Opublikowano 27 stycznia 20196 l Co do Polar to ja po pół godziny nie wiem co napisać, zalatuje guwnem w przyjemnych oparach
Opublikowano 27 stycznia 20196 l KINGDOM mam nadzieje, ze dadzą niedługo drugą serie, bo finał serialu xdddddd ogolnie bardzo ok, świetny setting, pomysły i zdjęcia. Dla fanów zombie chyba najlepsze co wyszło od czasów train to busan. O niebo lepiej niż walking dead, tu się nie pyerdolą w tańcu, strzelanie do dzieci z lukow, zjadanie dzieci żywcem, mordowanie kobiet w ciąży z detalami na ekranie. Polecam.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Co Wy chcecie od tego Polara? Fakt, John Wick wannabe mocno, ale jako odmóżdżacz na sobotni wieczór/niedzielne popołudnie sprawdza się całkiem dobrze. Nieco przesadzono w moim odczuciu z przerysowaniem niemal wszystkich postaci, no ale nie tak, by to odrzucało. Kilka fajnych akcji było i fajnie zobaczyć Madsa w nieco innym wydaniu Ciekawostka dla fanów elektroniki: OST do filmu skomponował sam Deadmau5. Przy oglądaniu vibe wydał mi się dziwnie znajomy, no i miałem rację Do przesłuchania w całości na YT
Opublikowano 28 stycznia 20196 l To jest film na podstawie komiksu, wiec nic dziwnego, ze przerysowany. Takie Sin City dla dorosłych.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Dokładnie, komiks z ruchomymi obrazkami, taka konwencja. Mix Losers, Sucker Punch, Johna Wicka i Punishera. Jak ktoś się spodziewał "Dumy i uprzedzenia" to fakt, mógł się zawieść.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Coś dla fanów sportu i motoryzacji - dzisiaj na Netflix wjechał wydany chyba z zesżłym roku dokument o Brucie McLarenie, założycielu firmy i zespołu F1 McLaren. Polecam gorąco
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Na Amazon Prime jest kilkuodcinkowy dokument o McLarenie, też polecam.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l W dniu 27.01.2019 o 01:13, ragus napisał: Odpaliłem Romę. No taki trochę soft reboot: No nie dla konsolomaniaka to, nie dla niego.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 1 minutę temu, szejdj napisał: Na Amazon Prime jest kilkuodcinkowy dokument o McLarenie, też polecam. ano oglądałem na premierze, cudeńko, te ujęcia z fabryki chyba nawet na yt idzie znaleźć
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 21 minut temu, Starh napisał: Kingdom pękł - za(pipi)isty serial! Oby zrobili drugi sezon! Przecież już potwierdzony. W lutym zaczyna się produkcja.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 3 minuty temu, sprite napisał: Przecież już potwierdzony. W lutym zaczyna się produkcja. O Panie piękna informacja, nie wiedziałem!! Zajsbisty serial, w końcu coś nowego, świeżego jeśli chodzi o zombi. Mega zaskoczenie
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Nie wiem skąd pomysł że będziesz miał 4K. Filmy nie-netflixowe zazwyczaj są w HD.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l A nie wiem, opieram się na info filmów w tym, co jest napisane na portalu netflixa Edytowane 29 stycznia 20196 l przez Faka
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Miałem na myśli aplikację netflixa w tv (no tylko tv używam do oglądania strimów), gdzie tam pokazują informacje, co dany film posiada 4k, dolby vision itp - na tym się opieram. Edytowane 29 stycznia 20196 l przez Faka