Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, chmurqab napisał:

Nie jestem grupą docelową Frankie i Grace więc też niezbyt dobra rekomendacja :usmiech:

Bliżej to nie znaczy że identyczne. Po prostu to nie jest głupi sitcom (z obowiązkowym śmiechem z offu)) a serial o dwóch starych przyjaciołach. 

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 541,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

ehhh spróbowałem po latach Friends i Różowe Lata 70te
sztryms jak chuy :|||

jak ludzie mogą się tym jarać?

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Lata 70te fakt, cringefest, ale Friendsów to ty szanuj, ponadczasowe. 

Opublikowano

Też ciężko było przebrnąć przez pierwsze dwa odcinki, ale potem wchodzi gładko. 20 minut na odcinek, brak przesadnej poprawności politycznej i praktycznie w każdym odcinku widać suty Rachel lub Moniki przez bluzkę. 

Opublikowano

Friends dalej mnie bawią, śmieje się tak samo jak przy pierwszym oglądaniu, świetny serial

Opublikowano

Dobra odszczekuję te kalumnie na Friends.

Dałem temu serialowi jeszcze jeden odcinek na próbę i skończyło się na 7 pod rząd :lapka: 

Opublikowano

Ballada o Busterze Scruggsie - no w końcu coś dobrego na Netfliksie. Bardzo fajnie się oglądało jako uzupełnienie do Red Dead Redemption 2. Piękne zdjęcia, świetne dialogi i zabawa konwencją. Billy Knapp <3

Nowa strona więc prawda, a wy się nie znacie.

Edytowane przez selene

Opublikowano

Tabula rasa, ale wyqrwisty twist na koniec 5odc. :O .
Wolno się rozkręcał, ale na ten moment już jestem wkręcony 100%.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja bym chciał cały film z tą dwójką z ostatniego rozdziału:obama:

Opublikowano
Końcówka jeszcze lepsza.
Pozamiatało, ja to jednak wrażliwy jestem.
W końcu ciekawa historia zwieńczona świetnym endingiem.
Polecam fhuj.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ktoś ogladał ten 1983 Hollandowej? Byłem dość mocno napalony ale jak zobaczyłem tam Pana Maćka Musiała w obsadzie to jakoś mnie wystudziło.

Opublikowano

No ktoś tam musiał oglądać hehe ale śmiertelnicy obejrzą dopiero 30 

Opublikowano

Aaaaa myślałem, że to weszło z początkiem listopada. MUSIAŁem coś pomylić.

Opublikowano

O, pierwszego grudnia do oferty netflixa wpada m.in. Monachium i Amerykańskie Graffiti. Warto przypomnieć sobie pierwsze i obejrzeć pierwszy raz to drugie. Lucas przed gwiezdnymi wojnami :obama:

Opublikowano
59 minut temu, balon napisał:

Ktoś ogladał ten 1983 Hollandowej? Byłem dość mocno napalony ale jak zobaczyłem tam Pana Maćka Musiała w obsadzie to jakoś mnie wystudziło.

On już gdzieś grał, że taki hejt na niego?

Opublikowano

Super produkcja rodzinka pl i konferansjerka dennych programów. No ale może gdzieś jeszcze, nie śledzę mocno jego twórczości. 

Opublikowano

No ja też w ogóle nie, ale myślałem, że swoją niechęć opierasz może na jakiejś konkretnej słabej roli czy coś, a to bardziej chyba tak dla zasady. Ja tam wolę poczekać z oceną do premiery samego serialu, jak będzie drewno to najwyżej sobie daruję. :lapka:

Opublikowano

Bodyguard

Jednak jak netflix to tylko seriale, w pierwszym odcinku strasznie mnie irytował główny bohater, ale ogólnie nie mogłem się oderwać i obejrzałem całość na dwa razy. Trochę mało bodyguardowania w bodyguardzie, ale jak już są akcje to zrobione zacnie ( limuzyna) Fajny soundtrack, czasami az sie chcialo zeby serial byl bardzieje mroczny. No i oglądając to człowiek przypomniał sobie katowanie gostka od angielskiego nad poprawną wymową, a Ci tu gadają jak pijani irole - " SORI MA`AM"

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

Wg twitterka "1983" jednak nie dał rady

Opublikowano

Nie dziwie się, od dłuższego czasu Holland nie wyprodukowała jakiś porządnych produkcji. Ostatnio, ledwo wymęczyłem "Pokot".

Opublikowano
4 godziny temu, dee napisał:

Wg twitterka "1983" jednak nie dał rady

No akurat Niemcy mają prze sztos czyli Dark, więc easy może będzie przyzwoicie. Na poziom Dark nawet nie liczyłem.

Opublikowano

Szkoda ze cały pomysł na serial jest zerżniety z książki Philip K. Dick, tak czy inaczej sprawdzę