Masorz 13 184 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Renatka była fajna na przełomie wieków, odkąd porobiła twarz to wygląda paskudnie. Sam trailer zapowiada mi mocne 4/10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 To serial a nie film, więc przypadkiem może być 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Wiem, że serial Selenko. Zajechało straszną amerykańską tandetą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Miłość, Śmierć + Roboty. No bardzo dobra rzecz od N zarówno pod względem merytorycznym jak i artystycznym. Pewnie każdy znajdzie swój ulubiony odcinek jak i taki, którego mogłoby nie być. Mnie osobiście każdy dostarczył czegoś innego, świeżego. Na pewno zapamiętam kilka z nich. Blidspot to wypisz wymaluj Borderlandsy , The Dump jest klasykiem samym w sobie i niejako hołdem dla Opowieści z Krypty lub The Twilight Zone, fajne, Historie Alternatywne to z kolei dobra odskocznia od poważniejszych rozważań (podobnie jak Trzy Roboty), Happy Hunting łączy kilka gatunków, mocno kopnął mnie odcinek Beyond The Aquila Rift. Prosta konstrukcja, znajomy schemat ale jedna z ostatnich scen kopnęła w krocze: Spoiler Wszystko się wyjaśnia, już wiesz, że robiłeś symulowany sex z obcą formą życia, a gdy ta zaczyna wyłaniać się z cienia przez ułamek sekundy myślisz sobie: "No ok, był sex z kosmitą ale przynajmniej ma humanoidalne kształty i cycki, i nie jest tak brzydka jak Klin.... O ŻESZ W DUPE JEŻA! <steve_carell_no.gif>" No kurde też nie byłem na to gotowy. Nie na taki Mass Effect każdy liczył Ale tak już bardziej serio to cała antologia jest bardzo ciekawą koncepcją. Wiele z tych krótkich historyjek ma zadatek na coś więcej (Sonnie, Suits, Happy Hunting, Blidspot czy Secret War). Oczywiście to są one shoty więc sporo z nich ma typowe błędy logistyczne ale całość to przekaz lub komentarz i w tym te shorty się sprawdzają. Nie pogniewam się za kolejny sezon. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Tak w ogóle kilka dni temu dodali "Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda", więc jeśli ktoś miał jeszcze czelność tego arcydzieła nie obejrzeć, to niech czym prędzej nadrabia. PS Tytuł filmu jest spoilerem. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Życie jest spoilerem Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Nie dojechałem nawet do połowy 3 sezonu, mam wrażenie, że najzwyczajniej na świecie zabrakło pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Lecę równo z Bojackiem, już 3 sezon ten easter egg z Rodziną Soprano urwanie taśmy i 'Tony marries doctor Melfi' w kontekście jak zakończył się ostatni odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 The OA - /10 Nawet nie wiem od czego zacząć, niesamowicie oniryczny i trzymający w napięciu serial opowiadający historię Prairie, niewidomej dziewczyny która po 7 latach od jej tajemniczego zniknięcia wraca do rodzinnego miasta z niejasną dla bliskich misją. Wciągnąłem na dwa posiedzenia. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Hateful Eight został zedytowany przez samego Tarantino za namową N do 4 odcinków i będzie zawierał dodatkowy materiał, który nie znalazł się w samym filmie Cytat "Me and my editor, Fred Raskin, we got together and then we worked real hard. We edited the film down into 50 minute bits, and we very easily got four episodes out of it. We didn’t re-edit the whole thing from scratch, but we did a whole lot of re-editing, and it plays differently. Some sequences are more similar than others compared to the film, but it has a different feeling. It has a different feeling that I actually really like a lot. And there was [already] a literary aspect to the film anyway, so it definitely has this “chapters unfolding” quality." "If you like the movie, the movie is a movie, and I worked really hard [on it]. So even if I come out with a version that has more stuff in it, that doesn’t invalidate the first version. The first version is what we chose to be the movie. But now if you’ve seen that, and you like that, and you want more, this version gives you more…and it gives you more in a slightly different format." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Poproszę jeszcze żeby wypuścili to w 4K HDR, skoro już robią robotę dla N. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: The OA - /10 Nawet nie wiem od czego zacząć, niesamowicie oniryczny i trzymający w napięciu serial opowiadający historię Prairie, niewidomej dziewczyny która po 7 latach od jej tajemniczego zniknięcia wraca do rodzinnego miasta z niejasną dla bliskich misją. Wciągnąłem na dwa posiedzenia. Oba sezony, czy tylko pierwszy? Ja po 6 odcinkach drugiego, no i polecieli pięknie, do tego jak to się ogląda! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Drugi odcinek drugiego, na razie nie wciąga jak pierwszy, ale kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Niebawem lepszy dźwięk, a HBO co tam? https://naekranie.pl/aktualnosci/netflix-wprowadza-dzwiek-studyjnej-jakosci-1556785600 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Inwestują w treści Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 A jednak mogliby trochę w jakość swoich apek, bo aż wstyd, że jeden z lepszych seriali ostatnich lat, trzeba oglądać w tak marnej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 13 godzin temu, pajgi napisał: Inwestują w treści Żadne wytłumaczenie, jasne, że serialami przebija netflixa, ale czasami przy oglądaniu HBO zastanawiam się czy nie lepiej ściągnąć coś z sieci, bo tam może być lepsza jakość. Mamy 2019, a aplikacja HBO, takiego światowego molocha, to jakiś żart. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Godzinę temu, YETI napisał: Żadne wytłumaczenie, jasne, że serialami przebija netflixa, ale czasami przy oglądaniu HBO zastanawiam się czy nie lepiej ściągnąć coś z sieci, bo tam może być lepsza jakość. Mamy 2019, a aplikacja HBO, takiego światowego molocha, to jakiś żart. To samo. Już Player od TVN daje lepszy obraz. Edytowane 3 Maja 2019 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Nie wiem czy ktoś postował o tym, ale jeśli ktoś szuka absurdalnego humoru sytuacyjnego w stylu Onion czy Monty Python, to polecam "I think you should leave". Seria skeczy, czasami lekko prostackich, ale i tak pierwszy odcinek mnie ubawił dość. Łyknę sobie resztę, mam nadzieję że poziom nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 W dniu 25.04.2019 o 18:02, _Be_ napisał: Życie jest spoilerem Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Ale teraz jest Bryza, a więc nie martw się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 2 godziny temu, YETI napisał: Żadne wytłumaczenie, jasne, że serialami przebija netflixa, ale czasami przy oglądaniu HBO zastanawiam się czy nie lepiej ściągnąć coś z sieci, bo tam może być lepsza jakość. Mamy 2019, a aplikacja HBO, takiego światowego molocha, to jakiś żart. To też fakt. Najnowszy sezon Gry o Tron oglądam z torrentów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Tuca i bertie. O ja (pipi)e jaka miazga 11/10. Nie wiem na jakich narkotykach to powstało, ale chce troche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Okej, absolutnie musicie obejrzeć nowość You Should Leave With Tim Robinson. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi