messer88 6 456 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Jakby się tak decydować na jedno to ino HBO. A ten disney to w ogóle wiadomo kiedy u nas? Bo Mandaloriana bym obejrzał a za leniwy już jestem na piracenie. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 35 minut temu, qraq_pk napisał: disney+ U nas najwcześniej w II kwartale 2021. Chyba, że przez VPN się bawić. 1 Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 1 hour ago, qraq_pk said: to przejdź na iną platforme. Ja sprobowałem na tydzień amazon i super sprawa. W kolejce hbo jescze i disney+. Potem zdecyduje gdzie zostane na dluzej. Mam Amazona (trial) i nic tam dla mnie ciekawego poza Człowiek z Wysokiego Zamku nie ma, HBO Go już trochę lepiej z serialami. Z filmami mam problem bo widziałem ich tysiące. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Hbo to raz na jakis czas wykupuje miesiac, zeby nadrobic zaleglosci. Na stale to tylko netflixa trzymam. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Mam Amazona (trial) i nic tam dla mnie ciekawego poza Człowiek z Wysokiego Zamku nie ma, HBO Go już trochę lepiej z serialami. Z filmami mam problem bo widziałem ich tysiące. Na szybko z produkcji Amazona jestem w stanie polecić Homecoming, Upload, The Expanse, Bosch i Sneaky Pete (w tej kolejności), a z programów rozrywkowych cudowny The Grand Tour. Oprócz tego na Amazonie jest też przynajmniej kilka klasyków, których nie ma nigdzie indziej na VOD, np. Mentalista, Świat wg Bundych, 24 Godziny, Monk, Kości i wiele innych. 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Z Amazona polecam Boscha, jeden z bardziej niedocenionych a bardzo dobrze sei to oglada. Niestety wiekszosc z tych amazon originals nie urywa du.py. Z popularnych seriali masz tam Vikings i Homeland ktorych na Netflixie nie ma z tego co pamietam. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 11 minut temu, Il Brutto napisał: Z popularnych seriali masz tam Vikings i Homeland ktorych na Netflixie nie ma z tego co pamietam. Oba te seriale są na NX. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 3 hours ago, funditto said: Na szybko z produkcji Amazona jestem w stanie polecić Homecoming, Upload, The Expanse, Bosch i Sneaky Pete (w tej kolejności), a z programów rozrywkowych cudowny The Grand Tour. Oprócz tego na Amazonie jest też przynajmniej kilka klasyków, których nie ma nigdzie indziej na VOD, np. Mentalista, Świat wg Bundych, 24 Godziny, Monk, Kości i wiele innych. Dokładnie. Przecież Bosch to cudo. Dwa razy wszystkie sezony oglądałem. The Expanse też bardzo dobry, Człowiek z wysokiego zamku pierwsze trzy sezony sztos, czwarty wyłączyłem po trzech odcinkach. GT to poezja. Nawet mojej dziewczynie się podoba, a na samochodach to kolory rozróżnia. Metalista obejrzany cały chociaż to bardziej dla niej. Teraz X Files leci. Jest tego w (pipi) .. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Ehh ludzie, polecam od razu Marvelous Ms Meisel zacząć oglądać, wspaniały serial. Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Ehh ludzie, polecam od razu Marvelous Ms Meisel zacząć oglądać, wspaniały serial.O tak!Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Ja właśnie próbuje triala i aż się dziwię, że nikt z Was nie wspomniał o The Boys. Właśnie wjeżdża 2 sezon. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 The Old Guard (2020) - o kórwa, ale sraka. 3/10 The Do Over (2016) - komedia z Sandlerem. Było parę śmiesznych scen a cała reszta mocno przeciętna. 5+/10 American Murder (2020) - szieeet, ależ to było dobre! Siedziałem w napięciu do samego końca. 8/10 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 Od wczoraj na Netflixie dostępne jest Boże Ciało. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 Cytat American Murder: The Family Next Door - ojezusku, bardzo dobry i do tego świetnie zrealizowany dokument Opowiada historię zaginięcia Shannann, młodej matki z dwójką dzieci, i śledztwa w tej sprawie. Poświęcenie prawie 1,5 h jednej tylko osobie wydawało się karkołomnym przedsięwzięciem, ale kobieta była dość aktywna w serwisach społecznościowych, więc materiału z jej życia jest sporo, do tego odtajniono za zgodą rodziny korespondencję smsową, a policja udostępniła nagrania z przesłuchań (oglądanie technik przesłuchania FBI to sam miód). PRO TIP: Jeśli ktoś rozważa obejrzenie to niech pod żadnym pozorem nie czyta wcześniej o tej sprawie! Jak dla mnie spore rozczarowanko. Spodziewałem się jakiegoś konkretnego twista. Jedynym mindfuckiem była różnica wyglądu między facebookową miniaturką, a prawdziwą mordą psiapsióły Shannon 1 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 No ten dokument bez szału. Taki typowy zlepek scen z youtube'a. Do kotleta w niedzielę można sobie puścić. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Pani Kaja mówi jak jest: Dlaczego Netflix KASUJE DOBRE SERIALE i ma coraz słabsze nowości? 1 Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 Zacząłem wczoraj Rewolucję i nawet spoko się ogląda. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 19 minut temu, messer88 napisał: Zacząłem wczoraj Rewolucję i nawet spoko się ogląda. W miarę normalne czy typowe ideologiczne szambo Netflixa? Bo jak widzę te zdjęcia promujące serial gdzie same silne kobiety z widłami i umazane w barwy Francji to mam obawy co tam jest za treść zawarta. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 Normalne, tzn trafi się parę nazwijmy to silnych kobiet ale nie jest to coś co Ci się rzuci w oczy o ile na siłę nie będziesz szukał takich wątków. 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 W dniu 12.10.2020 o 22:02, Wiolku napisał: Skończony. Niestety opinie się sprawdziły i zrobili z tego trochę na siłę skomplikowany melodramat udający gotycki horror. Kilka rzeczy mi się podobało, ale generalnie pod koniec już się trochę wierciłem i drażniła mnie ta wszechobecna forever love story ;/ Teraz też doceniam jakim działem był Nawiedzony dom na wzgórzu, gdzie łączył wątek rodziny z horrorem, ale takim przez duże H zakorzenionym mocno w psychice ludzkiej. Aż sobie chyba zrobię rewatch na otwarcie łez. Liczyłem, że twórcy pójdą za ciosem i dostarczą coś jeszcze mocniejszego i tak się nawet przez chwilę zapowiadało, jednak po kilku odcinkach czar prysł. Mimo wszystko warto zobaczyć i dać szansę. 4 odcinki zrobiłem i strasznie mnie męczy ten sezon, zero motywacji, żeby ogladac dalej. Pierwszy miał fajny klimat od początku i potrafil trzymac w napieciu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 Ta butelka z benzyną Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 (edytowane) Daunola Holmes - poniżej oczekiwań. Początkowo fajny, trwa 2h a niewiele się tam dzieje, zakończenie rozczarowujące, film sie po prostu kończy bez jakiegoś wielkiego finału. Można obejrzeć, ale nie ma się co nastawiac na jakieś emocje, mimo to wciąga. No i mamy tutaj Kobietę Netflixa a jak wiadomo kobieta w filmach netflixa potrafi wszystko. Edytowane 20 października 2020 przez Plugawy Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 14 godzin temu, Rozi napisał: Ta butelka z benzyną A może tam jest whisky, pomyślałeś o tym? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi