Il Brutto 1 623 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 Wczoraj obejrzalem ten American Murder, jezu co za guwno. To nie ma doslownie zadnej narracji, jest tylko jednym zlepkiem smieciowych filmikow ktore pier.dolniete amerimutty wrzucaly nalogowo na fb. Skonczylem tez wczoraj 1 sezon polskiego serialu Signs/Znaki i to sie calkiem przyjemnie ogladalo. Widze ze jest wiecej sezonow wiec bede kontynuowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 Ja jestem po 2 odcinkach 'Queen's gambit' i jest naprawdę solidnie kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 Jeszcze żeby to było o warcabach to w ogóle człowiek by kumał o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Ja jestem po 4ech odcinkach i nie muszę kumać, żeby być wciągniętym, a dawno nie miałem tak, że po skończeniu odcinka, chciałem odpalać kolejny. Anya jest hipnotyzująca, a i reszta obsady bardzo dobra. Dorocińskiego dużo nie było póki co, ale to nie szkodzi. Gdyby nie życie i obowiązki, to zbingeowałbym na raz, ale może to i lepiej, że nie da rady, bo wystarczy na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Lepiej sprawdzcie Blood Of Zeus. Ja piertole, ale to bylo dobre A nie jakis spe.dalony Alucard. Szkoda, ze tylko 8 odcinkow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 wczoraj 3 odcinki Gambitu wleciały no jest legancko aż dziwne że to netflix Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Wczoraj skończyłem. Przed snem jeszcze rozegralem partyjkę warcab na suficie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Ja już na przedostatnim odcinku Gambita i szykuje się najmocniejsze 7 w tym roku dla serialu. Nawet ich wzajemne relacje, jak Beth z mamą czy jej kolegami (Harry, Tom) są przedstawione tutaj bardzo naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 El Chapo. Nada się? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Jeszcze jak, chociaż nie obędzie się bez typowego Netflixa w Netflixie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 12 godzin temu, messer88 napisał: wczoraj 3 odcinki Gambitu wleciały no jest legancko aż dziwne że to netflix Fikcyjna postac kobieca wygrywajaca pojedynki w typowa meska gre z bialymi mezczyznami? No sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Dobrze, że chociaż była biała No i nie wygrała wszytkiego, więc można wybaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Hej! Tylko bez spoilerów! Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 To żaden spoiler skoro widziałeś sześć odcinków, jeśli w ogóle można to nazwać spoilerem, bo nie gra w szachy jest tu najważniejsza. No i... W dniu 31.10.2020 o 20:18, XM. napisał: ostatni odcinek tylko na stojąco w garniaku. ...bo sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) Gambit dobry serial, aż się dziwiłem, że oglądam coś na Netlixie a nie na HBO. jak mówił Masorz. Najmocniejsze 7/10 w tym roku. Bo to, że dobre nie znaczy, że jakiś od razu mesjasz. Oglądałem dla Dorocińskiego i ładnych wnętrz. Edytowane 5 listopada 2020 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 789 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 W dniu 4.11.2020 o 19:24, Mejm napisał: Fikcyjna postac kobieca wygrywajaca pojedynki w typowa meska gre z bialymi mezczyznami? No sam nie wiem. To, plus postać homoseksualna z doopy i bez sensu - Netflix w sosie własnym. Wplatanie postaci lgbt tylko po to, żeby wyskoczyły nagle z kapelusza jest irytujące, ale feministyczny wydźwięk wcale, bo bohaterka nie miała misji typu "a ja Wam wszystkim pokażę, że jesteście do niczego". Nie gardzi też pomocą kolegów. Poza tym ciężko nie zakochać się w Ani. Dla mnie filmwebowe 9/10, czyli rewelacja. Finał nie byłby taki mocny, gdybyśmy nie zżyli się tak dobrze z bohaterami. Ja się wzruszyłem okrutnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 ja też skończyłem i super, postacie muzyka, samo zakończenie też bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Widzę Netflix sam wrzucił na YT jedną z lepszych serialowych scen ever (spoiler z Gambitu): Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Tam sporo było takich. Och, uczta dla oczów i uszów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Gambit spoko, 6 pierwszych odcinków bardzo mocnych, ostatni moim zdaniem przeciętny. Ale finalnie warto obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Tyle tutaj zachytów nad Gambitem to chyba zacznę seans bo jestem zawiedziony ostatnimi poczynaniami Netflixa i jedynie Ratched mnie zachwył ale łykam wszystko jak leci do wychodzi od Ryana Murphiego. [mention=64571]Koleś88[/mention] Jeśli podobał Ci się Nawiedzony dom na wzgórzu to Bly sobie odpuść bo ogląda się to jak biedniejszego kuzyna.No właśnie skończyłem 7odc, zostały 2 więc już dokończę. Pierwsze 3-4 odcinki jeszcze były w miarę spoko, klimacik, aura tajemniczości później faktycznie taka mydlana sraka trochę. Niby klimat jest ale gdzieś ucieka. ZCiekawości już pociągnę do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 QG fajny serial, taki że aż ma się wrażenie, że nie N to kręciło, bo prawie zero ideologi QWERTY. Podobało mi się jak postacie wokół głównej bohaterki się zmieniały mając już dość szachów. Zmieniłbym aktora grającego Watts-a, bo z tym durnym wąsikiem wyglądał jak p.izdokleszcz. Małe zastrzeżenia do końcówki gdzie myślałem, że Beth zaraz będzie obalać komunizm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Ja tam bym się Benny'ego nie czepiał. Grał dobrze i może wyglądał jak szczypior, ale przynajmniej był jakiś, a nie kolejny everyman albo typowy mózgowiec. Co do końcówki, to też nie ma co się przyczepiać, bo było takie właśnie ciepłe i wholesome zakończenie z puszczeniem oczka. Jasne, że sława poleciała na fast forward, ale wiadomo ocb i moim zdaniem fajnie, że zakończyli w taki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 O kurła, jaram się w opór, Walaszek Ty królu jeden xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Oficjalny znaczek jakości dla "Queen's Gambit". Dawno nic tak fajnie nie oglądało mi się na Netflix. I ta niesamowita Anya 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi