Figuś 21 173 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 To ja "starociem" pojadę. Dom z Papieru pierwszy sezon pękł i jakie to je dobre Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 41 minut temu, Figuś napisał: To ja "starociem" pojadę. Dom z Papieru pierwszy sezon pękł i jakie to je dobre ja odpadłem po 4 czy 5 odcinkach jak się zaczeły te problemy miłosne i coś wrocic nie moge 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 (edytowane) Mimo że dobrze się oglądało, to w serialu jest tyle bzdur że można się załapać za głowe, wygrywa chyba scena z motorem i wjazdem do skarbca ja yebie jacy wszyscy wrażliwi na spoilery wtf, rzuciłem scene jedna z dziesiątek którą można zobaczyć na trailerze Edytowane 3 lutego 2019 przez Fanek 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) Fanek nie wie, że niektórzy mogą nie oglądać trailerów albo zapowiedzi kolejnych odcinków. No chyba, że nie wie jak używać spoilera przy pisaniu posta albo to za dużo roboty. Tak w temacie, to ogląda/obejrzał ktoś Żeglarzy Nocy? Brakowało mi czegoś po Ekspansji i wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek i wg mnie jest co najmniej przyzwoicie, a nawet dobrze. Jest szybkie wprowadzenie w sytuację bez przeciągania i nie ma przegadania i mam nadzieję, że dalej jest podobnie, tym bardziej, że jest tylko 10 odcinków. Edytowane 4 lutego 2019 przez Luqat Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) Sex Education miazga, super się to ogląda. Szczególnie spodobała mi się ta różnorodność ról i fajnie pokazany przekrój młodzieżowego społeczeństwa. Obejrzałem wczoraj 8-my odcinek, myślałem, że to jeszcze nie koniec. Zasiadłem obejrzeć resztę, a tu się okazało, że 8-my był ostatni, a reszta to zwiastuny. Zabolało Czekam na kontynuację. Edytowane 4 lutego 2019 przez krupek 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) 9 godzin temu, Luqat napisał: Fanek nie wie, że niektórzy mogą nie oglądać trailerów albo zapowiedzi kolejnych odcinków. No chyba, że nie wie jak używać spoilera przy pisaniu posta albo to za dużo roboty. Tak w temacie, to ogląda/obejrzał ktoś Żeglarzy Nocy? Brakowało mi czegoś po Ekspansji i wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek i wg mnie jest co najmniej przyzwoicie, a nawet dobrze. Jest szybkie wprowadzenie w sytuację bez przeciągania i nie ma przegadania i mam nadzieję, że dalej jest podobnie, tym bardziej, że jest tylko 10 odcinków. Jestem po pierwszym epizodzie i jestem pod wrażeniem. Mnie ten ep trzymał lekko za gardło, bo słabo znoszę horrory i ich nie oglądam, a na pewno jakieś elementy tego w nim były. Dzisiaj będzie oglądany drugi. Serial zaciekawia i człowiek zastanawia się co jest prawdą, bo w sumie książki nie czytałem, ale na tą chwilę chcę po nią sięgnąć. Nie wiem tylko czyw książka też była tak politycznie poprawna jak odcinek rozpoczynający serial. Murzyn dowódca, murzynka główny pilot, jakieś lesbijskie gender coś, white strong female character, jakiś spec technik latynos, no i jeden z głownych bohaterów to męska biała postać o słabym charakterze jak wnioskuję z rozpoczęcia. Jak tak było w książce to spoko, ale jeśli Netflix przemodelował to po swojemu to kij im w dupe. Edytowane 4 lutego 2019 przez Plugawy Cytuj
Ore 188 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 W dniu 29.01.2019 o 21:28, Shen napisał: Kingdom skonczone, jeden z lepszych koreanskich seriali jakie ogladalem. Miks tych ich pałacowych intryg z zombiakami wyszedł swietnie. O to to to. Dziś skończyłem i jak dla mnie rewelacja. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) Co do Nightflyers, to ja po 3 epach odpadłem. Oglądałem na premierę i niestety mocne 4/10. Edytowane 4 lutego 2019 przez sprite 1 Cytuj
adi 189 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 10 godzin temu, Luqat napisał: Fanek nie wie, że niektórzy mogą nie oglądać trailerów albo zapowiedzi kolejnych odcinków. No chyba, że nie wie jak używać spoilera przy pisaniu posta albo to za dużo roboty. Tak w temacie, to ogląda/obejrzał ktoś Żeglarzy Nocy? Brakowało mi czegoś po Ekspansji i wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek i wg mnie jest co najmniej przyzwoicie, a nawet dobrze. Jest szybkie wprowadzenie w sytuację bez przeciągania i nie ma przegadania i mam nadzieję, że dalej jest podobnie, tym bardziej, że jest tylko 10 odcinków. Jest ciekawie-jestem a 8 odcinku, ale.... .....trzeba przymknąć oko a głupoty i niesamoiwte uproszczenia.Już walić kwestie techniczne takiej podróży kosmicznej,ale niektóre zachowania, relacje czy motywy członków załogi ,ba sama ta misja, wyglądają tak jakby miały się po prostu podstosować pod scenariusz,choćby nie wiem jak były irracjonalne. Mimo wszystko wciąga,ale po części też oglądam z ciekawości czy twórcy wybrną jakoś z tych "drobych" potknięć Mam nadzieję,że rozwiązaniem zagadki nie będzie do bólu oklepane "bo oni są martwi ,a ich dusze szukają odkupienia", albo tym podobne. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 The End of the Fucking World No takie średnie. bym powiedział. Niby jest ok, ale bez polotu, nie wciąga. Krótkie, czasami śmieszne, ale nic więcej. W jeden wieczór można sobie obejrzeć, bo to 8 docinków po 20 minut. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Sex Education - skończyłem i bardzo mi się podobało. Wkurzała tylko Maeve a reszta bohaterów spoko. Ola na propsie tak samo jak główny bohater. serial lekki i przyjemny. Jeżeli poszukujecie ciekawej nie skomplikowanej rozrywki to jak najbardziej polecam. Jedna z lepszych rzeczy na netflix z ostatnich miesięcy. Na pewno też najlepsze co wyszło w tym roku (następne w kolejności to versace, ted bundy i titans). Wszystkie inne hypowane przez forum rzeczy jakoś mi nie podeszły. Punisher nudzi od 4 odcinka (po 5 dałem sobie spokój dobrze że marvel na netflix zdycha), star trek to już w tamtym roku był tego nawet nie zaczynam, kingdom po 2 odcinkach dałem se spokój szkoda życia a polar nawet nie ruszam trailer mi wystarczył Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 (edytowane) No i ja też nadrobiłem Sex Education. Szczerze to myślałem że będzie mocny cringe, a dostaliśmy bardzo fajny serial z ciekawymi bohaterami i urzekającą historią. Eric oczywiście najlepiej zagrał, świetnie wykreowana rola. Dodajmy do tego jeszcze pierwszorzędny soundtrack(love you so bad <3) i już można dodawać do watchlisty jak ktoś nie widział. 8,5/10 i czekam mocno na 2 sezon. Teraz czas się wziąć za Russian Doll. Obejrzał już ktoś? Edytowane 5 lutego 2019 przez sprite 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 No soundtrack w SE jest mocny. Słucham ostatnio na Spotify po obejrzeniu serialu. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 (edytowane) Kingdom na razie robi tylko widokami, niestety dlugosc przemiany w zombie groteskowo skrocone co zostalo chyba specjalnie podkrecone pod sceny jak ta z synem i ojcem. Stroje na plus pewnie ale ten książę p(pipi)jacy w tym fioletowym wdzianku to jakas komedia. Ale największy zarzut do samej przemiany, myslalem ze takie wykrzywianie ryja to lata 80 i juz nie wroca. No zle sie to oglada. Poza tym dociagne do konca bo calosciowo oglada się ok. Edytowane 5 lutego 2019 przez milan Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Russian doll spoko, aktorka kradnie całe show, krótkie odcinki przez co wchodzi gładko. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 19 godzin temu, sprite napisał: Co do Nightflyers, to ja po 3 epach odpadłem. Oglądałem na premierę i niestety mocne 4/10. Staram się nie sugerować tak bardzo ocenami, ale u mnie ta pozycja dość daleko na bingeliście. Skończę drugiego Paniszera to lecą: - Sex Education - Kingdom - Counterpart sezon 2 [HBO] - Polar - Taśmy pięknego Eda Bundyego Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Counterpart coś się później rozkręca? Też odpadłem gdzieś po 4-5 epach i nie wiem czy jest sens wracać. 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Dom z papieru (2 sezony) - No fajnie to się ogląda, czasem nawet w napięciu trzyma. Część bohaterów naprawdę spoko (np. Berlin) ale w tym serialu absurd goni absurd. Duuużo głupot. Mimo wszystko chyba warto. 7/10 Ciao Bella (ciekawe co tam mądrego w 3 sezonie zapodają). Punisher (1 sezon + kończę 2) - no mało Punishera w Punisherze. Dużo paplaniny, przez co robi momentami nudzi. Trochę polityki, naprawiania zlewów itp. 2 sezon dobrze zaczyna, ale im dalej w las... Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 45 minut temu, sprite napisał: Counterpart coś się później rozkręca? Też odpadłem gdzieś po 4-5 epach i nie wiem czy jest sens wracać. Typowy slowburn. Potem jest mocniej, ale mnie się świetnie oglądało nawet jak bohaterowie parzyli sobie kawę i pogaduchy. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 (edytowane) Obejrzałem ten Polar, no i nie powiem, film niezły, a nawet bardzo dobry z dużą dozą akcji, gdzie ani chwili się nie nudziłem i nie ziewałem, gdzie w ostatnich filmach i serialach typu IO czy Kingdom zamykałem powoli ślipia. Dobrze zagrał Mikkelsen, ano i zagrała zayebista Lagertha . Ciekawe czy będzie Polar 2, bo widać, że końcówka filmu zostawia otwartą furkę do następnej części.. Edytowane 5 lutego 2019 przez Faka Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 5 godzin temu, sprite napisał: Counterpart coś się później rozkręca? Też odpadłem gdzieś po 4-5 epach i nie wiem czy jest sens wracać. Drugi sezon bardzo dobry, lepszy niż pierwszy. Ostatnie odcinki to już niezła petarda, szczególnie Twin Cities. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 13 godzin temu, Faka napisał: Obejrzałem ten Polar, no i nie powiem, film niezły, a nawet bardzo dobry z dużą dozą akcji, gdzie ani chwili się nie nudziłem i nie ziewałem, gdzie w ostatnich filmach i serialach typu IO czy Kingdom zamykałem powoli ślipia. Dobrze zagrał Mikkelsen, ano i zagrała zayebista Lagertha . Ciekawe czy będzie Polar 2, bo widać, że końcówka filmu zostawia otwartą furkę do następnej części.. spróbuj raz coś dobrego obejrzeć i wtedy porównaj xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi