Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Castlevania S3

Pierwszy ep coś się nawet dzieje ale dalej to już niezłe pierdy. Mega nudna podróż isaaca, przewidywalny wątek alucarda i nowych przyjaciół, to samo z hectorem i siostrzyczką. Belmont I bląsia też nie mają za bardzo co robić aż do finałowych dwóch odcinków gdzie dzieje się sporo.

Ps obejrzałem też ten nowy film z Markiem Wahlbergiem, nic specjalnego, jednym okiem do kolacji można popatrzeć.

Edytowane przez tukan

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 541,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Zaginione dziewczyny film dziś wylądowałem, potencjalnie ciekawy thriller.

Opublikowano
6 godzin temu, Fanek napisał:

Zaginione dziewczyny film dziś wylądowałem, potencjalnie ciekawy thriller.

To ten nowy film o dziewczynach które zaginęły? 

Opublikowano

Tak, ten na faktach. O dziwo, krótki jak na thriller i nic szczególnego się nie dzieje, ale obnaża parę kwestii związanych z tą sprawą i ma ciekawy, mroczny klimat.

Opublikowano

Ostatnio trafiłem na film Zabójstwo Jessisgo Jamesa i jeżeli ktoś nie widział, to mocno polecam. Dziwne, że ten film nie dostał żadnego Oscara, chodzby za aktorstwo, kilka scen przyprawiana o gęsią skórkę. Bardzo dobre kino. 

Opublikowano
12 godzin temu, Absolem napisał:

To ten nowy film o dziewczynach które zaginęły? 

tak 1 dziewczyna i jakieś dziwki

11 godzin temu, YETI napisał:

Ostatnio trafiłem na film Zabójstwo Jessisgo Jamesa i jeżeli ktoś nie widział, to mocno polecam. Dziwne, że ten film nie dostał żadnego Oscara, chodzby za aktorstwo, kilka scen przyprawiana o gęsią skórkę. Bardzo dobre kino. 

Kurła mam dodany i tyle czasu już się przybieram, lubie Caseya, a to typowy western czy raczej kryminał czy jeszcze coś innego? :cool2:

Opublikowano

(pipi)a, jak się jarałem tym filmem. Obejrzany 4 razy i nadal "robi"...

Casey - miażdży grą. Pitek też zresztą. Powolne prowadzenie akcji buduje klimat.

Opublikowano

W piatek wjechal serial The Valhalla Murders. Seryjny zabijaka, zimny klimat Islandii, polecam dla fanow kryminalow. Wciagniete na dwa posiedzenia

Opublikowano
14 minut temu, schabek napisał:

W piatek wjechal serial The Valhalla Murders. Seryjny zabijaka, zimny klimat Islandii, polecam dla fanow kryminalow. Wciagniete na dwa posiedzenia

A nie nudzi? Bo zacząłem Trapped i o ile klimat jest świetny i aż zimno przed tv to cała "intryga" wlecze się niemiłosiernie i jest mocna niczym drugoplanowy wątek z Klanu.

Opublikowano

Nie. Widzialem oba takze mam porownanie i Valhalla duuuzo lepszy. Odcinki ani troche sie nie dluza, pobocznych obyczajowo-romantycznych zapychaczy tyle co nic, od poczatku trup za trupem :lapka:

Opublikowano

Pierwszy odcinek drugiego sezonu Kingdom nie bierze jeńców. Tak powinno wyglądać zakończenie pierwszego sezonu, a nie chamski cliffhanger. Kitajce potrafią w zombie. 

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

Trzeci sezon Castlevanii dla mnie sraka niemiłosierna rozciągnięta na 10 odcinków. 

Zawód straszny 

Opublikowano

Powiedzcie, że Dom z Papieru 4 nie jest przełożone?? Jakoś nie mogę się doszukać tej informacji.

Opublikowano

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-koronawirus-z-chin/najnowsze-fakty/news-komisarz-ue-apeluje-m-in-do-netflixa-o-obnizenie-jakosci-wid,nId,4389136

Takie HBO Go to już chyba nie ma czego obniżać :yao:

Niby iksde, ale czytałem kiedyś jakis raport wedle którego Netflix generuje 1/5 całego ruchu w Internecie, a co dopiero teraz, w czasie ogólnoświatowego piwniczenia

Opublikowano

No i oficjalnie się potwierdziło. Czeka nas wujowatość oglądania filmów i seriali, na jakiś czas można zapomnieć o 4k uhd. Ale sztryms, tutaj to większość ma być prawo wkurzona, bo 52 zł piechotą nie chodzi.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Czyli co, płacę za pakiet HD a będę oglądał w jakości jak z cda.pl? :yao: