Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 11.06.2019 o 15:12, McDrive napisał:

MAm wywalone na te gunwa. Chcę tylko wiedzieć czy premiera Evangeliona nie została przełożona, bo coś cicho ostatnio.

W Polsce chyba nie będzie 21 czerwca ;/

Russian Doll 2 sezon potwierdzony

• Lubię! 1
Opublikowano

Dziś wjechał 2 sezon potężnej chińskiej bajki Aggretsuko! Jak ktoś jest korposzczurem to będzie się jeszcze lepiej bawił! (Albo śmiał się przez łzy)

• Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 14.06.2019 o 14:26, Pupcio napisał:

Dziś wjechał 2 sezon potężnej chińskiej bajki Aggretsuko! Jak ktoś jest korposzczurem to będzie się jeszcze lepiej bawił! (Albo śmiał się przez łzy)

Właśnie na to czekałem kolego, bo pierwszy sezon obejrzałem 2 razy.

Opublikowano
7 minut temu, Basior napisał:

Może głupie pytanie, ale Dark i Stranger Things wlatują od razu jako całe sezony?

No troszkę głupie pytanie patrząc na to od ilu już lat Netflix funkcjonuje na rynku i tak, zawsze ich produkcje mają od razu kompletny sezon dostępny od razu (jest możliwe, że są jakieś wyjątki ale to naprawdę marginalna sytuacja - Blacklist z tego co pamiętam otrzymywał odcinki jeden na tydzień no ale to serial NBC) 

Opublikowano
27 minut temu, Butt napisał:

Better Call Saul też co tydzień, no ale to nie jest ich serial.

No dlatego mówie, że ich :usmiech:

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, _Be_ napisał:

No dlatego mówie, że ich :usmiech:

Ale mów sobie co chcesz, nic mi do tego. :lapka: Poza tym z postami na więcej niż linijkę mam już problem z doczytaniem.

Edytowane przez Butt