Opublikowano 3 marca 20214 l Ale, że to na serio pisze, czy dla komentarzy 11letnich prawaków, którym ksiądz włożył za płytko? A może budzimy się z 30letniej śpiączki jak Steven Seagal w Wygrać ze śmiercią, uczymy się mówić, chodzić i jeszcze raz odkrywamy, że Netflix jest przewrażliwiony na punkcie poprawności politycznej? Meh, nieśmieszne i świeże jak wczorajsze bułki z Biedry
Opublikowano 3 marca 20214 l Ale...ten kolo chyba sobie drwi z lewactwa. Prawda? Szczegolnie koncowka mnie w tym utwierdza. Az tak nikt chyba nie bylby yebniety.
Opublikowano 3 marca 20214 l Elo. U was też na Netflixie wyświetla to gónwo? Da się to jakoś wyłączyć?
Opublikowano 3 marca 20214 l Jak oglądasz Netflix z poziomu PS4 to wciśnij options i zniknie [emoji846]
Opublikowano 3 marca 20214 l The walking deadline dodali 10 sezon w całości, ale kiedy nawet nie wiem Dobrze, że ziomek rzucił info przy 4paku i dwóch quarter litrach soplicy.
Opublikowano 3 marca 20214 l W dniu 3.03.2021 o 20:32, mitra napisał(a): Elo. U was też na Netflixie wyświetla to gónwo? Da się to jakoś wyłączyć? Niezły internet tam w tej Łodzi.
Opublikowano 3 marca 20214 l @Masorz Internet mam 1 giga, także nie ma co na to patrzeć. Pytanie jak to usunąć. Pojawiło się dzisiaj, po tych problemach z działaniem Netflixa. W dniu 3.03.2021 o 20:35, Kolos28 napisał(a): Jak oglądasz Netflix z poziomu PS4 to wciśnij options i zniknie Oglądam z aplikacji w tv.
Opublikowano 3 marca 20214 l Proszę bardzo: https://www.cnet.com/forums/discussions/script-on-top-left-hand-corner-of-netflix/2/#post-5742a0a2-c1d9-4422-a7c0-b6586a3c5e93
Opublikowano 3 marca 20214 l @Patricko @Masorz nie działa, ani info ani options (wiem, pilot ujebany jak gacie z majtkomatu) Edytowane 3 marca 20214 l przez mitra
Opublikowano 3 marca 20214 l W dniu 3.03.2021 o 21:15, Masorz napisał(a): W takim razie musisz nauczyć się z tym żyć. Nie ma mowy. Dobry, już sobie poradziłem. Dzięki pany
Opublikowano 3 marca 20214 l W dniu 3.03.2021 o 18:38, Yap napisał(a): Ale...ten kolo chyba sobie drwi z lewactwa. Prawda? Szczegolnie koncowka mnie w tym utwierdza. Az tak nikt chyba nie bylby yebniety. Serio...Ja wiem, że to forum konsolowe ale litości...
Opublikowano 3 marca 20214 l W dniu 3.03.2021 o 16:15, Czezare napisał(a): Popłakałem się https://wydarzenia.interia.pl/felietony/swietlik/news-kajko-i-kokosz-to-wstyd-i-demoralizacja-trzeba-ich-poprawic,nId,5083906 Uważam, że koleś w fajny prześmiewczy sposób opisuje teraźniejsze trendy. Za pomocą sarkazmu, gdyby ktoś nie zauważył.
Opublikowano 4 marca 20214 l Nie napisał tylko najważniejszego...że ten serial to gówno. Ani to ładne, ani dobrze zanimowane, ani śmieszne, mało zrozumiałe dla tych, którzy nie czytali wcześniej, brak fabuły (bo co można w takim krótkim czasie pokazać) ani nawet lewackie, no i trwa całe 12 minut jeden epizod i całe 5 odcinków w "sezonie". Wątpię, że spodoba się młodemu narybkowi i zachęci do sięgnięcia po oryginał. Raczej w drugą stronę i zrobi komiksom niedźwiedzią przysługę. Powiedziałbym nawet, że lekka profanacja.
Opublikowano 4 marca 20214 l To raczej serial dla tych, co czytali komiks. Mi się podobało, animowana wersja historii z komiksu, do obiadu weszlo gładko.
Opublikowano 4 marca 20214 l To ja wolę po raz kolejny przeczytać którykolwiek komiks i będę się o wiele lepiej bawił.
Opublikowano 4 marca 20214 l Valhalla Murders - poprawny islandzki thriller. Klimacik i otoczka niczym w kinie skandynawskim. Serial w każdym odcinku skupia się w dużej części na szukaniu seryjnego mordercy, co dla mnie jest na plus, bo drażnią mnie produkcje gdzie 4/5 odcinka to osobiste dramy bohaterów, a główny wątek poruszany jest przez 10 minut. Tutaj oczywiście też mamy wątki poboczne, ale poświęca im się mało czasu. Warto sprawdzić. Wszyscy moi przyjaciele nie żyją - po opiniach spodziewałem się gówna i z takim podejściem się przygotowałem do seansu, a film mi podszedł . Znaczy absurdów jest od groma ale jako totalny odmózdzacz film daję radę i bawiłem się pozytywnie. Najgorsza jest scena przed samym zakończeniem (które notabene jest ok), tam to już kogoś poniosło srogo, liczba debilnych rozwiązań sięga zenitu i w duszy sobie powtarzałem "ja pierdole co za gówno". Ale patrząc na całokształt oceniam na plus.
Opublikowano 4 marca 20214 l W dniu 4.03.2021 o 09:35, Luqat napisał(a): Nie napisał tylko najważniejszego...że ten serial to gówno. Ani to ładne, ani dobrze zanimowane, ani śmieszne, mało zrozumiałe dla tych, którzy nie czytali wcześniej, brak fabuły (bo co można w takim krótkim czasie pokazać) ani nawet lewackie, no i trwa całe 12 minut jeden epizod i całe 5 odcinków w "sezonie". Wątpię, że spodoba się młodemu narybkowi i zachęci do sięgnięcia po oryginał. Raczej w drugą stronę i zrobi komiksom niedźwiedzią przysługę. Powiedziałbym nawet, że lekka profanacja. Serial wydaje się być w miarę wierną adaptacją komiksów. Nazywanie tego gównem? Gruuuuba przesada. Tak czy inaczej o wielkie nieba lepszy od tych gówien z Cartoon Network, którymi jest teraz karmione młode pokolenie... W dniu 3.03.2021 o 21:42, Masorz napisał(a): Uważam, że koleś w fajny prześmiewczy sposób opisuje teraźniejsze trendy. Za pomocą sarkazmu, gdyby ktoś nie zauważył. Niektórzy sarkazmu by nie poczuli i nie zauważyli nawet jak by stanął z tyłu i kopnął ich w d.pę.
Opublikowano 8 marca 20214 l Wrescie obejrzalem wszystkie odcinki. Możecie się śmiać ale ten serial jest najlepszy. No Polska jak z obrazka. Najlepsze co oglądałem na Netflixie. RANCZO.
Opublikowano 10 marca 20214 l Jeden z niewielu dokumentów netflixa, który wydaje się mieć odpowiednią liczbę odcinków. Całość składa się z 3 epizodów, każdy lepszy od poprzedniego. Ogląda się to dobrze, polecam.
Opublikowano 12 marca 20214 l Chyba powoli kończy się dobre. https://android.com.pl/news/391307-koniec-wspoldzielenia-kont-netflix-dzielenie/amp/?__twitter_impression=true