Faka 3 989 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 (edytowane) W ogóle był jakiś ostatni film z netflix bez tych lewackich piedololo, lgbt, female strong i wookie filmy? No nie przypominam sobie. No może ten akcyjniak z Mads Mikkelsen był bez tych kolorowych iteracji ideologicznych tematów. Edytowane 1 sierpnia 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 17 minut temu, Faka napisał: W ogóle był jakiś ostatni film z netflix bez tych lewackich piedololo, lgbt, female strong i wookie filmy? No nie przypominam sobie. No może ten akcyjniak z Mads Mikkelsen był bez tych kolorowych iteracji ideologicznych tematów. Ja w czasach pandemii nadrabiam starocie, których nie widziałem. Najczęściej z lat 80 i 90. Do tego głównie służy mi Netflix Dzisiaj wjeżdża Big Lebowski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 9 minut temu, Hubert249 napisał: Ja w czasach pandemii nadrabiam starocie, których nie widziałem. Najczęściej z lat 80 i 90. Do tego głównie służy mi Netflix Dzisiaj wjeżdża Big Lebowski. Znaczy się ja miałem na myśli te netflix original, gdzie tam prawie wcale nie ma filmów bez tych lgbt i guwno wie z czym. A te klasyczne to i ja również oglądam. Przykładowo stare, polskie filmy jak Sara, czy 300 mil do nieba, to tu akurat jest git z filmami i jak zagranicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 44 minuty temu, Farmer napisał: Ty mnie lepiej napisz czy ten sezon jakoś się zamyka, bo po tym co odstawili z GitS i Dorohedoro (i kilkoma innymi serialami) mam wyebane na urwane z dupy rzeczy od N. Ogólnie to ma być podzielone na 3 części. W pierwszej wątkiem przewodnim jest zdobycie AllSpark i ucieczka Arką z cybetronu Spoiler co im się udaje i na tym koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 3 godziny temu, Hubert249 napisał: Druga część Umbrela ma ponad 90% w recenzjach. Pierwszy sezon porzuciłem w połowie, ale chyba go skończę i zobaczę o co tyle krzyku w drugim. Po prostu bardzo fajnie rozwija wątki pierwszego, do tego sporo zabawy różnymi liniami czasowymi, aktorsko się mocno proprawiło (choć Ellen Page dalej drewno), genialny soundtrack i świetne cliffhangery póki co (jestem w połowie). Duża okejka, mimo w sumie recyklingu tematu z pierwszego sezonu czyli walką z nadchodzącą apokalipsą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 47 minut temu, Faka napisał: W ogóle był jakiś ostatni film z netflix bez tych lewackich piedololo, lgbt, female strong i wookie filmy? No nie przypominam sobie. No może ten akcyjniak z Mads Mikkelsen był bez tych kolorowych iteracji ideologicznych tematów. Tyler Rake Ocalenie z Hemsworthem to jedyne co mi się kojarzy z tego roku z tych netflixowych filmów, który by nie zawierał tego gó.wna. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 Godzinę temu, Hubert249 napisał: Ja w czasach pandemii nadrabiam starocie, których nie widziałem. Najczęściej z lat 80 i 90. Do tego głównie służy mi Netflix Dzisiaj wjeżdża Big Lebowski. W ogóle to niesamowite, jak klasyka z lat '80 i '90 niszczy współczesne kino, oparte na komiksach, sequelach i remake'ach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, Sep napisał: Tyler Rake Ocalenie z Hemsworthem to jedyne co mi się kojarzy z tego roku z tych netflixowych filmów, który by nie zawierał tego gó.wna. Tak i to był spoko niezobowiązujący film. Edytowane 1 sierpnia 2020 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 W dniu 31.07.2020 o 10:46, Masorz napisał: W reckach se tam konie walą, że dzieło sztuki i dużo lepszy od pierwszego. No nic, pewnie po weekendzie odświeżę na szybko poprzedni i się zabiorę za oglądanie nowego. Skończyłem, nie jest to żaden mesjasz, ale dużo lepszy od pierwszego sezonu moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 W dniu 1.08.2020 o 20:19, Faka napisał: W ogóle był jakiś ostatni film z netflix bez tych lewackich piedololo, lgbt, female strong i wookie filmy? No nie przypominam sobie. No może ten akcyjniak z Mads Mikkelsen był bez tych kolorowych iteracji ideologicznych tematów. Nawet w nowych transformersach panie roboty zajmuja stanowiska dowódcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 (edytowane) w (pipi) to ogólnie mam, ale nietflix po prostu nie umie robić dobrych produkcji - kilka wykupionych fartem, a reszta to kupsztal, który służy do pokazywania transów ale i tak dalej twierdzę, że ludzie czepiający się obecności czarnoskórych w serialu o smokach i magii <<<<<<<<<<< gość w oknie wyma(pipi)ący dildosem podczas marszu upamiętniającego Powstanie Warszawskie Edytowane 3 sierpnia 2020 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Czyżby netflix zaczynał walkę o nominację do oscarów? Obsada niczego sobie, a książka podobno też dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 obsada gruba, trzeba przyznać że ładny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 Ostatnimi czasy coraz częściej dobra obsada nie gwarantuje niestety niczego Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2020 Nowy film Charliego Kaufmana. Przyznaję, że wzięło mnie to z zaskoczenia, chociaż wolałbym chyba nie oglądać zwiastuna. Szykuje się szalone kino. Premiera 4 września. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 BUmbrella Academy drugi sezon całkiem spoczko, jestem na 3cim odcinku i ok sie ogląda, na poziomie poprzedniego póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 Ja jestem po Umrella i polecam. Im dalej tym bardziej się rozkręca, a końcówka bardzo fajna. Dodatkowo mogę polecic cztero-odcinkowy dokument MOSAD chyba wiadomo o czym i na razie rozpocząłem, ale zapowaida się też dobrze Inside Job Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 Nie wiem czy kogoś ale drugi sezon koreanskiego Stranger 11 października. Może nie do końca podobne ale podobalo mi się Designated Survivor - oczywiście wersja koreanska. Amerykańskiej nie oglądałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 Ja póki co oglądam Uwięzione i o ile 1 sezon był taki se, to 2 sezon jest lepszy pod każdym względem. Jeśli później będzie taka tendencja zwyżkowa to niezły sztos się szykuje. Chociaż widziałem po screenach, że ten Hotel coś tam to już srogie zmiany w stawce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 15 godzin temu, Patricko napisał: Ja póki co oglądam Uwięzione i o ile 1 sezon był taki se, to 2 sezon jest lepszy pod każdym względem. Jeśli później będzie taka tendencja zwyżkowa to niezły sztos się szykuje. Chociaż widziałem po screenach, że ten Hotel coś tam to już srogie zmiany w stawce. Bardzo dobry serial. Dużo się dzieje i sporo akcji. Ostatni nowy Hotel jeszcze nie oglądałem, ale dla Zulemy obejrzę jak tylko znajdzie się wolną godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 Możecie polecić jakiś luźny i zabawny serial, który unika żenady i który nie sprawia, że czujecie jakbyście tracili czas? Ewentualnie jakiś najlepszy dokument, który widzieliście na Netflixie? Szukam czegoś, czym mógłbym przyjemnie zabić czas w pociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 (edytowane) Różowe lata 70te. The Ranch. Edytowane 11 sierpnia 2020 przez MAJOCHEY_PL 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 26 minut temu, Wojtq napisał: Możecie polecić jakiś luźny i zabawny serial, który unika żenady i który nie sprawia, że czujecie jakbyście tracili czas? Z nowszych to How to sell drugs online (fast). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 978 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 Godzinę temu, Wojtq napisał: Możecie polecić jakiś luźny i zabawny serial, który unika żenady i który nie sprawia, że czujecie jakbyście tracili czas? Ewentualnie jakiś najlepszy dokument, który widzieliście na Netflixie? Szukam czegoś, czym mógłbym przyjemnie zabić czas w pociągu. Dokumenty Operacja Odessa, zabawny serial, Norseman daje rade. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 Brooklyn 9-9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi