Opublikowano 9 marca 20205 l Castlevania S3 Pierwszy ep coś się nawet dzieje ale dalej to już niezłe pierdy. Mega nudna podróż isaaca, przewidywalny wątek alucarda i nowych przyjaciół, to samo z hectorem i siostrzyczką. Belmont I bląsia też nie mają za bardzo co robić aż do finałowych dwóch odcinków gdzie dzieje się sporo. Ps obejrzałem też ten nowy film z Markiem Wahlbergiem, nic specjalnego, jednym okiem do kolacji można popatrzeć. Edytowane 9 marca 20205 l przez tukan
Opublikowano 14 marca 20205 l Zaginione dziewczyny film dziś wylądowałem, potencjalnie ciekawy thriller.
Opublikowano 14 marca 20205 l 6 godzin temu, Fanek napisał: Zaginione dziewczyny film dziś wylądowałem, potencjalnie ciekawy thriller. To ten nowy film o dziewczynach które zaginęły?
Opublikowano 14 marca 20205 l Tak, ten na faktach. O dziwo, krótki jak na thriller i nic szczególnego się nie dzieje, ale obnaża parę kwestii związanych z tą sprawą i ma ciekawy, mroczny klimat.
Opublikowano 14 marca 20205 l Ostatnio trafiłem na film Zabójstwo Jessisgo Jamesa i jeżeli ktoś nie widział, to mocno polecam. Dziwne, że ten film nie dostał żadnego Oscara, chodzby za aktorstwo, kilka scen przyprawiana o gęsią skórkę. Bardzo dobre kino.
Opublikowano 14 marca 20205 l Polecam beastars jak ktoś lubi anime. Wspaniała rzecz i dzisiaj obejrzałem już 6 odcinków.
Opublikowano 14 marca 20205 l 12 godzin temu, Absolem napisał: To ten nowy film o dziewczynach które zaginęły? tak 1 dziewczyna i jakieś dziwki 11 godzin temu, YETI napisał: Ostatnio trafiłem na film Zabójstwo Jessisgo Jamesa i jeżeli ktoś nie widział, to mocno polecam. Dziwne, że ten film nie dostał żadnego Oscara, chodzby za aktorstwo, kilka scen przyprawiana o gęsią skórkę. Bardzo dobre kino. Kurła mam dodany i tyle czasu już się przybieram, lubie Caseya, a to typowy western czy raczej kryminał czy jeszcze coś innego?
Opublikowano 14 marca 20205 l (pipi)a, jak się jarałem tym filmem. Obejrzany 4 razy i nadal "robi"... Casey - miażdży grą. Pitek też zresztą. Powolne prowadzenie akcji buduje klimat.
Opublikowano 15 marca 20205 l Polecam obejrzeć LA92 dokument o zamieszkach w USA. Murzyni to zwierzęta.
Opublikowano 15 marca 20205 l W piatek wjechal serial The Valhalla Murders. Seryjny zabijaka, zimny klimat Islandii, polecam dla fanow kryminalow. Wciagniete na dwa posiedzenia
Opublikowano 15 marca 20205 l 14 minut temu, schabek napisał: W piatek wjechal serial The Valhalla Murders. Seryjny zabijaka, zimny klimat Islandii, polecam dla fanow kryminalow. Wciagniete na dwa posiedzenia A nie nudzi? Bo zacząłem Trapped i o ile klimat jest świetny i aż zimno przed tv to cała "intryga" wlecze się niemiłosiernie i jest mocna niczym drugoplanowy wątek z Klanu.
Opublikowano 15 marca 20205 l Nie. Widzialem oba takze mam porownanie i Valhalla duuuzo lepszy. Odcinki ani troche sie nie dluza, pobocznych obyczajowo-romantycznych zapychaczy tyle co nic, od poczatku trup za trupem
Opublikowano 15 marca 20205 l Pierwszy odcinek drugiego sezonu Kingdom nie bierze jeńców. Tak powinno wyglądać zakończenie pierwszego sezonu, a nie chamski cliffhanger. Kitajce potrafią w zombie. Edytowane 15 marca 20205 l przez Dud.ek
Opublikowano 16 marca 20205 l Trzeci sezon Castlevanii dla mnie sraka niemiłosierna rozciągnięta na 10 odcinków. Zawód straszny
Opublikowano 16 marca 20205 l Powiedzcie, że Dom z Papieru 4 nie jest przełożone?? Jakoś nie mogę się doszukać tej informacji.
Opublikowano 19 marca 20205 l https://www.rmf24.pl/raporty/raport-koronawirus-z-chin/najnowsze-fakty/news-komisarz-ue-apeluje-m-in-do-netflixa-o-obnizenie-jakosci-wid,nId,4389136 Takie HBO Go to już chyba nie ma czego obniżać Niby iksde, ale czytałem kiedyś jakis raport wedle którego Netflix generuje 1/5 całego ruchu w Internecie, a co dopiero teraz, w czasie ogólnoświatowego piwniczenia
Opublikowano 19 marca 20205 l No i oficjalnie się potwierdziło. Czeka nas wujowatość oglądania filmów i seriali, na jakiś czas można zapomnieć o 4k uhd. Ale sztryms, tutaj to większość ma być prawo wkurzona, bo 52 zł piechotą nie chodzi. Edytowane 19 marca 20205 l przez Faka
Opublikowano 19 marca 20205 l edit: dobra, jednak oficjalnie https://www.newstalk.com/news/netflix-reduce-streaming-quality-europe-30-days-reduce-strain-networks-985836 Edytowane 19 marca 20205 l przez sprite