Opublikowano 22 sierpnia 20213 l Mi się wydaje, że Momoa idzie taką obraną drogą jak jajogłowy Dwayne Johnson, a też gra w tylu filmach i są niektóre szmirowate i paździerze do bólu.
Opublikowano 22 sierpnia 20213 l Przecież to nie jest Robert de Niro, żeby szukać RÓL xD Typ zarabia graniem na chleb i tyle.
Opublikowano 23 sierpnia 20213 l Wiedźmin ten z Wesemirem, strasznie nudny. Animacja bez polotu, słaby angielski voice acting i mało akcji. Sama intryga przewidywalna, oglądałem z doskoku ale nie porwało mnie ani nie zaciekawiło.
Opublikowano 23 sierpnia 20213 l Mr Robot wjechał, czas ponownie obejrzeć jeden z najlepszych seriali wszechczasów.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Animowany wiedźmin tak do prasowania można zobaczyć. Bez szału ale tragedii też nie ma.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Już dostępne, ktoś oglądał? Pozytywne zaskoczenie to fakt, że dokument składa się tylko z jednego odcinka. Jak wiadomo netflix lubi niepotrzebnie rozciągać dokumenty.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Jak od tygodni prawie nie oglądałem Netflixa to Zmora Wilka o dziwo mi się podobała. Nic wybitnego, ale miło spędziłem czas. W sumie zobaczyłbym więcej takich historii w tym uniwersum
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Ostatnie pół roku przespałem, co możecie polecić do obejrzenia - nie serial, a FILM?
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l Jako, że nie jestem w stanie teraz grać trzeba się przerzucić na oglądanie. Co polecacie na 2 tygodnie L4? Na pewno zabiorę się za dom z papieru. A jakiś dobry film?
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l 15 godzin temu, creatinfreak napisał: Co polecacie na 2 tygodnie L4? może weź sobie HBO czy tam canal+ zamiast się katować netflixem przez 2 tygodnie.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l @creatinfreak nie słuchaj Masorza wartość obejrzeć dwa sezony Casa de Papel. Humor pewnie masz z dupy, to akurat taki lekki serial wjedzie aż miło. Dark oczywiście, jak najbardziej.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Dom z papieru najbardziej przehajpowany serial jaki oglądałem. Obejrzałem tylko 2 sezonu, reszty nie dałem rady. Dark, jak najbardziej.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Dark pierwszy sezon kiedyś oglądaliśmy z żoną i nam się podobał, tak więc można sprawdzić. Teraz wkręciliśmy się w good doctor.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Ozark, Mindhunter czy polskie Rojst, też są bardzo dobre, jak na standardy netflixa. Ale jakbyś miał hbo, to Pozostawieni, czy Fargo, GOTY seriale.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Kurde, ciężko mi polecić coś dobrego na N. Chyba tylko te dokumentalne serie, bo seriale nawet jak dobrze rokują to kończą albo skasowane, albo jak Glow, Dark/ Dom z papieru/ Altered Carbon O ich filmach nawet nie wspomnę. No nie potrafią zrobić nic poza zatrudnieniem gwiazdy, a potem wychodzi goowno, które muszę wyłączyć po 15 minutach. Osttanio na przykład włączyłem bardzo reklamową komedię Thunder Force. No i tak w kółko. Włączam, bo polecane, wyłączam po 15 minutach bo goowno, którego nie oceniłbym nawet 2/10 Wczoraj nawet tak sobie o tym myślałem. Czy kupić znowu netflixa i czy jest jakakolwiek produkcja, na której się nie zawiodłem? Chyba tylko Porady różowej brygady. No serio, bo tam wiem czego się spodziewać. #Team HBO
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Mindhunter dobry. Kingdom spoko, Ozark też chociaż już ostatni sezon właśnie zjazd imo. Saul wiadomo.