Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 541 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Zayebiscie. Juz jakis czas temu mi to wpadlo w oko i myslalem ze bedzie trzeba kombinowac z torrentami a tu taka mila niespodzianka

Opublikowano

Kolejne guwno, które zasyfi główną i spowoduje, że trudniej będzie znaleźć coś ciekawego, a mniej znanego.

Opublikowano

No pewnie wjedzie TOP1 Polska XD

Kwarantanna jest to się c.ipy pocą i będą oglądać.

Opublikowano

Te seriale Netflixa nie doczekają się kontynuacji 
"Spinning Out" - powstał 1 sezon
"Soundtrack" - powstał 1 sezon
"Insatiable" - powstały 2 sezony
"Mesjasz" - powstał 1 sezon
"Ania, nie Anna" - powstały 3 sezony
"Lucyfer" - powstało 5 sezonów
"Dark" - powstały 2 sezony, 3 sezon w planach
"The Ranch" - powstały 4 sezony 
"BoJack Horseman" - powstało 6 sezonów
"Drodzy biali" - powstały 3 sezony, nie ma konkretnej daty zakończenia, jednak mowa o 2020 roku
"Glow" - powstały 3 sezony, nie ma konkretnej daty zakończenia, jednak mowa o 2020 roku
"13 powodów" - 4. sezon serialu będzie finałowym, jego premiera ma się odbyć jeszcze w 2020 roku 
Więcej: https://www.radiozet.pl/Seriale/Netflix-anuluje-wiele-seriali-w-2020-roku-o-ktorych-tytulach-mowa

Opublikowano

Dobrze, że nie ma Ozarka na tej liści. Zostały mi jeszcze dwa ostatnie odcinki, bardzo dobra rzecz.

Opublikowano

Powtórzyłem sobie wczoraj Podniebną Pocztę Kiki, według mnie najlepszy film Studia Ghibli. Wspaniałe remedium. Uwielbiam drogę jaką przebywa główna bohaterka i ogólny nastrój jaki wydobywa się z ekranu. Oglądając po raz drugi zwróciłem uwagę, jak często film gra ciszą. Coś wspaniałego, i te widoczki! 10/10

Opublikowano

Altered Carbon Resleeved - 70 minut świetnej animacji(dosłownie), prostej acz wystarczającej fabuły z twistem (ciężko stwierdzić jak dużym, bo to zależy od tego czy się go domyślimy, ale nie jest zbyt skomplikowany), a przede wszystkim świetnej choreografii walk. Miód dla oczu, a animacja śmiga w pcmr :master:

No i nie trzeba znać serialu czy książki, żeby się dobrze bawić. Polecam.

Opublikowano
Godzinę temu, Luqat napisał:

Altered Carbon Resleeved - 70 minut świetnej animacji(dosłownie), prostej acz wystarczającej fabuły z twistem (ciężko stwierdzić jak dużym, bo to zależy od tego czy się go domyślimy, ale nie jest zbyt skomplikowany), a przede wszystkim świetnej choreografii walk. Miód dla oczu, a animacja śmiga w pcmr :master:

No i nie trzeba znać serialu czy książki, żeby się dobrze bawić. Polecam.

Zawsze mnie te animacje odrzucały ale ostatnio w ciągu paru dni łyknąłem 3 sezony Castlevani i było dość fajnie , myślę właśnie nad kolejną animacja i chyba sprawdzę Altered Carbon bo serial był dość fajny.

Opublikowano
2 godziny temu, SpacierShark123 napisał:

Zawsze mnie te animacje odrzucały ale ostatnio w ciągu paru dni łyknąłem 3 sezony Castlevani i było dość fajnie , myślę właśnie nad kolejną animacja i chyba sprawdzę Altered Carbon bo serial był dość fajny.

Tez sie za to zabieram wlasnie.

Opublikowano

Okja - kolejny, warty obejrzenia film, który nie wyświetla się na pierwszym planie Netflixa. Produkcja amerykańsko - koreańska, taka metafora ukazująca dzisiejszy konsumpcjonizm, próżność i przemysł mięsny. Polecam, warto.

Opublikowano
4 godziny temu, krupek napisał:

Okja - kolejny, warty obejrzenia film, który nie wyświetla się na pierwszym planie Netflixa.

Może warto jeszcze dodać, że to jest film twórcy Snowpiercer i Parasite - Joon-ho Bong. I zdecydowanie dołączam się do polecanki. 

I swego czasu, tzn. na premierę (trzy lata temu), był bardzo reklamowany przez netflixa. Tylko wiadomo, że netflix wydaje miesięcznie tyle filmów i seriali, że pewnie nie mają sposobności, aby jeszcze przypominać o ich "klasykach". Chociaż teraz w czasie pandemii, to mogliby dodać jakąś zakładkę z tym co warto u nich nadrobić.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Generalnie powinni dodać zakładkę z tym co _warto_, bo coraz ciężej wykopywać rzeczy na poziomie.

Opublikowano
W dniu 2.04.2020 o 07:38, Wojtq napisał:

Powtórzyłem sobie wczoraj Podniebną Pocztę Kiki, według mnie najlepszy film Studia Ghibli. Wspaniałe remedium. Uwielbiam drogę jaką przebywa główna bohaterka i ogólny nastrój jaki wydobywa się z ekranu. Oglądając po raz drugi zwróciłem uwagę, jak często film gra ciszą. Coś wspaniałego, i te widoczki! 10/10

No, mój ulubiony film tego studia. Prosta historia, ale wyciąga wszystko co możliwe. Do tego uwielbiam połączenie lekko archaicznej technologii i magii.

Opublikowano

Trzeci sezon Ozark skończony. Przedostatni epizod to jest jedna z lepszych rzeczy jaką wypuścił Netflix. Monolog na samym początku odcinka, zakończeni epa... uff, tak się robi odcinki, która będą zapamiętane na długi czas, cholernie dobra i mocna rzecz. Ostatni ep bardzo dobry, z zakończeniem które można się domyśleć. Aktorsko, najwyższa klasa światowa. Teraz pozostaje czekać na kolejny sezon obecnie jednego z lepszych seriali Netflixa, a może i najlepszego.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jezuuuuu, ale czekam na to. Będzie konkretny trip :fsg: 

Animacja od twórcy Adventure Time. Premiera 20 kwietnia.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

OKJA - po  poleceniach z forum postanowiłem obejrzeć to z dziewczyną. Był to największy błąd jaki mogłem zrobić. Od dziś mam szlaban na mięso...

Opublikowano

Contratiempo sobie obejrzałem, calkiem spoko hiszpanski kryminał. Patrzac na ilosc ocen na filmweb, obstawiam, że jednak dosyc znany film

Opublikowano

No to taki szlagier netflixowy, mi się podobał.

Czytałem wczoraj o nadchodzącym Last Dance. Jezu, ten dokument ma zawierać mnóstwo materiałów, które NBA trzymało w archiwach i ESPN jakiś czas temu to uzyskał. Ma być mnóstwo ujęć z kulisów, szatni, treningów. Mokry sen fana koszykówki.

Opublikowano

Obejrzałem ostatnio Unorthodox - 4 odcinkowy miniserial o dziewczynie wychowanej w grupie ortodoksyjnych żydów na Brooklynie, która postanawia uciec do Niemiec. Rzecz ponoć na faktach i pozwala zaglądnąć w światek, o którym tylko słyszałem. Super zagrany, bez nadmiernej dramaturgii, z wielowymiarowymi postaciami. Warto.