Opublikowano 8 listopada 20186 l Nie znam się ale może być lepsze od alerted carbon , supergirl, paradise pd czy wszystkich serialów marvela poza daredevil. Ostatnio dobre seriale polskie wychodzą może czas na netflix.
Opublikowano 8 listopada 20186 l A co te wszystkie seriale mają do '1983'? Tyle wspólnego co maluch z ferrari.
Opublikowano 8 listopada 20186 l W ogóle o czym ten polski serial jest? Jakaś alternatywna rzeczywistość, że wszystkie tam budynki teraz istnieją, a w tamtym czasie takich wieżowców nie było? Piedolą o jakimś lwie w zwiastunie, a sensu w tym serialu żadnego nie ma. Edytowane 8 listopada 20186 l przez Faka
Opublikowano 8 listopada 20186 l Godzinę temu, Faka napisał: W ogóle o czym ten polski serial jest? Jakaś alternatywna rzeczywistość, że wszystkie tam budynki teraz istnieją, a w tamtym czasie takich wieżowców nie było? Piedolą o jakimś lwie w zwiastunie, a sensu w tym serialu żadnego nie ma. Alternatywna w której zamach terrorystyczny w 1983 w Polsce pozwolił komunistom dalej rządzić. Jestem ciekaw tylko co to za zamach miał miejsce, że zapobiegł zapaści gospodarczej ZSRS
Opublikowano 8 listopada 20186 l Ale będzie oglądane w Dolby Vision Za pół roku Edytowane 8 listopada 20186 l przez chris85
Opublikowano 9 listopada 20186 l Nie musisz czekać, BBC zrobiło od zayebania tego typu dokumentów na najwyższym poziomie.
Opublikowano 9 listopada 20186 l 4 godziny temu, Masorz napisał: Nie musisz czekać, BBC zrobiło od zayebania tego typu dokumentów na najwyższym poziomie. Takich filmów nigdy za wiele. Z resztą oglądam je regularnie, ale w tym przypadku bardziej liczę na wizualną bombę.
Opublikowano 9 listopada 20186 l 20 godzin temu, Faka napisał: Piedolą o jakimś lwie w zwiastunie Wydaje mi się, że to metaforyczny lew i nie mieli na celu go pokazywać realnie, ale mogę sie mylić. xD
Opublikowano 10 listopada 20186 l TO WAŻNE dla osób, które lubią adventure time/Gravity falls na netflixie chyba jest mesjasz a mianowicie HILDA muzyka, kreska, serial jest "bystry" jak pora na przygodę, świetne pomysły na świat, ewidentnie twórca brał garściami z gierek, jak ktoś wali konia do dizajnu okemi, shadow of colossus to będzie to robił stopami. Strzał w morde z zaskoczenia. Bajka na podstawie komiksu i ponoć bardzo dobrze oddaje treść. Oczywiście to serial dla dzieci, wiec nie spodziewajcie się ricka i mortiego czy bojacka.
Opublikowano 10 listopada 20186 l Skończyłem dziś Maniac. Świetna kinematografia, oglądałem naprawdę z wielką przyjemnością. Trochę jakby zrobić live action anime, tylko, że dla odmiany dobrze. No piękne i dopieszczone retro uniwersum. Dużo Emmy Stone w fajnych stylizacjach, jest też Kyoko z Ex Machiny, do której pewnie będę jeszcze wzdychał w myślach przez najbliższy tydzień. Historia też jest spoko. Także polecam. O właśnie spojrzałem, że Fukunaga reżyserował też pierwszy sezon True Detective. Nic dziwnego, że wyszła taka dobra rzecz.
Opublikowano 11 listopada 20186 l Coś wyszło ostatnio dobrego dla dorosłych, ale dla odmiany bez mordowania? Potem i tak w Narcosach się napatrzę na trupy, Ozark też czeka. Maniaca widziałem.
Opublikowano 12 listopada 20186 l 12 godzin temu, Mustang napisał: Coś wyszło ostatnio dobrego dla dorosłych, ale dla odmiany bez mordowania? Potem i tak w Narcosach się napatrzę na trupy, Ozark też czeka. Maniaca widziałem. Haunting of hill house bardzo spoko i ma dopiero miesiąc:) To nie jest horror a bardziej dreszczowiec z mega klimatem Edytowane 12 listopada 20186 l przez blantman
Opublikowano 12 listopada 20186 l Dzięki, ale nie przepadam za horrorami. Nie ma czegoś dobrego w realnym świecie, na serio i nie w tematyce kryminalnej/policyjnej/wojskowej? Coś jak Mad Men albo House of Cards.
Opublikowano 12 listopada 20186 l 14 godzin temu, Mustang napisał: Coś wyszło ostatnio dobrego dla dorosłych, ale dla odmiany bez mordowania? bodyguard
Opublikowano 13 listopada 20186 l 20 godzin temu, Mustang napisał: Dzięki, ale nie przepadam za horrorami. Nie ma czegoś dobrego w realnym świecie, na serio i nie w tematyce kryminalnej/policyjnej/wojskowej? Coś jak Mad Men albo House of Cards. jak byś chciał spróbować amazona to polecam wg mnie najlepszy serial kryminalny ostatnich lat bosch a oprócz tego jack ryan, goliath czy looming towers w podobnej tematyce. Tydzień masz za free a potem chyba 5 euro dla nowych użytkowników (ja już płacę więcej bo ponad rok mam amazon)
Opublikowano 13 listopada 20186 l Tylko slepnac od świateł na HBO go.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 listopada 20186 l 6 minut temu, Mustang napisał: Mam Amazona od dawna, może zobaczę Boscha. Nie zawiedziesz się. Daj w odpowiednim temacie opinie jak obejrzysz.
Opublikowano 13 listopada 20186 l Outlaw King - chyba najlepszy film od Netflixa. FIlm na bazie prawdziwej historii o walce Szkotów o niepodległość. Momentami bardzo brutalnie, sceny bitewne prawie jak z filmów kinowych. Polecam sprawdzić, bo sam lepszego filmu 'by Netflix' do tej pory nie widziałem.
Opublikowano 13 listopada 20186 l 12 godzin temu, blantman napisał: jak byś chciał spróbować amazona to polecam wg mnie najlepszy serial kryminalny ostatnich lat bosch a oprócz tego jack ryan, goliath czy looming towers w podobnej tematyce. Tydzień masz za free a potem chyba 5 euro dla nowych użytkowników (ja już płacę więcej bo ponad rok mam amazon) W sumie potwierdzam bo widziałem 3 sezony i fajnie się to ogląda. Poza tym nie wiem czemu nikt tutaj nie polecał The Sinner, całkiem dobry kryminalny serial. Nie ma tego na polskim Netflixie?
Opublikowano 13 listopada 20186 l Dzięki, ale nie przepadam za horrorami. Nie ma czegoś dobrego w realnym świecie, na serio i nie w tematyce kryminalnej/policyjnej/wojskowej? Coś jak Mad Men albo House of Cards.The Sinner oraz Power