Opublikowano 12 grudnia 20186 l Punisher 2??????????? Zadnych zapowiedzi nie widzialem, cisza o tym serialu byla, nawet gdzies czytalem ze wyjdzie dopiero na jesien 2019 a tu taka niepodzianka o jak mi milo, o jak bede ogladal. Tylko mniej smutnego pyerdolenia prosze a wiecej latajacych konczyn to juz w ogole <3 Jeszcze Roma i wyrywkowo przypomne sobie Krolow SoA. Co prezent na nowy rok
Opublikowano 12 grudnia 20186 l I są Tytani. Dobrze, dobrze... Na święta biorę znów N i będzie co oglądać. Tyle dobra.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Dogs of Berlin - kolejny bdb niemiecki serial.8 odc zrobionych w 2 dni, koncoweczka szykuję się gruba.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Kumple gorąco polecają mi Berlińskie Psy. Został mi finałowy odcinek drugiego sezonu G(oty)LOW, więc ten serial wjedzie następny.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Obejrzał ktoś całe Orange is the new black? Kończę 3 sezon i mak trochę dość. Dzieje się coś ciekawego dalej?
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Jestem na piątym sezonie, serial uderza potem w trochę bardziej ponure klimaty. Warto się przemóc.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l @krupek Tutaj masz temat serialu Jak już się teraz męczysz, to nie ma sensu dalej ciągnąć. Edytowane 15 grudnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 15 grudnia 20186 l W dniu 8.12.2018 o 17:41, Farmer napisał: Appleseed Aramakiego nie widziałem. Czyli nic nie straciłeś
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Chodzi mi głównie o poziom wykonania (bo pewnikiem za to będzie odpowiadała ekipa Aramakiego). Narracją zajmie się Kenji Kamiyama.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l 7 godzin temu, krupek napisał: Obejrzał ktoś całe Orange is the new black? Kończę 3 sezon i mak trochę dość. Dzieje się coś ciekawego dalej? Obejrzałem. Serial mi się podobał.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Roma piękna. Aż jestem w szoku że coś tak ładnego wylądowało na Netflixie
Opublikowano 15 grudnia 20186 l 7 godzin temu, krupek napisał: Obejrzał ktoś całe Orange is the new black? Kończę 3 sezon i mak trochę dość. Dzieje się coś ciekawego dalej? momentami było mocno średnio ale obejrzałem chyba tylko ze względu na parę postaci i w sumie nie żałuję ale jak już się męczysz to imo bez sensu
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Ja oglądam. I nie czwarty a trzeci. Gów.niany serial, ale ciągle coś mnie do niego ciągnie. Może ta tematyka podróży w czasie jest taka magnetyczna dla mnie - nie wiem. Z jednej strony widzę jego wady, ale fajnie się przy nim traci czas. Ale ogólnie bym nie polecał. Mi się nawet podoba znaczy sezon 2 końcówka taka sobie, ale tak jak piszesz coś do niego przyciąga (marcy[emoji7]), dzisiaj zacznę sezon 3
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Ja odpadłem po 4 albo 5 odcinkach. Za bardzo mi zapachniało The 4400, w dużo gorszym wydaniu.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l W dniu 15.12.2018 o 17:34, _Be_ napisał: Roma piękna. Aż jestem w szoku że coś tak ładnego wylądowało na Netflixie Oj tak. Również bardzo polecam. Wyjątkowy i przejmujący film pozbawiony tradycyjnych chwytów filmowych i ekspozycji, ale przez spokojną obserwację podkreśloną oszczędną pracą kamery wydaje się dawać coś więcej. Znów mamy tu negatywny obraz mężczyzn i skupienie na silnych, niezależnych kobietach, ale nie bolało mnie to, bo w tym przypadku było to jakieś takie prawdziwsze niż w kolorowych popierdółkach z taśmy produkcyjnej Netflixa. Oskar w głównej kategorii murowany, co tylko wyjdzie nam na dobre jako abonentom Netflixa. Edytowane 16 grudnia 20186 l przez Wojtq
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Roma - /10 Najlepszy film w historii netflixa (co w sumie trudne nie jest) i jeden z lepszych filmów jaki widziałem w tym roku. Polecam
Opublikowano 17 grudnia 20186 l będzie dziś oglądane zaraz jak skończę Pine Gap, wciągnął mnie nieźle ten serial
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Bad Blood warto? Opis brzmi ciekawie, ale jakoś mało na necie opinii.
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Aww yiiisss, czekam na forumowe feministki narzekające na silne kobiece role