Masorz 13 216 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Feministki to takie role propsują a nie na odwrót. Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Sabrina? żal minusowac nawet.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 3 godziny temu, Masorz napisał: Feministki to takie role propsują a nie na odwrót. Wiem, ale "larum" kilka stron wstecz nakazało mi tak napisać. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 ok 3ci sezon nie ma jak w rodzinie obejrzany, krótko, najlepszy sezon i polecam Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 21 grudnia 2018 Opublikowano 21 grudnia 2018 Mi się Sabrina podobała i chętnie oglądnę kolejne sezony. Jasne że mogła być lepsza gdyby nie wciskano między fabułę politycznych deklaracji ale serial ma fajny klimat 1 1 Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Tego nowego filmu z Sandra Bullock nie polecam, nie wiem czego się spodziewałem, juz na trailerach wygladalo to biednie. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Oglądałem wczoraj i o ile nawet szybko zleciały te dwie godzinki to generalnie strasznie to wszystko głupie I nic tam nie ma, czego nie byłoby w wielu filmach. Ale jest dobra obsada ( Malkovich, Bullock irytowała tylko troszkę), dobra realizacja. Taki średniak podsumowujac Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Zacząłem Diablero, takie połączenie Hellblazera z Supernatural w Meksyku. Całkiem przyjemne. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Diablero po 3 odcinkach mocno średnie. Ogląda się nawet dobrze, ale nie było tu na razie nic co by zapadło w pamięć, no i czasem prezentuje się jak budżetówka. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Czy na polskim Netflixie nie ma już Raya Donovana czy mi się coś popsuło? Chciałem ostatni sezon obejrzeć i nie widzę w ogóle tego serialu. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Jest pierwsze 5 sezonów a na HBO GO wszystko na bieżąco. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 W ogóle go nie widzę, ani jednego sezonu. Widzę za to Sons of Anarchy którego pamiętam, że w ogóle nie było. Nie wiem czy ja mam jakieś bugi czy to zmiana polityki. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Przez wyszukiwarkę szukaj jak nie umiesz znaleźć. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 No przeciez szukam. I tyle widzę. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Nowy film netflix oryginał z Sandrą Bullock całkiem zjadliwy. Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Wreszcie podjąłem tę decyzję i anulowałem swoje członkostwo. Ostatnio coraz rzadziej sięgałem po seriale, a większość filmów na licencji albo widziałem, albo w ogóle mnie nie interesują nawet jako zabijacze czasu. Łapałem się nawet na tym, że na siłę szukałem czegoś do oglądania, żeby tylko uzasadnić płacenie abonamentu, co nie jest zbyt rozsądnym sposobem myślenia. Może wkrótce włączę sobie tańsze HBO GO, na którym nowości kinowe wydają się lądować szybciej, a seriale sprawiają wrażenie lepiej skrojonych produkcji, ale nie będę się z tym spieszył. Prawdopodobnie wrócę do Netflixa na miesiąc lub dwa, kiedy skumulują się nowe sezony takich seriali jak Mindhuner, Crown, Stranger Things i Better Call Saul, ale nie chce płacić bez sensu co miesiąc i oglądać tego, co akurat włodarze platformy mają mi ochotę podsunąć. Większość filmów Netflixa to chłam klasy B, na który większość nas nawet by nie zwróciła uwagi, gdyby było wyświetlane w kinach, ale masa ludzi to ogląda, bo "za darmo". Inna sprawa, która mnie drażni w posiadaniu Netflixa czy każdej innej podobnej platformy jest abonamentowa natura tych usług. Nie podoba mi się, że świat rozrywki zmierza w kierunku comiesięcznych stałych płatności, zamiast kupowania/wypożyczania konkretnego produktu, który rzeczywiście chciałoby się obejrzeć lub zagrać. Z biznesowego punktu widzenia jest to znakomite rozwiązanie, ale czy nie jest to trochę zniewalające? Bo skoro człowieku płacisz, to byłoby dobrze, gdybyś miał z tego jak najwięcej, prawda? A im więcej płacisz, tym przydałoby się spędzać z tym więcej czasu, co nie? Było coś spokojniejszego w czasach, gdy filmy, muzyka i gry (które też zostaną zawładnięte przez abonamenty) nie były dostępne w ogromnej liczbie na wyciągnięcie pilota. Nie wiem czy to dobre miejsce na taką dyskusję, ale dajcie znać jak Wy to postrzegacie. 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Ja postrzegam tak, że 13 złotych na miesiąc to żaden majątek. Pozdrawiam. 4 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Wojtq masz wiele racji pjona!80% to (pipi) na które szkoda życia.Rozsądne podejście, nie dla marnych filmów i bieda seriali vide sabrina czy inne wynalazki.Nie jest to kwesta ceny a kwestia szanowania i cenienia własnego wolnego czasu. 2 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 W świecie prawdziwych narcos, dokument składający się z 3 odcinków. Polecam gorąco. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Jest w ogóle w polskej wersji Netflixa te Sons of Anarchy? Czy tylko w zagranicznych? Szukam i nie ma tego serialu w ogóle Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 (edytowane) 27 minut temu, Faka napisał: Jest w ogóle w polskej wersji Netflixa te Sons of Anarchy? Czy tylko w zagranicznych? Szukam i nie ma tego serialu w ogóle Mordo dopiero w styczniu będzie 1 godzinę temu, Masorz napisał: Ja postrzegam tak, że 13 złotych na miesiąc to żaden majątek. Pozdrawiam. Roma jest warta zapłacenia nawet i trzy razy więcej niż te 13zl Jednymi minusami netflixa jest to że ludzie wolą oglądać dobre rzeczy które nadają się głównie do kina na klopie oraz, ze w sumie nie wiemy ile kasy dostają twórcy ale chyba najwyraźniej się opłaca Edytowane 23 grudnia 2018 przez _Be_ Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Głównym minusem każdej platformy jest misz masz i ciągła rotacja filmów. Ile to razy coś sobie zapisałem żeby obejrzeć później i zniknęło po paru dniach cichaczem. Teraz na święta przynajmniej N sporo dostarczył i może z miesiąc filmy poleżą Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Nie rozumiem jak dla kogoś abonamentowy model może być wadą skoro w porównaniu z platformami oferującymi kupno pojedynczych odcinków czy sezonów to ten abonament wychodzi jak za darmo. Przykładowo miesięcznie za Netflixa płacę 7.99 euro a na Amazon Prime mimo, że płacę abonament ale to głównie za sklep, to ceny kształtują się w granicach 3 euro za odcinek i hurtowo 15 euro za sezon (10 odc.) Homelanda. No raczej na odcinek za 20 groszy to nie ma co liczyć. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi