Opublikowano 27 marca 20205 l "W lesie dziś nie zaśnie nikt". Dobrze, że nie poszedłem do kina, ale na Netflix nie żałuję, że obejrzalem. Polska kinematografia nie ma szczęścia do horrorów, tu mamy klasyczny slasher, z mnóstwem bzdur, a nawet jako takiego kiczu. Fajna muzyka, posoka też, obejrzeć z nudów i zapomnieć. Przeciętniak bez ambicji na coś większego, który miło się ogląda
Opublikowano 27 marca 20205 l Fajnie nam się oglądało przy piwku. Bte Pokaż ukrytą zawartość blondynka wymiatała .
Opublikowano 28 marca 20205 l człowieku kupiłem sobie tego całego netflixa pilotażowo sprawdzić co i jak, już się wcześniej na niego czaiłem, ale mówię nie, po co mi, czasu nie mam. Tera czas mam to kupiłem, a tam człowieku filmy, seriale, dokumenty, ku.rwa lwy, czego tam nie ma i se siedzę oglądam na xboxie dokument o formule 1, bo podobno dobre. Czaicie?
Opublikowano 28 marca 20205 l Baby Driver dziś obejrzałem. Fajne widowisko, przyjemny soundtrack, polecam.
Opublikowano 30 marca 20205 l Po 5 odcinkach 3 sezonu Ozark, poziom została zachowany, nadam ogląda się to bardzo dobrze. Jeden z lepszych seriali Netflixa. Edytowane 30 marca 20205 l przez YETI
Opublikowano 30 marca 20205 l Ja zacząłem Night on Earth no i ciekawe, super ujęcia, ale już jednak to nie to, co Our Planet. Nie ma juz Davida Attenborough no i ujęcia trochę gorzej wypadają, bo póki co są to ujęcia termowizyjne. No, ale nadal jest to świat zwierząt z bliska, więc polecam. Obejrzałem kiedyś pierwszy sezon Ozark i dalej nie poleciałem. Tak się zastanawiam właśnie, czy nie zacząć drugiego sezonu.
Opublikowano 30 marca 20205 l Ogladal juz ktos Tiger Kinga? Duzo szumu narobil w US i ma niezle recenzje.
Opublikowano 30 marca 20205 l Widziałem 2 odc, imo szału nie ma wielkiego ale i tak co 5min łapie się za głowę jacy ci Amerykanie to cynicy i poj.eby.
Opublikowano 30 marca 20205 l W dniu 30.03.2020 o 17:35, YETI napisał(a): Po 5 odcinkach 3 sezonu Ozark, poziom została zachowany, nadam ogląda się to bardzo dobrze. Jeden z lepszych seriali Netflixa. Ja jestem po 4 i zapowiada się najlepszy sezon. Oceny jak na razie mocno uzasadnione. https://www.rottentomatoes.com/tv/ozark/s03
Opublikowano 30 marca 20205 l W dniu 30.03.2020 o 18:35, sprite napisał(a): Ja jestem po 4 i zapowiada się najlepszy sezon A powiedz jak ma to się do drugiego sezonu, który po prostu już ledwo zmęczyłem bo był bardzo naciągany i daremny. Momentami zbyt zbliżał się do bycia naiwnym jak Breaking Bad w najgorszych momentach.
Opublikowano 30 marca 20205 l Wiesz co, drugi sezon mi też jakoś nie podszedł, a tutaj serial wg mnie odnalazł w końcu równowagę. Nie chce ci nic spoilerować, ale jest dużo mroczniej(ost mocno daje rade), pacing fabularny lepiej rozłożony i do tego Jason Bateman + Laura Linney po prostu dają popis aktorstwa. No i cały czas napięcie praktycznie wisi w powietrzu.
Opublikowano 31 marca 20205 l Ben spoko ale Ruth niesamowicie w(pipi)iająca w tym sezonie, dobrze się to ogląda i dziś pewnie skończę ale wczoraj musiałem jednak sobie przegryźć odcinkiem Outlanderka.
Opublikowano 31 marca 20205 l W dniu 31.03.2020 o 13:06, krupek napisał(a): W Kwietniu na Netflixie dokument Last Dance o dynastii Chicago Bulls a to nie ma być tylko o 98' - ostatnim sezonie z Jordanem?
Opublikowano 31 marca 20205 l Głównie o ostatnim sezonie, ale też o karierze Jordana i dynastii Bulls w latach '90.
Opublikowano 31 marca 20205 l W dniu 31.03.2020 o 13:16, krupek napisał(a): Głównie o ostatnim sezonie, ale też o karierze Jordana i dynastii Bulls w latach '90. akurat czytam biografię Jordana, będzie jak znalazł