sprite 1 787 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 No Netflix w końcu nabiera rozpędu z filmami 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Skończyłem Umbrella Academy i bawiłem się bardzo dobrze. Podróże w czasie, supermoce (i to nie takie oklepane), genialny soundtrack (każda piosenka ma swoje miejsce), bardzo klimatyczne i kolorowe zdjęcia, CGI jak na standardy tv na wysokim poziomie, humor. Całość trochę wolno się toczy, czasem jest więcej sztuki dla sztuki, ale odcinki kończą się dobrymi cliffhangerami. Aktorzy dobrani nad wyraz dobrze (Numer 5 to już w ogóle majstersztyk, co chłopak odpyerdala to głowa mała, wróżę mu dobrą karierę; do tego znajomy ziomek z Misfits), oprócz Ellen Page, która niestety wypada najsłabiej, a szkoda bo jej postać jest niejako centrum wydarzeń, gra w większości od niechcenia, a przynajmniej sprawia takie wrażenie. Cały sezon tworzy w miarę zamkniętą całość, a ciąg dalszy mam nadzieję, że nastąpi szybko. Najpierw Titans, potem Doom Patrol, teraz Umbrella. Niezły renesans superhero w tv się robi. I to bez teen drama, spandexowych wdzianek i walenia młotem w ścianę. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 Russian Doll - pograłabym chętnie w taką gierkę, ale serial jakoś nie utrzymuje mojej atencji na tyle, by dotrwać do końca odcinka bez robienia innych rzeczy w tle. Na plus setting i muzyka. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) Titans DC - no podoba mi się ten serial z Robinem w roli głównej. Nawet DC nie patyczkuje się ze scenami przemocy, bo to widać aż nadto, póki co pierwszy odcinek, ale byłem na tyle zaabsorbowany, że kolejne odcinki wjadą bez popity. Lepszy poziom niż Marvelowe seriale, niech DC się trzyma, a nawet mi nie żal, że nie będzie netflixowych marveli, bo padaka była ostatnio. Edytowane 21 lutego 2019 przez Faka Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 Nie wiem czy to jest serial na podstawie gry na playstation ale taką mentorkę to mógłbym mieć. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 Netflix umie w reklamy i marketing. Nawet mu piegi dorobili 2 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 The Haunting of Hill House 2 sezon zamówiony Netflix has confirmed that “Hill House” Season 2 will officially be titled “The Haunting of Bly Manor.” James’ ghost story takes place at the eponymous old mansion and centers around two orphans under the care of a young governess. The woman becomes convinced the mansion is haunted after her mind slowly begins to unravel the more time she spends inside. 2020 2 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 Seven seconds z nowości całkiem spoko, miło się zaskoczyłem, na plus. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 Godzinę temu, MaiorZero napisał: Nie wiem czy to jest serial na podstawie gry na playstation ale taką mentorkę to mógłbym mieć. Laska niezła, ale serial zapowiada się na poziom Supergirl. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 Line of Duty. Kozak kryminal, ale bardziej niz na lapaniu przestepcow skupiaja sie tutaj na pracy policji i lapaniu skorumpowanych policjantow. Taki troche brytyjski mix The Shield + The Wire. Skonczylem wlasnie 3 sezon i sztosik. Kazdy nastepny sezon lepszy od poprzedniego, zostal mi jeszcze jeden Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 15 godzin temu, Schranz1985 napisał: Seven seconds z nowości całkiem spoko, miło się zaskoczyłem, na plus. Ten serial ma rok xD Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 W dniu 20.02.2019 o 23:42, Rudiok napisał: Skończyłem Umbrella Academy i bawiłem się bardzo dobrze. Podróże w czasie, supermoce (i to nie takie oklepane), genialny soundtrack (każda piosenka ma swoje miejsce), bardzo klimatyczne i kolorowe zdjęcia, CGI jak na standardy tv na wysokim poziomie, humor. Całość trochę wolno się toczy, czasem jest więcej sztuki dla sztuki, ale odcinki kończą się dobrymi cliffhangerami. Aktorzy dobrani nad wyraz dobrze (Numer 5 to już w ogóle majstersztyk, co chłopak odpyerdala to głowa mała, wróżę mu dobrą karierę; do tego znajomy ziomek z Misfits), oprócz Ellen Page, która niestety wypada najsłabiej, a szkoda bo jej postać jest niejako centrum wydarzeń, gra w większości od niechcenia, a przynajmniej sprawia takie wrażenie. Cały sezon tworzy w miarę zamkniętą całość, a ciąg dalszy mam nadzieję, że nastąpi szybko. Najpierw Titans, potem Doom Patrol, teraz Umbrella. Niezły renesans superhero w tv się robi. I to bez teen drama, spandexowych wdzianek i walenia młotem w ścianę. Ja mam inne odczucia po zwiastunie i pierwszych dwóch odcinkach było fajnie, teraz każdy odcinek to odliczanie do jego zakończenia. Na raz 8 odcinek za mną ale skończę tylko ten serial by mieć to za sobą. Wszystko jest przewidywalne a serial ratuje ten ćpun reszta super bohaterów jest po prostu słaba a prym wiedzie człowiek małpa z jego smutnymi minkami. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 (edytowane) Ja tam polecam shit dokument Płaskoziemcy, można nieźle się uśmiać z tych debili, dobry content do beki I w sumie zarazem też smutno się robi, że to kolejna sekta rośnie na naszych oczach, coś jak scjentologia (też był na netflixie o nich). Edytowane 24 lutego 2019 przez Faka Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Rośnie na naszych oczach? Ostatnio jak o nich czytałem parę miesięcy temu, to mieli około 5000 oficjalnych członków. Na ponad 7 miliardów ludzi to jest tyle, co nic Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 No ja tam oparłem się na tym dokumencie netflix, po internetach już tak nie latałem na temat tych debili, bo to jednak za dużo dla Mnie, żeby poświęcić im czas XD Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Ostatnio zapowiedzieli, że popłyną w rejs ku krawędzi Ziemi. Ludzie im napisali, że oby ją znaleźli i zyebali się z niej na swoje głupie ryje Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Teaser na którym nic nie widać. 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Pierwsze skojarzenie po tytule to Zabić Irlandczyka z 2011, genialny film. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Smutne czasy kiedy filmy Scorsese mają mieć premiere na streamingu Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Równie dobrze tego teasera mogłoby nie być bo już od dawna wiemy jak film się nazywa, kto reżyseruje i kto tam gra. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Tam jest w kinach i na netflixie na końcu trailera. Czyli nie netflix exclusive? hmm wydawało mi, że N to właśnie robi Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 Coraz więcej filmów produkowanych przez Netflix ma także premierę w kinach. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Puszczają w kinach żeby móc walczyć o Oskary. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 (edytowane) Trailer OA: Part 2 Premiera 22 marca. 8 epów. Edytowane 27 lutego 2019 przez sprite 1 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 WRESZCIE. To już ponad 2 lata od poprzedniej serii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi