Il Brutto 1 624 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Obejrzalem w ten weekend drugi sezon Rojst. Troche sceptyczny bylem bo pamietam ze ten pierwszy mnie strasznie zawiodl, ale teraz bylo o wiele lepiej i z czystym sumieniem polecam. Nawet ciekawa sprawa, mogli to nawet rozciagnac na wiecej odcinkow jak dla mnie. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Dawno nie oglądałem niczego z logiem Netflixa, ale nowego Flanagana sobie nie odpuszczę. Premiera 7-odcinkowego mini serialu już 24 września. 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Po Dworze w Blie spadek formy, ale i tak obejrzę z ogromną chęcią Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Godzinę temu, Wiolku napisał: Po Dworze w Blie spadek formy, ale i tak obejrzę z ogromną chęcią Bly jeszcze nie oglądałem, ale tam Mike miał dużo mniejszy wpływ na całość niż na wcześniejszym Hill House (w całości przez niego reżyserowanym). Polecam jego kontynuację Lśnienia, czyli Doktor Sen - też do zobaczenia na Netfliksie. Gość fajnie czuje kingowski klimat i podobnie do Stephena udaje mu się wiązać widza z bohaterami. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 "Trese" - serial animowany produkcji - o ile dobrze rozumuję - filipińskiej. Tytuł inspirowany komiksem filipińskim; jeśli nie oglądaliście "Trese", to warto wrzucić ten tytuł na ruszt, głównie ze względu na uwzględnienie obszaru akcji, w którym się on rozgrywa, także ze względu na tradycje/obrzędy/zwyczaje/mistykę filipińską (czy nawet rzekłbym TABU), które zostały tu zawarte. Zaściankowa, wąska tematycznie i narracyjnie animacja. Zbyt krótka, ale surowa i brutalna, trochę oschła - z tzw. ,,jajem"! Zostały mi dwa odcinki do obejrzenia. Przeczuwam, że najwyżej ocenię tytuł na 7.5/10. Obecnie, jeśli chodzi o zbliżające się netflixowe premiery, oczekuję tylko tego: Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Ten serial o UFO warto? Dawno nie widziałem nic w tych klimatach, a z drugiej strony szurów i teorii spiskowych na poziomie brukowym nie chcę oglądać. Ktoś się wypowie? Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Zacząłem oglądać Łasucha i muszę przyznać, że jest to najlepsza produkcja Netflixa od dawien dawna. Świetnie wykreowany świat, postaci no i sam Gus, wisienka na torcie. Świat po apokalipsie stworzony i pokazany lepiej niż w tych wszystkich śmiesznych zombie gunwach ostatnich lat. Bawię się świetnie, czuć dobry budżet (Netflix + Warner Bros) i żałuję, że nie mam więcej wolnego czasu, bo bym obejrzał pewnie całość na jeden raz. 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 6 minut temu, Patricko napisał: Zacząłem oglądać Łasucha i muszę przyznać, że jest to najlepsza produkcja Netflixa od dawien dawna. Świetnie wykreowany świat, postaci no i sam Gus, wisienka na torcie. Świat po apokalipsie stworzony i pokazany lepiej niż w tych wszystkich śmiesznych zombie gunwach ostatnich lat. Bawię się świetnie, czuć dobry budżet (Netflix + Warner Bros) i żałuję, że nie mam więcej wolnego czasu, bo bym obejrzał pewnie całość na jeden raz. Chciałem polecić komiks, ale widze, że nie masz wolnego czasu. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 No czytałem o komiksie, że też dobry. Ale jednak nie lubię sobie spojlerować zabawy, a drugi sezon serialu podobno już zaklepany. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Opublikowano 12 sierpnia 2021 W dniu 10.08.2021 o 23:15, dee napisał: Ten serial o UFO warto? Dawno nie widziałem nic w tych klimatach, a z drugiej strony szurów i teorii spiskowych na poziomie brukowym nie chcę oglądać. Ktoś się wypowie? Jeżeli lubisz takie klimaty, to warto, mimo że sam dokument jakiś wybitny nie jest. Sporo wypowiedzi, ludzi, którzy zajmują się tym, dziennikarzy, byłych wojskowych, nawet uprowadzonych Przedstawione różne wydarzenia, znane, a także te mniej. Na natflixie w tej tematyce nędzą, więc może być. 1 Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 13 sierpnia 2021 Opublikowano 13 sierpnia 2021 "UFO - Wojskowe Biuro Śledcze". O ten serial powinno się w kwestii ufologicznej zahaczyć. Nie jest on co prawda od Netflixa, ale bazuje, teoretycznie, na przeprowadzaniu faktycznych śledztw przez grupę śledczych: dziennikarzy, byłych wojskowych i innych specjalistów z potwierdzoną profesją. Zobaczcie jeszcze to moi ufomaniacy: https://www.filmweb.pl/serial/UFO%3A+Wojskowe+biuro+śledcze-2019-852055 Akurat to jest dziełem netflixowskim: film pełnometrażowy, z fajnym klimatem suspensowym! Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Na Netflixie pojawił się dokument Malice at The Palace o rozróbie na meczu NBA sprzed 17 lat. Jak ktoś nie zna historii to tutaj filmik: 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Opublikowano 15 sierpnia 2021 W dniu 31.07.2021 o 22:33, Shen napisał: Wjechała ostatnia część, robie sobie maraton od początku, bo tych dwóch ostatnich nie widziałem Pierwsze cztery zajebiste, ale ten ostatni film co jest prequelem, to oglądałem na trzy raty, dramat. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Po masie robionych na ilość, a nie jakość produkcji nie spodziewałem się już większych zmartwień za jedyne ( póki co )52 zł miesięcznie. Ale filmy z lektorem kobietą są nie do kurwa przełknięcia. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Nie ma jak w rodzinie. Świetny serial animowany. Opowiada o losach rodziny z lat 70. Kupa śmiechu ale i problemów dnia codziennego. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Łasuch chyba jedyna rzecz od N od bardzo dawna, którą obejrzałem w całości i bez zażenowania. Ciepły, przyjemny, całkiem interesujący serial familijny 1 Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 16 sierpnia 2021 Opublikowano 16 sierpnia 2021 9 godzin temu, mitra napisał: Nie ma jak w rodzinie. Świetny serial animowany. Opowiada o losach rodziny z lat 70. Kupa śmiechu ale i problemów dnia codziennego. Serial, faktycznie, ma ten swój humor - to widać po zwiastunach i urywkach do tej produkcji (nie wiem, nie oglądałem tej kreskówki ,,dla dorosłych"; mam tylko ogólne zdanie wyrobione na ten temat), ale słyszałem, że prezentuje on ,,humor epokowy" - ot, niepasujący każdemu widzowi, na pewno nie temu, kto ,,smakuje" w "Family Guy", "American Dad", "Bob's Burgers", "Rick and Morty" lub "Brickleberry" i "Paradise PD". Ponoć bliżej "Nie ma jak w rodzinie" do "The Simpsons"... do czego jeszcze to nie mam pojęcia. Rzekomo jest to serial animowany ,,śmieszny inaczej" - nie jestem człowiekiem żyjącym w latach 70-tych... gdzie tam! Nie będę udawał, że tą epokę rozumiem - znam ją jedynie z dzieł popkultury zachodniej. Cóż. Może o ten serial kiedyś zahaczę... może wrzucę go na swój watchingowy ruszt! Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Opublikowano 16 sierpnia 2021 (edytowane) "F is for family" kozak kurva serial, jedna z najlepszych animek dla dorosłych. Na kolejny sezon czekam jak wściekły. Edytowane 16 sierpnia 2021 przez dee 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Mogę tylko powiedzieć, bardzo fajny serial. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Też dziś obejrzałem pierwszy odcinek i faktycznie fajnie się zapowiada. Akurat szukałem czegoś krótkiego, co by jeden odcinek wleciał do kolacji. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Opublikowano 16 sierpnia 2021 5 hours ago, Kraboburger_SpongeBoba said: Serial, faktycznie, ma ten swój humor - to widać po zwiastunach i urywkach do tej produkcji (nie wiem, nie oglądałem tej kreskówki ,,dla dorosłych"; mam tylko ogólne zdanie wyrobione na ten temat), ale słyszałem, że prezentuje on ,,humor epokowy" - ot, niepasujący każdemu widzowi, na pewno nie temu, kto ,,smakuje" w "Family Guy", "American Dad", "Bob's Burgers", "Rick and Morty" lub "Brickleberry" i "Paradise PD". Ponoć bliżej "Nie ma jak w rodzinie" do "The Simpsons"... do czego jeszcze to nie mam pojęcia. Rzekomo jest to serial animowany ,,śmieszny inaczej" - nie jestem człowiekiem żyjącym w latach 70-tych... gdzie tam! Nie będę udawał, że tą epokę rozumiem - znam ją jedynie z dzieł popkultury zachodniej. Cóż. Może o ten serial kiedyś zahaczę... może wrzucę go na swój watchingowy ruszt! To nie jest zdecydowanie Family Guy czy Paradise PD, jak już to bliżej mu do BoJacka, bo tematyka jest całkiem poważna. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 (edytowane) Tylko tu to zostawie: Wczorajsza premiera "Sweet Girl" to gówno straszliwe. Edytowane 21 sierpnia 2021 przez LiŚciu Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 2 godziny temu, LiŚciu napisał: Wczorajsza premiera "Sweet Girl" to gówno straszliwe. Potwierdzam, Momoa chyba biede klepie, że w takich gownach gra. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 No sam trailer nie zachęcał zbytnio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi