Rudiok 3 376 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Polski film o nastolatkach z Oskarkami i Dżesikami w rolach głównych, hmm, ciekawe co mogło pójść nie tak? Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Ja to jestem ciekaw, czy Wieniawa kiedyś wyjdzie ponad poziom takich filmów, bo swego czasu zapowiadała, ze mierzy wysoko xd Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 2 godziny temu, krupek napisał: Ja to jestem ciekaw, czy Wieniawa kiedyś wyjdzie ponad poziom takich filmów, bo swego czasu zapowiadała, ze mierzy wysoko xd Jak zobaczyłem ją w rodzince.po już miałem dość. Ładne opakowanie, przynudzający głos i jedna mimika. Myślałem, że to jakiś nieślubny bachor Seagala A co do ostatniego sezonu Sabriny, to po trzech odcinkach jest moim zdaniem lepiej niż w drugim i trzecim sezonie. Mniej tęczy, a więcej walki z demonami (co odcinek inny z oczywistych powodów). Zobaczymy co dalej... Cytuj
Josh 4 802 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 5 godzin temu, Rudiok napisał: Polski film o nastolatkach z Oskarkami i Dżesikami w rolach głównych, hmm, ciekawe co mogło pójść nie tak? Liczyłem chociaż na coś w stylu W lesie dziś nie zaśnie nikt, czyli na crapa ale takiego zabawnego do piwka, żeby się pośmiać w towarzystwie. Niestety, nie tym razem. A Wieniawa ze swoim aktorstwem nadaje się co najwyżej do reklamy podpasek, a i to pewnie by ją przerosło. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Jak zobaczyłem ją w rodzince.po już miałem dość. Ładne opakowanie, przynudzający głos i jedna mimika. Myślałem, że to jakiś nieślubny bachor Seagala:pawel: A co do ostatniego sezonu Sabriny, to po trzech odcinkach jest moim zdaniem lepiej niż w drugim i trzecim sezonie. Mniej tęczy, a więcej walki z demonami (co odcinek inny z oczywistych powodów). Zobaczymy co dalej...4 odcinek Sabriny naprawdę dobry, jak Blackwood zaczął się w Hitlera bawić. 4 sezon zdecydowanie na plus. 4 odcinki i póki co prawie że zero pedałowania. 1 Cytuj
XM. 11 024 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Mi się spodobało,ba! Przyszli potem kumple i po zapaleniu goblina jeszcze raz obejrzalem i bardziej się podobało. No i eleganckie cycusie są w filmie. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Ej, wiecie że Power Rangers wylatują z końcem stycznia? Druga tak potężna strata po Dr Who. Ale tu mam nadzieję, że dogadają się z Hasbro i kiedyś rendżersi wrócą, bo niby gdzie się mieliby podziać? Przecież nie HBO GO MAX, a Disney chyba nadal ma po tej marce kaca Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 8 godzin temu, Rudiok napisał: Polski film o nastolatkach z Oskarkami i Dżesikami w rolach głównych, hmm, ciekawe co mogło pójść nie tak? *Julkami. Wieniawa? XDDD Tylko Wiki. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Sabrina, 4 sezon, w jednym odcinku jest jest Salem jakiego chcieliśmy. Nie będę spojlerować więcej, zawsze mogłoby być lepiej, ale zawsze coś Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 W dniu 3.01.2021 o 20:51, Patricko napisał: Sabrina, 4 sezon, w jednym odcinku jest jest Salem jakiego chcieliśmy. Nie będę spojlerować więcej, zawsze mogłoby być lepiej, ale zawsze coś Faktycznie, jest lepszy, ale mimo wszystko w tej serii konwersacje między chowańcem, a czarownicą powinny być na porządku dziennym. Muszę powiedzieć, że po kompletnie niestrawnym trzecim sezonie ten był naprawdę dobry. Skupienie na zagrożeniach, a nie światopoglądzie zrobiło serialowi na plus(choć kilka wtrąceń na siłę się znalazło). Jest parę niewyjaśnionych rzeczy, ale pobocznych i raczej nie doczekamy się już odpowiedzi skoro skasowali. Nie rozumiem wypowiedzi aktorki, która chciałaby występować przy okazji w Riverdale Spoiler skoro koniec jest jaki jest. Tylko jako prequel albo uznanie, że wydarzenia z Sabriny dzieją się później. Korwa jak ja chciałbym aby za to zabrało się HBO i faktycznie szli szlakiem horroru Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Death to 2020 - komediowy dokument podsumowujący ubiegły rok, fajny pomysł aby obsadzić aktorów w roli ekspertów, reszta to gówno. Szkoda czasu. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Ktoś Równonoc oglądał, warto tracić na to czas? I jest to kompletna historia, czy w połowie się rwie? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 3 godziny temu, Andreal napisał: Ktoś Równonoc oglądał, warto tracić na to czas? I jest to kompletna historia, czy w połowie się rwie? Słabieńkie. Leciało w tle bo akcji tam tyle co w jakimś Ranczo. Ktoś bardzo chciał skopiować klimat Dark, ale chyba zapomniał o scenariuszu albo miał go na pierwsze 2 odcinki, bo potem to już jest jak w tureckiej telenoweli, smutne miny i rozkminy. Ja w jeden wieczór obejrzałem za to Safe (ten od Harlana Cobena z Dex.. Michaelem C. Hallem) i bardzo mi się podobało, mam ostatnio wkrętkę na dobre historie kryminalne w stylu "kto zabił". 1 Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Koreański saj-faj. Się obejrzy chyba kurde. 4 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Manhunt Unabomber świetnie zrobiony. Ogląda się na jednym wdechu. Do tego świetnie zagrane role, dobre zdjęcia i ogólnie serial stoi na wysokim poziomie. Cytuj
YETI 11 044 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 W dniu 6.01.2021 o 21:28, Patricko napisał: Manhunt Unabomber świetnie zrobiony. Ogląda się na jednym wdechu. Do tego świetnie zagrane role, dobre zdjęcia i ogólnie serial stoi na wysokim poziomie. Potwierdzam, dobry serial. Na Netflixie jest też dokument o Tadku Kaczyńskim, mam go jeszcze przed sobą, oglądał ktoś? Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Sprawdzcie animacje Asterix i Obelix Tajemnica Magicznego Wywaru. Dobre teksty tam padaja, ale polskie dialogi standardowo jakos cicho nagrane i trzeba przyglosnic by zrozumiec czesto szybko wypowiadane kwestie. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 Niebo o północy - ładna muzyka, ładne zdjęcia, ale gdzie jest fabuła? No jakaś jest, ale zupełnie bez wyrazu i niczym nie zaskoczy (szybko się można domyśleć co się wydarzy). Troszkę akcji się nawet znalazło, ale to i tak tego filmu nie ratuje. Alice in Borderland - ależ to było dobre Momentami mocno mi przypominało Battle Royale. Dobrze że drugi sezon już zapowiedziany. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 Pisałem to już w głównym temacie, ale ktokolwiek lubi klimaty lat 80 i filmy karate, to koniecznie musi obejrzeć Cobra Kai. Długo zwlekałem z obejrzeniem, bo myślałem że to coś zupełnie innego, a to jest kontynuacja Karate Kid, z tymi samymi aktorami w dodatku. Bardzo dobrze zrobiony serial, William Zabka robi robotę. Cytuj
YETI 11 044 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Rozpruwacz z Yorkshire, cztero odcinkowy dokument o seryjnym mordercu. Jeżeli ktoś lubi tego typu tematykę to warto obejrzeć, chociaż sam dokument w porywach jest co najwyżej dobry. Może mój odbiór byłby lepszy, gdyby nie trzeci epizod, w którym jest 100% Netflixa w Netflixie. Wpada feministka, która w tamtych latach organizowała strajki, w których sprzeciwiała się apelą policji, aby kobiety same nie chodziły po zmroku. Niech faceci siedzą w domach, silnym kobietom nikt nie odbierze praw do chodzenia samemu po zmroku po szemranych dzielnicach, takie jesteśmy silne i niezależne. Całą wina za to, że jakiś czubek wyżyna kobiety, spada na mężczyzn, wszechobecną mizogamie i gołe baby na trzeciej stronie każdej ówczesnej gazety. Niebawem kolejny dokument o kolejnym seryjnym z USA, zobaczymy co tam wcisną. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 2021 ma przynieść mnóstwo filmów, więc pewnie część z nich będzie warta obejrzenia, a część będzie szrotami 4/10. Tutaj lista: https://upflix.pl/aktualnosci/filmy-oryginalne-netflixa-w-2021-roku-2021-01-12 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Netflix jak zwykle w ilość zamiast w jakość. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 A które VOD tak mocno idzie w jakość? Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 HBO jednak trochę bardziej. Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Amazon moim zdaniem. Większości jego seriali to wysoka półka. Z drugiej strony wyprodukowali trzy na krzyż, więc 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi