Luqat 966 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 (edytowane) Ja obejrzałem cały pierwszy sezon i mi w zupełności wystarczyło. Nie miałem ochoty, ani potrzeby odpalać kolejnych. Nie jest to może nic słabego, ale szału też nie robi. Jeżeli w dalszych sezonach jest więcej tego samego co w pierwszym, to chyba nie ma co ich męczyć. Edytowane 7 września 2020 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 Ozark, jedna z lepszych rzeczy netflixa, każdy sezon dobry, trzeci chyba najlepszy. Nie nastawiajcie się na wybuchy, akcje, troszkę tego jest, ale wszytsko opiera się na dialogach. 4 sezon ostatni, ma być podzielony na dwie części, dobrze że podjęli taka dycyzje, bo wydaje się że zakończą to w idealnym momencie. PS. Różowe lata 70 znikły z netflixa? 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 (edytowane) Ja już bym wolał kolejny sezon Glow - babki przechodzą masową zmianę piecy i tworzą brygadę męskich/draqueen steeprizerów wyma(pipi)ąc jajcami niż po raz kolejny oglądać Martiego geniusza księgowości z najwyraźniej niespotykaną w mafijnej społeczności umiejętnością dodawania i tą blond tipsiarę ze wsi, którzy piorą biliardy biliardów mafijnych dolarów sprzedając piwo i placki wieśniakom. Jak im się nie uda w 24 godziny to mafia ich zabije, ojej. Marty ma to w (pipi)e i jeździ gdzieś przez cały sezon swoim vanem, a w ostatnim odcinku wszystko uda się przez przypadek. ten serial jest bardziej fanstasy niż fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć Edytowane 7 września 2020 przez gekon 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 No dokładnie takie fantasy jak Breaking Bad, ale to i tak jedna z nielicznych przyzwoitych rzeczy na Netflixie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 A to faktycznie były 3 sezony, to ta trójka się zrobiła już głupkowata wcześniejsze z tymi redneckami spoko się oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 Widział ktoś OA? Warto spróbować pierwszy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 9 godzin temu, ListuniO napisał: Widział ktoś OA? Warto spróbować pierwszy sezon. Pytasz czy twierdzisz z tym pierwszym sezonem? Zdecydowanie warto, chociaż drugi już za mocno odlatuje w kosmos i spada pacing. Sporo tu emocji, rozważań na temat życia, dobrej gry aktorskiej. Sama wizja jest bardzo intrygująca jeśli kogoś nie zrażą te "tańce". Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Ja oglądałem dwa. Pytam czy ktoś jeszcze tak zaczepnie:) Dla mnie pierwszy sezon to genialna produkcja.. Drugi już słabiej ale można zobaczyć na fali pierwszego. Warto dac szanse. Wczoraj widziałem produkcje Netflixa, Highwayman - naprawde trzyma poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Ozark, jedna z lepszych rzeczy netflixa, każdy sezon dobry, trzeci chyba najlepszy. Nie nastawiajcie się na wybuchy, akcje, troszkę tego jest, ale wszytsko opiera się na dialogach. 4 sezon ostatni, ma być podzielony na dwie części, dobrze że podjęli taka dycyzje, bo wydaje się że zakończą to w idealnym momencie. PS. Różowe lata 70 znikły z netflixa? Chyba znikły. Byłem na 7 sezonie, w końcu mogłem obejrzeć wszystkie i nagle ieb. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Ja właśnie oglądałem ostatni sezon, ale to już nie było to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 16 godzin temu, ListuniO napisał: Widział ktoś OA? Warto spróbować pierwszy sezon. Fajnie się to zapowiadało, ale byłoby 100 razy lepiej jakby przestali na 1 sezonie i zostawili niewiadomą. Śmiałem się trochę z tego jak tańczyli, ale 1 sezon to dobra rzecz. Niestety anulowali serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 McImperium dzis odpalilem. Byłem kompletnie nieprzygotowany co to - myślałem, że to jakis paradokument a la Supersize Me lub inny, pokazujący konsumpcyjny tryb życia w USA, a to świetny film biograficzny o twórcach sieciowki. Dobra obsada: Keaton, Offerman. W ogóle w filmie cały ten rozwój franczyzy wydaje się prosty jak w jakimś Sim City. Kolejna knajpa, kolejna umowa i się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 McImperium dzis odpalilem. Byłem kompletnie nieprzygotowany co to - myślałem, że to jakis paradokument a la Supersize Me lub inny, pokazujący konsumpcyjny tryb życia w USA, a to świetny film biograficzny o twórcach sieciowki. Dobra obsada: Keaton, Offerman. W ogóle w filmie cały ten rozwój franczyzy wydaje się prosty jak w jakimś Sim City. Kolejna knajpa, kolejna umowa i się kręci. No bo to film, a życie to film. Nawet Boguś Linda kiedyś o tym wspominał w reklamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Film pokazał też, że cała sieć opiera się na ochydnym wydymaniu jej prawdziwych założycieli. Życie jest nobelon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Poniekąd sami siebie wydymali Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 Film jest świetny, sam niedawno go obejrzałem właśnie na N. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 Do Korei chyba dopiero dotarła moda na zombie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 663 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 Może obejrzę, wygląda standardowo, ale też nie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 Ja wczoraj obejrzałem Dziewczyne we mgle. Calkiem niezly, dobrze sie oglada, jest klimacik, ale ja lubie tego typu kino. Ksiazki nie czytalem, wiec porownania nie mam ale z tego co wiem, sam autor książki wziął się za rezyserie. 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 Dla mnie takie meh, 5/10. Chyba mam przesyt kryminałami, plus główny bohater to du.pek, nawet Spoiler końcowy twist kompletnie po mnie spłynął. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 W dniu 7.09.2020 o 22:06, ListuniO napisał: Widział ktoś OA? Warto spróbować pierwszy sezon. Jak dla mnie warto, ale jak wczesniej wspominal gekon szkoda, ze historia nie zamknela sie na pierwszym sezonie. Trzyma w napieciu, ma jakis pomysl na siebie, jak dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Jak dla mnie warto, ale jak wczesniej wspominal gekon szkoda, ze historia nie zamknela sie na pierwszym sezonie. Trzyma w napieciu, ma jakis pomysl na siebie, jak dla mnie bomba. Już wcześniej pisałem ze dwa sezony za mną (zle zdanie napisałem) Genialny pierwszy sezon, słabszy drugi ale można zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Cuties całkiem spoko, sam oceniłem zanim obejrzałem, a to ogólnie dobry film jest.Czasem jednak przesadzają ze zbliżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi