Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Square napisał:

Warto się brać za te dwa sezony czy od razu odpuścić?

To serial który zaliczam do kategorii "dziwnych", ale mi się go spoko oglądało. 2 sezony ładnie się nawet zamykają i nie powinno rpzeszkadzać ze nie ma kolejnych.

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Też nie ma co ich demonizować bo kilka sezonów za(pipi)iscie napisali jak mieli materiał źródlowy więc może w przypadku nowego serialu tez tak będzie. 

Opublikowano

Mimo wszystko jest sztuka zrobić kilka tak dobrych sezonów, nawet na podstawie doskonałego materiału źródłowego. Wierzcie mi, że "GoT" serialowe można było pokazowo spieprzyć, a goście jednak dali radę. Dalsze, pozaksiążkowe sezony to poniekąd pochodna literackich decyzji Martina, który sam się zakiwał na smierć w intrygach i eliminacji bohaterów. Nie bez  przyczyny na ostatnie 2 tomy czekamy tyle czasu. I nie sądzę, by wyszło z nich cos lepszego niż z serialu.

Dlatego nie skreślałbym tych panów, bo pisać potrafią. Prędzej bałbym sie wciągnięcia w korporacyjne standardy Netfliksa, skutkujące wypluciem kolejnego bezpiecznego  odtwórczego serialu

Opublikowano

Z fb netflixa:

Cytat

Daleko jeszcze? Niedaleko:
Mindhunter sezon 2 - dziś
Trzynaście powodów sezon 3 - 7 dni 
Ciemny Kryształ sezon 1 - 14 dni
Szkoła dla elity sezon 2 - 21 dni 
Rozczarowani część 2 - 35 dni 
Brooklyn 99 sezon 5 - 41 dni 
The Crown sezon 3 - 93 dni

B99, wreszcie :ohboy:

• Lubię! 1
Opublikowano
8 godzin temu, Josh napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=VRyP5pvMAXM

Bardzo fajny dokumencik dotyczący anime - nie tylko dla obrzydliwych, zaślinionych nerdów tulących się do swoich waifu-poduszek. Luźny język prowadzącej nie szczędzący fucków i zabawnych uwag, niezły montaż, sporo ciekawych wywiadów ze znanymi i mniej znanymi twórcami japońskich animacji. 

Dla mnie to zwykła reklamówka anime od Netflix. Obejrzałem,  ale nie polecam.