number_nine 1 328 Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 To polecam jeszcze Pretty Little Liars, wszystkie moje znajome się tym jarały, więc powinno Ci podejść. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 Drugi sezon 13 Reasons Why już był gównem. Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby polecać trzeci. Odpaliłem 20 minut pierwszego epa i muszę przyznać, że dawno takiego ścierwa nie widziałem. 6% na pomidorach i pieczęć yakubka. 2 1 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 The Walking Shit nauczył mnie, co to znaczy serial do prasowania, ale drugi sezon 13 Reasons Why jest tak daremny, że nawet gotowanie/sprzątanie jednocześnie nie jest w stanie zniwelować męki. Ciężko uwierzyć, że trzeci sezon rzeczywiście jest tak dobry, no ale naiwnie można założyć, że tak jest, tylko jak się do tego zmusić? Jak bardzo trzeba siebie nienawidzić, żeby się o tym przekonać? 1 Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Teen drama to jednak mój gatunek. Jeżeli chodzi o ten gatunek, to aż mi się przypominały czasy podstawówki i Jezioro Marzen, a jak ten serial, to Katie Holmes 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 Dziś premiera Marianne - francuskiego serialu grozy. Będzie straszone Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 (edytowane) Ja polecam mocno mini serie od twórcy Homeland - The Spy(2019). Świetna(prawdziwa)historia o izraelskim szpiegu Eli Cohenie z dobrym suspensem(wciąga od pierwszego epa), piękną stroną audio-wizualna(montaż i te szarobure zdjęcia ) i pierwszej klasy aktorstwem(Sascha Cohen pozamiatał). 6 odcinków praktycznie pękło na jednym posiedzeniu. Overall pierwszorzędne kino szpiegowskie i mocna 8 bez zająknięcia. Oby więcej takich rzeczy na Netflixie się pojawiało. Edytowane 13 września 2019 przez sprite 2 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 Dzisiejsza największa premiera to serial Niewiarygodne z Toni Collette, ta od Bilbordów Missouri. Wygląda konkretnie! Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 Oskary tam się posypały https://www.imdb.com/title/tt5027774/ Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 14 września 2019 Opublikowano 14 września 2019 (edytowane) 16 godzin temu, Fanek napisał: Oskary tam się posypały https://www.imdb.com/title/tt5027774/ Bilbordy świetne kino i kapitalna rola Rockwella. Trzeba sprawdzić będzie Niewiarygodne Edytowane 14 września 2019 przez Rezoo7 Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 15 września 2019 Opublikowano 15 września 2019 No Billboardy dobre, tylko aktorka nie ta Podpowiem Spoiler Frances McDormand 1 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 15 września 2019 Opublikowano 15 września 2019 W dniu 13.09.2019 o 15:08, Wiolku napisał: Dziś premiera Marianne - francuskiego serialu grozy. Będzie straszone Właśnie oglądam 6 odcinek i chwilami jest grubo Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 (edytowane) W dniu 13.09.2019 o 17:51, Fanek napisał: Dzisiejsza największa premiera to serial Niewiarygodne z Toni Collette, ta od Bilbordów Missouri. Wygląda konkretnie! W dniu 14.09.2019 o 13:49, Rezoo7 napisał: Trzeba sprawdzić będzie Niewiarygodne Przed chwilą skończyłem Unbelievable i muszę przyznać, że mocarny i bardzo niepokojący stuff. Scenariusz i dialogi - kapitalne. Aktorstwo najwyższego kalibru - Kaitlyn Dever wybitna w roli jednej z ofiar. Strona techniczna serialu też na bardzo wysokim poziomie. Jak komuś mocno podeszły takie serie jak Making a Murderer/When They See Us to tutaj niech wjeżdża w ciemno. Vibe identyczny. Nikt tak nie umie w true crime dramy jak Netflix. 9 leciutko i must watch na NX. Uwielbiam jak takie bomby spadają po cichu https://www.rottentomatoes.com/tv/unbelievable Coś czuję, że posypią się nagrody, a za pierwszoplanową rolę żeńską to raczej pewniaczek. Edytowane 16 września 2019 przez sprite 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 O co chodzi z Toni i Billboardami? Fanek wpadł do kociołka z mocarzem? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Może z Hereditary mu się poyebało. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 2 godziny temu, _Be_ napisał: O co chodzi z Toni i Billboardami? Fanek wpadł do kociołka z mocarzem? Ale temat dalej niewyjaśniony w jego głowie xd Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Zapowiada się fajny serial... i film. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 7 godzin temu, sprite napisał: Przed chwilą skończyłem Unbelievable i muszę przyznać, że mocarny i bardzo niepokojący stuff. Scenariusz i dialogi - kapitalne. Aktorstwo najwyższego kalibru - Kaitlyn Dever wybitna w roli jednej z ofiar. Strona techniczna serialu też na bardzo wysokim poziomie. Jak komuś mocno podeszły takie serie jak Making a Murderer/When They See Us to tutaj niech wjeżdża w ciemno. Vibe identyczny. Nikt tak nie umie w true crime dramy jak Netflix. 9 leciutko i must watch na NX. Uwielbiam jak takie bomby spadają po cichu https://www.rottentomatoes.com/tv/unbelievable Coś czuję, że posypią się nagrody, a za pierwszoplanową rolę żeńską to raczej pewniaczek. Jestem rozyebany one thousand piece's po 4 odcinku When They See Us, którego napisy właśnie oglądam, a tu kolejna perełka z tego gatunku? Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 18 września 2019 Opublikowano 18 września 2019 Bill Burr nagrał nowy special i tydzień temu pojawił się na Netflixie. Imo lepszy niż Sticks & Stones (który też był super), więc polecam. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 września 2019 Opublikowano 18 września 2019 Prykłem ostro, bardzo spoko ten standup wiele rzeczy trzeźwo komentuje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 (edytowane) Z nowości w październiku: 5 sezon Peaky Blinders, trzeci Big Mouth, drugi Kominsky Method, Legion i 9 sezon TWD a z filmów to m.in Social Network, Lost in Translation i El Camino W spoilerze cała lista i daty kiedy pojawią sie na Netflixie Spoiler 1 października Nikki Glaser: Bangin' Carmen Sandiego – sezon 2 The Social Network Legends of Tomorrow – sezon 3 Kamerdyner Kurier Własny dom bez kredytu – prezentuje Sarah Beeny Chesapeake Shores – sezon 4 Duże dzieci Legion Zmierzch Witajcie w dżungli M jak morderca Godzilla Rake Paprika 2 października Klub singielek Życie na nielegalu DC Super Hero Girls: Legendy Atlantydy 3 października Sześć pięści Sposób na morderstwo – sezon 5 4 października Peaky Blinders – sezon 5 El Dragón: Powrót wojownika Big Mouth – sezon 3 Raising Dion W wysokiej trawie Rotten – sezon 2 Historie z dreszczykiem – sezon 2 Dzieciaki straszaki – sezon 3 4/10/2019 Dzieciaki straszaki: Pierwsze Halloween Vidy Szwagier Aykut Walka o park 5 października Legendy: Mistrzowie Mitów 7 października Match! Tennis Juniors 8 października Deon Cole: Cole Hearted Straszna przygoda Kapitana Majtasa: Ściemo-ween 9 października Rhythm + Flow The Walking Dead – sezon 9 10 października Riverdale – sezon 4 Ultramarine Magmell Legends of Tomorrow 11 października Farciarz Gilmore Życie American Pie: Naga mila Między słowami Świt żywych trupów Klan urwisów 12 małp Noc oczyszczenia Bliźniacy Nitro Circus: Film Flinstonowie Co było, to było Skrek To właśnie miłość Green Zone American Pie: Wesele American Pie 2 Wysyp żywych trupów Paranormalne doświadczenia – sezon 2 Insatiable – sezon 2 Plan na miłość – sezon 2 El Camino: Film Breaking Bad Przebudzenie Mottiego Wolkenbrucha Zła siła Trauma The Forest of Love 12 października Bracia z przedmieść 14 października Martin Matte: Życie, śmierć… o la la! 16 października Park Na-rae: Glamour Warning Duchy z Sugar Land 17 października Nieuchwytni 18 października Toon – sezony 1–2 Pożeracz mięsa – sezon 8 Na spacerniaku Rzymskie dziewczyny – sezon 2 Mistrzowie projektowania wnętrz Dom kwiatów – sezon 2 Życie z samym sobą Eli 17 Upstarts Pralnia Powiedz mi, kim jestem Selekcja nienaturalna Potężny mały Bheem: Coś specjalnego na Diwali Mustang: Duch wolności – część 2 22 października Jenny Slate: Stage Fright 23 października Smaki miast Tańcząc z ptakami 24 października Daybreak Grego Rossello: Przepraszam za niedogodności 25 października Monzón Bractwo Nailed It! Francja Bliskie spotkania zabawnego stopnia Brygada antynarkotykowa z Costa del Sol Nailed It! Hiszpania The Kominsky Method – sezon 2 Nazywam się Dolemite Grzechotnik Trzeba być wariatem Greenhouse Academy – sezon 3 26 października Pitch Perfect 3 28 października Macie 3 minuty Sumoczka 29 października Arsenio Hall: Smart & Classy 30 października Pyszne tradycje: kuchnia prowincji Junnan Pose – sezon 2 31 października Człowiek znikąd Kengan Ashura – część 2 W październiku, ale bez dokładnej daty premiery Miasteczko South Park – niektóre sezony Następny gość Davida Lettermana: Shahrukh Khan Rany Edytowane 19 września 2019 przez _Be_ Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 South Park? Oby te nowe sezony. Bo nie chce mi się oglądać tego na kompie. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 1 minutę temu, Shankor napisał: South Park? Oby te nowe sezony. Bo nie chce mi się oglądać tego na kompie. głównie nowe i "the best of". Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 (edytowane) Peaky Blinders tak szybko Superek Edytowane 19 września 2019 przez Luqat Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 W dniu 15.09.2019 o 19:54, SetoPL napisał: Właśnie oglądam 6 odcinek i chwilami jest grubo Obejrzałem pierwszy odcinek i jestem całkiem zadowolony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi