Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Castlevania S3

Pierwszy ep coś się nawet dzieje ale dalej to już niezłe pierdy. Mega nudna podróż isaaca, przewidywalny wątek alucarda i nowych przyjaciół, to samo z hectorem i siostrzyczką. Belmont I bląsia też nie mają za bardzo co robić aż do finałowych dwóch odcinków gdzie dzieje się sporo.

Ps obejrzałem też ten nowy film z Markiem Wahlbergiem, nic specjalnego, jednym okiem do kolacji można popatrzeć.

Edytowane przez tukan
Opublikowano

Tak, ten na faktach. O dziwo, krótki jak na thriller i nic szczególnego się nie dzieje, ale obnaża parę kwestii związanych z tą sprawą i ma ciekawy, mroczny klimat.

Opublikowano

Ostatnio trafiłem na film Zabójstwo Jessisgo Jamesa i jeżeli ktoś nie widział, to mocno polecam. Dziwne, że ten film nie dostał żadnego Oscara, chodzby za aktorstwo, kilka scen przyprawiana o gęsią skórkę. Bardzo dobre kino. 

• Plusik 2
  • Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, Absolem napisał:

To ten nowy film o dziewczynach które zaginęły? 

tak 1 dziewczyna i jakieś dziwki

11 godzin temu, YETI napisał:

Ostatnio trafiłem na film Zabójstwo Jessisgo Jamesa i jeżeli ktoś nie widział, to mocno polecam. Dziwne, że ten film nie dostał żadnego Oscara, chodzby za aktorstwo, kilka scen przyprawiana o gęsią skórkę. Bardzo dobre kino. 

Kurła mam dodany i tyle czasu już się przybieram, lubie Caseya, a to typowy western czy raczej kryminał czy jeszcze coś innego? :cool2:

Opublikowano

(pipi)a, jak się jarałem tym filmem. Obejrzany 4 razy i nadal "robi"...

Casey - miażdży grą. Pitek też zresztą. Powolne prowadzenie akcji buduje klimat.

Opublikowano
14 minut temu, schabek napisał:

W piatek wjechal serial The Valhalla Murders. Seryjny zabijaka, zimny klimat Islandii, polecam dla fanow kryminalow. Wciagniete na dwa posiedzenia

A nie nudzi? Bo zacząłem Trapped i o ile klimat jest świetny i aż zimno przed tv to cała "intryga" wlecze się niemiłosiernie i jest mocna niczym drugoplanowy wątek z Klanu.

Opublikowano

Nie. Widzialem oba takze mam porownanie i Valhalla duuuzo lepszy. Odcinki ani troche sie nie dluza, pobocznych obyczajowo-romantycznych zapychaczy tyle co nic, od poczatku trup za trupem :lapka:

• Plusik 1
Opublikowano

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-koronawirus-z-chin/najnowsze-fakty/news-komisarz-ue-apeluje-m-in-do-netflixa-o-obnizenie-jakosci-wid,nId,4389136

Takie HBO Go to już chyba nie ma czego obniżać :yao:

Niby iksde, ale czytałem kiedyś jakis raport wedle którego Netflix generuje 1/5 całego ruchu w Internecie, a co dopiero teraz, w czasie ogólnoświatowego piwniczenia

Opublikowano (edytowane)

No i oficjalnie się potwierdziło. Czeka nas wujowatość oglądania filmów i seriali, na jakiś czas można zapomnieć o 4k uhd. Ale sztryms, tutaj to większość ma być prawo wkurzona, bo 52 zł piechotą nie chodzi.

Edytowane przez Faka