Shago 3 605 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Już jest na Netflixie jeden serial (całkiem dobry swoją drogą) o El Chapo, więc dla mnie tak, wygląda to na męczenie buły. Cytuj
messer88 6 581 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 17 godzin temu, beardo0 napisał: Tak myślę, czy Amazon Prime Video spróbować czy Hbo Go (wraz z kulawą appką streamującą) - na tym i na tym jest trochę ciekawych seriali. jak nie miałeś hbo to jest tam pełno świetnych seriali. 1 Cytuj
beardo0 128 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Właśnie bym obadał Castle Rock, Counterpart, może Penny Dreadful i takie tam Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 @beardo0 jeszcze w temacie amazona tylko dodam że teraz jest prime 49zł/rok + miesiąc próbnego gratis. w tym jest też prime video. cebulka niezła to zawsze można mieć to i to 1 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 A jak masz PS5 to za free masz jeszcze 6msc AppleTV+ i tam masz też takie świetne pozycje jak For All Mankind, See( tu pierwsze dwa trzy odcinki mogą być ciężkie do przetrawienia, ale dalej już jest tylko lepiej), teraz Fundacja wjechała, Ted Lasso wszyscy polecają 1 Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 2 godziny temu, beardo0 napisał: Właśnie bym obadał Castle Rock, Counterpart, może Penny Dreadful i takie tam Wszystkie powyższe są świetne. 1 Cytuj
Figaro 8 276 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Zacząłem You i bardzo fajne. Boże, Beck Cytuj
beardo0 128 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 4 godziny temu, Colin napisał: @beardo0 jeszcze w temacie amazona tylko dodam że teraz jest prime 49zł/rok + miesiąc próbnego gratis. w tym jest też prime video. cebulka niezła to zawsze można mieć to i to Na pierwszy ogień idzie True Blood z Hbo Go. Jaram się, bo sporo dobrych rzeczy tam jest, które chciałem obejrzeć, jeszcze Młody Sheldon etc. Amazon Prime Video też jest spoko, np. The Expanse, ale jeszcze musi zaczekać Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 W dniu 24.10.2021 o 20:14, beardo0 napisał: Nic mnie nie jara na tym Netflixie ostatnio. Zaczałęm oglądać The 100, o kolonizacji Ziemii przez pozostałość ludzkości zamieszkującej jakiś statek kosmiczny, to jakieś dziwne akcje odchodzą. Tak myślę, czy Amazon Prime Video spróbować czy Hbo Go (wraz z kulawą appką streamującą) - na tym i na tym jest trochę ciekawych seriali. The 100 oglądałem kiedyś osstro. Ostatni sezon tylko nie wszedł bo poprzedni to już niestety mocny zjazd. Natomiast na pocczątku było nieźle a pierwszy sezon zapowiadał się troche jak "władca much" sci-fi ale później poszli mocno w młodzieżówke. Ale warto spróbować żeby samemu ocenić. Odnośnie Amazona to ostatnio wziałem na tej dobrej promce i kurde sporo tam dobra. BSG, Expanse i sporo autorskich produkcji które mają wysokie ratio. W innym temacie tutaj jest sporo polecane więc jak masz zaagwózdke to weź amazona bo tani fchuj a później ew. hbo 1 Cytuj
Boomcio 4 147 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 13 minut temu, LiŚciu napisał: The 100 oglądałem kiedyś osstro. Ostatni sezon tylko nie wszedł bo poprzedni to już niestety mocny zjazd. Natomiast na pocczątku było nieźle a pierwszy sezon zapowiadał się troche jak "władca much" sci-fi ale później poszli mocno w młodzieżówke. 100 % zgodności z moimi odczuciami + przerwałem ostatni sezon. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 3 hours ago, Figaro said: Zacząłem You i bardzo fajne. Boże, Beck Też zacząłem i nawet się ogląda, chociaż też bez szału jak na razie. A Beck to mnie wręcz nieco irytuje, moja emotka to bardziej Cytuj
Figaro 8 276 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 no z twarzy ideał Cytuj
knotek 214 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Dla nowych Narcosów aż chyba odkurzę Netfliksa, może w koncu tez na Squid Game się zbiorę. HBO jest jednak król streamingów Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 W dniu 25.10.2021 o 12:09, Shago napisał: Jestem ciekaw Narcos: Meksyk 3, chociaż boję się, że to już może być męczenie buły i za dużo tego.. Patrząc na to, w którym momencie zakończył się drugi sezon i co zapowiada się w trzecim, to jest duza szansa, że to będzie najelpszy sezon. Cytuj
Shago 3 605 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Oby, bo naprawdę lubię ten serial i bardzo czekam na 3 sezon Meksyku... Ale obawy mam. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 1 minutę temu, Shago napisał: Oby, bo naprawdę lubię ten serial i bardzo czekam na 3 sezon Meksyku... Ale obawy mam. Jeżeli nie zmienili ekipy, która odpowiadała za poprzednie sezony, to chyba pewniak dla najlepszego serialu Netflixa w 21r. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 W dniu 25.10.2021 o 13:25, Bjały napisał: HBO GO dla mnie zjada jakością Lgbtflixa. Co najmniej 3 seriale mają tam *dla mnie notę 10/10 *Pozostawieni *True Detetective s1 *Czarnobyl A seriali lepszych od netflixowej papki jest całe multum. Snowfall, Knick, Ray Donowan, Fargo, Dolina Krzemowa, Sukcesja, Długa Noc, jescze kilka innych. Wiem, że część z nich nie jest autorstwa hbo, ale tylko tam obejrzymy Donovana, czy Dom Grozy. Zdecydowanie hbo>netflix. 1 Cytuj
Bjały 2 956 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 (edytowane) Jak mogę tak dlużej: Gra o Tron, Ostre przedmioty, Mare z Easttown, Więzienie Oz, Euforia, The Wire, Sopranos, Six feet under, West World, Patrick Melrose.. Wszystkie te seriale są na mega wysokim poziomie a ile jest po prostu solidnych pozycji. Oczywiscie część to kwestia gustu ale jakby ktoś mi kazał wymienić 10 sztosów z Netfixa to miałbym problem xD HBO GO = jakość Edytowane 26 października 2021 przez Bjały Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 (edytowane) Produkcje może tak. Streamingu na pewno nie. Czekam na wprowadzenie HBO max aby jakość podskoczyła obrazu a przede wszystkim dźwięku. Edytowane 26 października 2021 przez creatinfreak Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Anime dopiero zacząłem oglądać, bo choć klasyk, to nigdy za młodu po nie nie sięgnąłem, ale tak jak całość adaptacji wygląda wiernie, tak aktorzy mi nie pasują, ze Spikiem na czele... Zero charyzmy, gość jest zbyt sztywny. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Spike akurat tutaj ok Tylko czemu całość wygląda jak film robiony przez jutuberów, który nie trafia nawet do kategorii na czasie. Serio, widziałem lepsze fanfiki niż to Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Winni, boże, jakie to jest chujowe, film jednego aktora, które lubię i oglądałem, ale siedzi typ non stop w jednej scenie, gdzie potem zmienia na drugą scenę biurka i to by było na tyle, gdzie przez większość czasu filmu jest tylko gadanie do telefonu i tyle. Chujnia film. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 @Fakao, to nie oglądaj Locke z Hardym Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 ale, że nie lubisz zayebistych thrillerków z zajęliście wciągającą historią i rolę jednego aktora, jak Phone Booth<3 czy Locke? Czy po prostu Winni to chujowy film? Co do tych Winnych to to remejk 2letniego hitu z jakiś Skandynawii i w jakichś materiałach promocyjnych podpisali aktorów wraz z rolami xD Co w tego typu filmach to jak powiedzieć "O zoba! To on będzie tym złym". Netflix Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Winni to chujowy film, Gyllenhaal trochę za bardzo przekombinował. Locke czy ten gdzie Reynolds był w trumnie oglądało się o niebo lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi