dee 8 808 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 Netflix ma kłopoty, bo tak napisał jakiś gównoportalik w clickbaitowym niusie Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 SPRAWA JEST POWAZNA Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 Złe Dni - polecam czarną komedie, ale nie czytajcie opisu na netflixie bo jest w nim spoiler Spoiler Bo pisze, że kobieta też chce zabić męża a z początku filmu nic na to nie wskazuje . Ogólnie chodzi o to, że facet chce zabić swoją żonę i jadą razem do domku nad jezioro. Koncówka filmu jest bardzo krwawa. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 23 października 2021 Opublikowano 23 października 2021 Drugi sezon Locke and Key wjechał, miła niespodzianka, nie wyczekiwałem jakoś specjalnie, ale pierwszy sezon mi się podobał. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Squid Game - wreszcie udało się obejrzeć. Ależ to jest dobre , zresztą już zwiastun to zapowiadał. Tylko azjaci mogli wymyślić coś takiego. Uwielbiam tą mimikę i gestykulacje aktorów w koreańskich dramach. Serial wlatuje do ulubionych. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Życia nie starczy na obejrzenie wszystkiego. W każdym razie zakończyłem Final Space, odświeżam sobie Cowboy Bebop (jednak świetne anime, zaraz będzie z aktorami), w kolejce kolejny sezon Upadku Królestwa (podszedł mi bardziej niż Wikingowie), Lucyfer spadł na psy, niedługo Zagubieni w Kosmosie (z dzieciakami oglądam)., Z nation drugi sezon i coś tam jeszcze się znajdzie, a jeszcze Zmorę Wilka wypadałoby obejrzeć. Jeżeli chodzi o koreańskie produkcje, Sweet Home jest naprawdę ok. W sumie Netflix nie jest taki zły. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Akurat ten Bebop z aktorami zalatuje crapem na kilometr. Jeszcze nie spotkałem się z dobrą adaptacją anime na wersję live. Były lepsze i gorsze filmy, ale zawsze odstaje od materiału źródłowego, a Bebop to cholernie trudne uniwersum do przedstawienia, szczególnie bez jakiegoś giga budżetu. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 No ten trailer Cowboya co ostatnio wypuscili, wyglada jak jakies fanowskie gowno. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 No zobaczyłem 3 odcinki CB ostatnio i tak trochę pamiętałem to przez różowe okulary. . No szacun za to czym było to anime w 98 ale teraz to trochę mniejsze wrażenie na mnie zrobiło. Pamiętam że film lubiłem najbardziej z CB 1 1 Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Nic mnie nie jara na tym Netflixie ostatnio. Zaczałęm oglądać The 100, o kolonizacji Ziemii przez pozostałość ludzkości zamieszkującej jakiś statek kosmiczny, to jakieś dziwne akcje odchodzą. Tak myślę, czy Amazon Prime Video spróbować czy Hbo Go (wraz z kulawą appką streamującą) - na tym i na tym jest trochę ciekawych seriali. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Squid Game wjeżdża dziś całą noc Po pierwszym odcinku zostałem jak ryba złapana na haczyk Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 CB anime mam przyjemność oglądać pierwszy raz i jak na razie bardzo fajnie się to ogląda. A co do 100 to oglądałem kilka sezonów z dziewczyną, ale moim zdaniem nic szczególnego. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Skończyłem 8 odcinków Squid Game i nie wiem skąd się wziął ten fenomen. Serio. Nastawiałem się na to, że tych gier będzie dużo więcej, a serial głównie przegadany i do przewidzenia. Chociaż jedyny plus taki, że gdybym nie wiedział, to bym w życiu nie powiedział, że to serial Netflixa. Dobry jest, ale to wszystko. " Słoneczko " swego czasu miało większy wpływ na młodzież. 1 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Złe Dni - Bardzo dobra czarna komedia, przegięta w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Dobra beka na końcu z amerykańskiej (netflixowej) adaptacji. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 po pierwszym odcinku dziękuje za to co zobaczyłem i zmieniam kanał na cos innego. Nie jestem w stanie zrozumieć co ludzie widza w serialu Squid Game, a tym bardziej, czym sie tak zachwycają. Zwykły imo . 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Oho, czyli krzywa już zmieniła kierunek i teraz trendy stanie się hejtowanie Squid Game, chwalenie się, że "a ja nie oglądałem", ewentualnie dissowanie oglądających "kto to w ogóle to ogląda???". Nic osobistego, dotyka to każdego serialu, co szybko zdobył popularność 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Dlatego ciesze sie, ze ogladalem day1 serial jest wszedzie i teraz modne jest mowienie, ze to nic specjalnego. W sumie nie jest dla kogos kto ogląda chinskie bajki i azjatyckie seriale, ale dla wielu to pierwszy kontakt z azjatycka produkcja telewizyjna. Cytuj
japco 275 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Squid Game dobry, poza ostatnim, rozwleczonym odcinkiem z debilnym twistem. Niemniej warto obejrzeć, zaskakujące że śmiećflix wypuścił taki solidny serial. Cytuj
alb84 943 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 (edytowane) Mi Squid Game też sie podobało. --------------------------- Polski serial "Otwórz Oczy", był wcześniej tu wspominany. Niby średniak dla nastolatków, dramat sci-fi, 6 odc. Już myślałem że porzucę w połowie, zeszło nam z miesiąc żeby zabrać się za dokończenie drugiej połowy sezonu, ale ostatni odcinek nawet wynagradza i jest na tyle ciekawy, że jak będzie drugi sezon to napewno sprawdzę co tam dalej u Julii Spoiler tzn Karoliny & Już jest, wleciał właśnie pierwszy odc. Bardzo na czasie, ludzie jaszczury i inne teorie spiskowe, szury i foliarze w krzywym zwierciadle. Głupkowaty humor w każdej minucie przypomina mi trochę jakbym ogladał Paradise PD tyle że w innym klimacie. Mam nadzieje że dalej będzie coś o szczepionkach itp. Edytowane 24 października 2021 przez alb84 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Nowy sezon F is for the Family, elegancko. Ten świąteczny film też wygląda spoko, takie świąteczne kino familijne. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Jestem ciekaw Narcos: Meksyk 3, chociaż boję się, że to już może być męczenie buły i za dużo tego.. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 (edytowane) 18 godzin temu, beardo0 napisał: Nic mnie nie jara na tym Netflixie ostatnio. Zaczałęm oglądać The 100, o kolonizacji Ziemii przez pozostałość ludzkości zamieszkującej jakiś statek kosmiczny, to jakieś dziwne akcje odchodzą. Tak myślę, czy Amazon Prime Video spróbować czy Hbo Go (wraz z kulawą appką streamującą) - na tym i na tym jest trochę ciekawych seriali. HBO GO dla mnie zjada jakością Lgbtflixa. Co najmniej 3 seriale mają tam *dla mnie notę 10/10 *Pozostawieni *True Detetective s1 *Czarnobyl A seriali lepszych od netflixowej papki jest całe multum. Edytowane 25 października 2021 przez Bjały 2 Cytuj
mcp 2 013 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 1 godzinę temu, Shago napisał: Jestem ciekaw Narcos: Meksyk 3, chociaż boję się, że to już może być męczenie buły i za dużo tego.. El Chapo z wąsem będzie więc o czym ty tu teraz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi