do nowości ale tutaj chyba też wrzuce coby może więcej osob obejrzało Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 McDrive jaka spina xD Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 43 minuty temu, dee napisał: McDrive jaka spina xD Co ma spina do tego, że zwiastun mi się nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 No zwiastun jest słaby i tani, ale serialowi na pewno dam szansę Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Wyrównałam. Oby wypadło lepiej niż kupiaszcze Ultraviolet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Zapowiada się jak typowy polski serial Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Kolejne ścierwo do kolekcji. Musiał xDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 No jestem ciekawy tego serialu właśnie przez obsadę. Zobaczymy jak Musiał się sprawdził, bo podchodzę do tego dość sceptycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 No Musiał musiał za(pipi)iście wypaść, że aż go od razu i do Wiedźmina wzięli. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Jakimś wielkim miłośnikiem i znawcą seriali nie jestem, ale zwiastun mi się podobał i może z tego coś fajnego wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi