Opublikowano 20 stycznia 20196 l Kto polecał "Nie otwieraj oczu"? Film był bardzo średni, były momenty, że czułem niepokój, ale ogólnie to lepiej obejrzeć coś lepszego. No i ta netflixowa propaganda, jedyny biały mężczyzna to pijak i frustrat pomijając psycholi.
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Lecę czwarty sezon, aż dziw bierze, że mało co pamiętam z tego serialu i tych momentów, a syndrom "jeszcze kolejny odcinek" oglądam jest cały czas.
Opublikowano 20 stycznia 20196 l SoA ile tam było emocji chyba na równi z The Shield no ale to ten sam reżyser. Kto nie oglądał nadrabiać.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Wleciał 1 sezon Ozark. No tak bez rewelacji bym powiedział i trochę nie do końca wykorzystany potencjał pomysłu i scenerii, ale 2 ostatnie odcinki zrobiły na mnie duże wrażenie. Jak z 2 sezonem? Warto?
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 10 minut temu, krupek napisał: Wleciał 1 sezon Ozark. No tak bez rewelacji bym powiedział i trochę nie do końca wykorzystany potencjał pomysłu i scenerii, ale 2 ostatnie odcinki zrobiły na mnie duże wrażenie. Jak z 2 sezonem? Warto? Słabizna.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Obejrzałem kiedyś cały sezon, jakoś tak nie przywiązałem się ani nie zapamiętałem nic szczególnego. Teraz oglądam Gomorrę (4 ep, s01) i już bardziej mi to leży. 23 minuty temu, krupek napisał: Wleciał 1 sezon Ozark. No tak bez rewelacji bym powiedział i trochę nie do końca wykorzystany potencjał pomysłu i scenerii, ale 2 ostatnie odcinki zrobiły na mnie duże wrażenie. Jak z 2 sezonem? Warto? Jak Ci ledwo, ledwo pierwszy się podobał, to drugiego nawet nie zaczynaj, szkoda czasu. Zmarnowany potencjał moim zdaniem.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Wg mnie ozark spoko. Nie jest to serial dekady, ale oglądało się ok. Za to ja absolutnie PRZESTRZEGAM przed Designated Survivor. Niech was nie kusi zwiastun pierwszego sezonu ani Kiefer w obsadzie. O ile pierwszy sezon był spoko, bez rewelacji ale taki spoko mystery thriller z twistami a'la 24H. To kończy się kiepskim cliffhangerem który Spoiler w drugim sezonie kończą po chamsku w chyba 3 odcinku i w drugim sezonie serial zamienia formułę na lekki sensacyjniak z wątkami romantycznymi i żałosnymi comedy reliefami. Normalnie "kryzys odcinka" robią. Żadnej głowniejszej fabuły (cośtam o terrorystach się przebija). Z coraz większym bólem obejrzałem do chyba 13 odcinka licząc na cokolwiek. SZKODA CZASU
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 12 godzin temu, krupek napisał: Wleciał 1 sezon Ozark. No tak bez rewelacji bym powiedział i trochę nie do końca wykorzystany potencjał pomysłu i scenerii, ale 2 ostatnie odcinki zrobiły na mnie duże wrażenie. Jak z 2 sezonem? Warto? Dla mnie pierwszy sezon był dobry, oglądało się przyjemnie, ale bez jakiś większych zachwytów. Dwójka lepszy poziom, mocne 8/10. Podoba mi się ten specyficzny klimat serialu oraz dialogi, mocny punkt. W drugim sezonie trochę więcej akcji, kilka razy powinieneś być zaskoczony, zakończenie 7 odcinka, świetny montaż, któremu towarzysz idealnie dobrane słowa, pamiętam do dziś. Oczywiście czekam na 3 sezon, będzie się działo. Edytowane 23 stycznia 20196 l przez YETI
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Jest nowy sezon "Przyjaciól z uniwerku". W trzecim odcinku... Spoiler wbijają na polską imprezę Takiego WTF dawno nie miałem No i nowy sezon Grace i Frankie. Super ale końcówka słaba:)
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Uuuuu Scott Pillgrim na netflixie. Od liceum go nie widziałem, więc z chęcią powtórzę. Jesli ktoś lubi Edgara Wrighta, genilany świetny montaż i odniesienia do popkultury to już pewnie widział. A jeśli Nei to zachęcam.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Ostatnio oglądałem ze swojej prywatnej kolekcji, a tutaj dali na Netfliksie :o. Będzie oglądane, super wieści. Uwielbiam ten film.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Będzie reboot filmowego Resident Evil w postaci serialu na Netfluniu: https://screenrant.com/resident-evil-netflix-series-works/ Tylko żadnych Alice, ma być Chris i Jill i chuy.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 5 godzin temu, Masorz napisał: Będzie reboot filmowego Resident Evil w postaci serialu na Netfluniu: https://screenrant.com/resident-evil-netflix-series-works/ Tylko żadnych Alice, ma być Chris i Jill i chuy. A w drugim sezonie Zetta jako Leon?
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 8 godzin temu, sprite napisał: Kingdom już do obejrzenia na Netflixie Ale wjedzie seansik Ocena na imdb.