Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mi się wydaje, że Momoa idzie taką obraną drogą jak jajogłowy Dwayne Johnson, a też gra w tylu filmach i są niektóre szmirowate i paździerze do bólu. 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 541,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Przecież to nie jest Robert de Niro, żeby szukać RÓL xD

Typ zarabia graniem na chleb i tyle.

Opublikowano

Wiedźmin ten z Wesemirem, strasznie nudny. Animacja bez polotu, słaby angielski voice acting i mało akcji. Sama intryga przewidywalna, oglądałem z doskoku ale nie porwało mnie ani nie zaciekawiło.

Opublikowano

Animowany wiedźmin tak do prasowania można zobaczyć. Bez szału ale tragedii też nie ma.

Opublikowano

Już dostępne, ktoś oglądał? Pozytywne zaskoczenie to fakt, że dokument składa się tylko z jednego odcinka. Jak wiadomo netflix lubi niepotrzebnie rozciągać dokumenty.

Opublikowano

Jak od tygodni prawie nie oglądałem Netflixa to Zmora Wilka o dziwo mi się podobała. Nic wybitnego, ale miło spędziłem czas. W sumie zobaczyłbym więcej takich historii w tym uniwersum 

Opublikowano

Ostatnie pół roku przespałem, co możecie polecić do obejrzenia  - nie serial, a FILM?

Opublikowano

Na urlopik w sam raz będzie Nagi Reżyser.

Opublikowano
15 godzin temu, creatinfreak napisał:

Co polecacie na 2 tygodnie L4?

może weź sobie HBO czy tam canal+ zamiast się katować netflixem przez 2 tygodnie. 

Opublikowano

@creatinfreak nie słuchaj Masorza wartość obejrzeć dwa sezony Casa de Papel. Humor pewnie masz z dupy, to akurat taki lekki serial wjedzie aż miło.

Dark oczywiście, jak najbardziej. 

Opublikowano

Dom z papieru najbardziej przehajpowany serial jaki oglądałem. Obejrzałem tylko 2 sezonu, reszty nie dałem rady. 

Dark, jak najbardziej. 

Opublikowano

Ozark, Mindhunter czy polskie Rojst, też są bardzo dobre, jak na standardy netflixa. 

Ale jakbyś miał hbo, to Pozostawieni, czy Fargo, GOTY seriale. 

Opublikowano

Kurde, ciężko mi polecić coś dobrego na N. Chyba tylko te dokumentalne serie, bo seriale nawet jak dobrze rokują to kończą albo skasowane, albo jak Glow, Dark/ Dom z papieru/ Altered Carbon 

O ich filmach nawet nie wspomnę. No nie potrafią zrobić nic poza zatrudnieniem gwiazdy, a potem wychodzi goowno, które muszę wyłączyć po 15 minutach. Osttanio na przykład włączyłem bardzo reklamową komedię Thunder Force. No i tak w kółko. Włączam, bo polecane, wyłączam po 15 minutach bo goowno, którego nie oceniłbym nawet 2/10

Wczoraj nawet tak sobie o tym myślałem. Czy kupić znowu netflixa i czy jest jakakolwiek produkcja, na której się nie zawiodłem? Chyba tylko Porady różowej brygady. No serio, bo tam wiem czego się spodziewać.

#Team HBO