Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Punisher 2??????????? Zadnych zapowiedzi nie widzialem, cisza o tym serialu byla, nawet gdzies czytalem ze wyjdzie dopiero na jesien 2019 a tu taka niepodzianka :obama: o jak mi milo, o jak bede ogladal. Tylko mniej smutnego pyerdolenia prosze a wiecej latajacych konczyn to juz w ogole <3

Jeszcze Roma i wyrywkowo przypomne sobie Krolow SoA. Co prezent na nowy rok

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 553,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

I są Tytani. Dobrze, dobrze... Na święta biorę znów N i będzie co oglądać. Tyle dobra.

Opublikowano

Dogs of Berlin - kolejny bdb niemiecki serial.
8 odc zrobionych w 2 dni, koncoweczka szykuję się gruba.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kumple gorąco polecają mi Berlińskie Psy. Został mi finałowy odcinek drugiego sezonu G(oty)LOW, więc ten serial wjedzie następny. 

Opublikowano

Obejrzał ktoś całe Orange is the new black? Kończę 3 sezon i mak trochę dość. Dzieje się coś ciekawego dalej?

Opublikowano

Jestem na piątym sezonie, serial uderza potem w trochę bardziej ponure klimaty. Warto się przemóc.

Opublikowano

@krupek

Tutaj masz temat serialu

Jak już się teraz męczysz, to nie ma sensu dalej ciągnąć.

Edytowane przez sprite

Opublikowano
W dniu 8.12.2018 o 17:41, Farmer napisał:

Appleseed Aramakiego nie widziałem. 

Czyli nic nie straciłeś

Opublikowano

Chodzi mi głównie o poziom wykonania (bo pewnikiem za to będzie odpowiadała ekipa Aramakiego). Narracją zajmie się Kenji Kamiyama. 

Opublikowano
7 godzin temu, krupek napisał:

Obejrzał ktoś całe Orange is the new black? Kończę 3 sezon i mak trochę dość. Dzieje się coś ciekawego dalej?

Obejrzałem. Serial mi się podobał. 

Opublikowano

Roma piękna. Aż jestem w szoku że coś tak ładnego wylądowało na Netflixie

Opublikowano

4 sezon Travelers wczoraj wjechał, ktoś ogląda?

Opublikowano
7 godzin temu, krupek napisał:

momentami było mocno średnio ale obejrzałem chyba tylko ze względu na parę postaci i w sumie nie żałuję 

ale jak już się męczysz to imo bez sensu 

Opublikowano
Ja oglądam. I nie czwarty a trzeci. Gów.niany serial, ale ciągle coś mnie do niego ciągnie. Może ta tematyka podróży w czasie jest taka magnetyczna dla mnie - nie wiem. Z jednej strony widzę jego wady, ale fajnie się przy nim traci czas. Ale ogólnie bym nie polecał. 

Mi się nawet podoba znaczy sezon 2 końcówka taka sobie, ale tak jak piszesz coś do niego przyciąga (marcy[emoji7]), dzisiaj zacznę sezon 3

Opublikowano

Ja odpadłem po 4 albo 5 odcinkach.

Za bardzo mi zapachniało The 4400, w dużo gorszym wydaniu. 

Opublikowano
W dniu 15.12.2018 o 17:34, _Be_ napisał:

Roma piękna. Aż jestem w szoku że coś tak ładnego wylądowało na Netflixie

Oj tak. Również bardzo polecam. Wyjątkowy i przejmujący film pozbawiony tradycyjnych chwytów filmowych i ekspozycji, ale przez spokojną obserwację podkreśloną oszczędną pracą kamery wydaje się dawać coś więcej. Znów mamy tu negatywny obraz mężczyzn i skupienie na silnych, niezależnych kobietach, ale nie bolało mnie to, bo w tym przypadku było to jakieś takie prawdziwsze niż w kolorowych popierdółkach z taśmy produkcyjnej Netflixa. Oskar w głównej kategorii murowany, co tylko wyjdzie nam na dobre jako abonentom Netflixa.

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

Roma -  :banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas: /10

Najlepszy film w historii netflixa (co w sumie trudne nie jest) i jeden z lepszych filmów jaki widziałem w tym roku. Polecam

Opublikowano

Bad Blood warto?

Opis brzmi ciekawie, ale jakoś mało na necie opinii.

Opublikowano

Aww yiiisss, czekam na forumowe feministki narzekające na silne kobiece role:pawel: