Shen 9 681 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 Korzystał ktoś kiedyś z jakiegoś programu do ściagania filmów z netflixa? Stary mnie prosi o jakieś filmy i seriale na statek, a nie chce mi się jebać z torrentami. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 W sensie jak ściągać? Część zawartości normalnie można pobrać i oglądać offline. W dniu 21.09.2021 o 16:07, Bielik napisał: Mogli zakończyć w glorii i chwale na drugim. Mi zostały jeszcze 2 odcinki i ogląda się dobrze, ale jakoś za dużo na raz wszystkiego, jeśli chodzi o pomysły i fabułę, przez co część wątków mogłaby zostać wzbogacona, a została potraktowana ogólnikowo, albo bardzo chaotycznie. No, ale i tak bardzo dobry serial z różnorodnymi bohaterami, bardzo dobrą grą aktorsko i niesamowitą i różnorodną scenerią. To już potwierdzone, że nie będzie 4. sezonu? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 Mam nadzieję. Aktorzy już nieoga udawać 16 latków jak sami mają po 26-28.No chyba że skok do studiów... Ale tematyka już ucierpi Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 W Beverly Hills 90210 18-latków grali ludzie koło 30-stki Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 W SE prawie każdy wyglada młodo, a Otis to już w ogóle jak gimb. Z przeniesieniem akcji na studia mogłoby się udać, o ile to nie byłyby pokazane perypetie róznych bohaterów w innycg miejscach oraz części, która zostaław miasteczku. To mogłoby być mało ciekawe. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 Najlepsza chińska bajka w historii niedługo na netflix 1 4 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 No robią wersję live action, także anime było kwestią czasu. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 Pamiętam jak to leciało na Hyper, ale w ogóle mnie nie interesowało, może teraz zrobię podejście. 1 Cytuj
baniek 246 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 10 godzin temu, Shen napisał: Korzystał ktoś kiedyś z jakiegoś programu do ściagania filmów z netflixa? Stary mnie prosi o jakieś filmy i seriale na statek, a nie chce mi się jebać z torrentami. Na urządzeniach mobilnych można pobrać i oglądać offline w aplikacji, ale pewnie wymaga to jakieś logowania raz na tydzień czy coś Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 To wiem, ale chce sciagnac i staremu na dysk zgrac. Na statku maja taki net, ze ledwo strony przeglada. Znalazlem jakis downloader, bede testował. Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 (edytowane) 44 minuty temu, Shen napisał: To wiem, ale chce sciagnac i staremu na dysk zgrac. Na statku maja taki net, ze ledwo strony przeglada. Znalazlem jakis downloader, bede testował. Z tego co kojarze to funkcja w Netlflixie pobierania tak działa że oglądasz offline. Odcinki się zgrywają na dysk (np. laptopa) i oglądasz bez dostępu do neta. Spoiler Netflix offline - zabierz filmy i seriale na wakacje Jesteś w grupie milionów ludzi na całym świecie, dla których Netflix stał się najważniejszą bazą filmów i seriali? Nie wyobrażasz sobie wakacyjnego wyjazdu bez ulubionych produkcji? Wybierasz się z najbliższymi w miejsce, gdzie nie ma internetowego zasięgu i obawiasz się, jak będziesz tam spędzać wolny czas? Skorzystaj z Netflix offline i zabierz filmy i seriale ze sobą nawet w najdalszy zakątek świata! Funkcja pobierania filmów i seriali obsługiwana jest na urządzeniach przenośnych z systemem Android i iOS oraz na komputerach z Windows 10. Co zrobić, by cieszyć się możliwością oglądania produkcji Netflix? Jak się okazuje, zasady pobierania filmów są bardzo proste! Jak się jednak okazuje, nie wszystkie filmy i seriale można pobierać. Netflix offline krok po kroku Najważniejsze jest ściągnięcie aplikacji Netflix, dzięki której zyskamy dostęp do bazy danych Netflixa. Następnie wystarczy wyszukać interesujący nas tytuł. UWAGA! Należy sprawdzić, czy widoczna jest przy nim ikona pobierania przedstawiająca strzałkę w dół. Aplikacja jest tak skonstruowana, że można także zaznaczyć opcję “Dostępne do pobrania”, by wyświetlić katalog wszystkich filmów, które możemy pobrać na swoje urządzenie. Tutaj zasada jest identyczna: by pobrać daną produkcję, należy kliknąć na ikonę strzałki. Gotowe do oglądania w trybie offline filmy i seriale znajdziesz w sekcji Pobrane pliki. Edytowane 23 września 2021 przez LiŚciu Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 24 września 2021 Opublikowano 24 września 2021 No i pękło Sex Education w całości. Ostatnie dwa odcinki trochę dziwne i wywalenie wszystkiego do góry nogami, moim zdaniem. Trochę dziwna narracja, bo w kilku relacjach między bohaterami intencje raczej były inne niż na finiszu. Ogólnie, sezon i tak bardzo dobry i fajnie się oglądało, ta mnogość i różnorodność bohaterów, ich problemy i perypetie robią robotę, nie ma nudy choćby na chwilę w ciągu całego sezonu. Do tego super klimat i ta sceneria ciesząca oka, wyspiarska otoczka i gadka, no jest git, jeden z ulubionych seriali. Mam nadzieję, że 4 sezon powstanie, bo i tak nawet sugerowało zakończenie. W międzyczasie liczę na nowe Stranger Things. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 24 września 2021 Opublikowano 24 września 2021 Niech ktoś, kto obejrzał całego Lucyfera podpowie mi, czy warto w to brnąć? 4 sezony zaliczone, pierwszy odcinek 5 również, ale coś chyba równia pochyła zaczyna się robić, czy tylko to moje wrażenie? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 24 września 2021 Opublikowano 24 września 2021 4 godziny temu, Andreal napisał: Niech ktoś, kto obejrzał całego Lucyfera podpowie mi, czy warto w to brnąć? 4 sezony zaliczone, pierwszy odcinek 5 również, ale coś chyba równia pochyła zaczyna się robić, czy tylko to moje wrażenie? Jeśli lubisz pooglądać nagie męskie torsy, jesteś niewyżytą Grażyną, albo jako alternatywę masz Zenka Martyniuka lub Kabaretową Scenę Dwójki to tak. W każdym innym przypadku raczej nie. 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 24 września 2021 Opublikowano 24 września 2021 22 godziny temu, Shen napisał: Najlepsza chińska bajka w historii niedługo na netflix Wjedzie ponownie po JoJo, które też zapowiada się na wybitną przygodę z chińską wyobraźnią Cowboy to najsilniejsze 10/10 jakie wystawilem w żyćku. 1 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 24 września 2021 Opublikowano 24 września 2021 Co jeszcze poza JoJo warto zlukać? Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 września 2021 Opublikowano 25 września 2021 2 godziny temu, Koleś88 napisał: Co jeszcze poza JoJo warto zlukać? Z anime na Netflix polecam Ajin - dość refleksyjne. A z takich oczywistości to oczywiście Full Metal Alchemist - masz nawet dwie adaptacje, klasyczny tasiemiec anime i "Misję braci" która bardziej skrupulatnie trzyma się mangi - wybierz sobie którąś wersję, obie są świetne A ja sobie lookam Shaman King, który jest nadwzyczaj dobry, ale trzeba lubić młodzieżowe shoneny 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 25 września 2021 Opublikowano 25 września 2021 Co jeszcze poza JoJo warto zlukać? Wszystko od Ghibli, wspaniałe studio. Każda produkcja to małe arcydzieło. 1 2 Cytuj
teamdox 64 Opublikowano 25 września 2021 Opublikowano 25 września 2021 Obejrzałem póki co dwa odcinki Nocnej Mszy i muszę wam powiedzieć że klimat jest. Jak obejrzę całość to podzielę się opinią czy warto. 1 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 25 września 2021 Opublikowano 25 września 2021 9 godzin temu, Koleś88 napisał: Co jeszcze poza JoJo warto zlukać? Kuroko's Basket, najlepsza chińska sportówka ever. Na Netfliksie są wszystkie sezony. 1 1 Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 25 września 2021 Opublikowano 25 września 2021 11 godzin temu, Koleś88 napisał: Co jeszcze poza JoJo warto zlukać? Demon Slayer ostatnio wrzucili, piękna przygoda Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 25 września 2021 Opublikowano 25 września 2021 Dorohedoro One punch Man Steven deadly Sins Death Note Cytuj
baniek 246 Opublikowano 25 września 2021 Opublikowano 25 września 2021 Rurōni Kenshin Oglądał ktoś, warto spróbować w japońskie? Chyba wszystkie części są dostępne Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 25 września 2021 Opublikowano 25 września 2021 1 minutę temu, baniek napisał: Rurōni Kenshin Oglądał ktoś, warto spróbować w japońskie? Chyba wszystkie części są dostępne Trylogia zajebista, czwarty podobał mi się mniej, a ostatni nudy. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 25 września 2021 Opublikowano 25 września 2021 10 minut temu, baniek napisał: Rurōni Kenshin Oglądał ktoś, warto spróbować w japońskie? Chyba wszystkie części są dostępne Średnie, ale ma momenty. Miecz Nieśmiertelnego lepszy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi