Dahaka 1 861 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 (edytowane) Nie wiem jakim cudem, ale serial od obejsranego Netflixa na podstawie gry, która mam w dupie i nigdy jej nie tknąłem, okazał się jedna z najlepszych rzeczy jakie oglądałem w tym roku. Jak do tego doszło? Nie wiem, ale Arcane to must watch. Edytowane 20 listopada 2021 przez Dahaka Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 4 godziny temu, Rudiok napisał: Na fali szału na koreańskie seriale pewno zaraz wskoczy w polskie top10. jest od rana. Wkurwia mnie ten stream tak, ze musze go przewijac. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Pewnie wszyscy widzieli, ale co tam. Właśnie lecę z trzecim sezonem The Office i jest tylko lepiej. Polecam każdemu!Zazdroszczę oglądania po raz pierwszy. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Arcane w morzu obecnego gowna pierdolone arcydzieło. 10/10 kurwa tak się powinno opowiadać historie w każdym serialu. Nie mówiąc już o tym, ze aspekt audiowizualny to jakaś popierdolona abstrakcja 3 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 1 hour ago, Patricko said: 3 hours ago, Sedrak said: Pewnie wszyscy widzieli, ale co tam. Właśnie lecę z trzecim sezonem The Office i jest tylko lepiej. Polecam każdemu! Zazdroszczę oglądania po raz pierwszy. Powiem Ci, że moje drugie podejście. Najpierw sam oglądałem i niby fajne, ale nie wiedziałem skąd te zachwyty. teraz zacząłem od nowa z narzeczoną i płaczemy ze śmiechu. Ogólnie to zauważyłem, że wszystkie seriale komediowe, które są mocno związane z rzeczywistością, która parodiują są najlepsze jak np. Brooklyn 99 (bardzo mocno polecam. Jest na Netflix i jest genialny), The Office, Scrubs i Supermarket Cloud9 tylko, że on w ostatnich sezonach mocny spadek formy zalicza. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Brooklyn 99 ledwo dotarłem do 2 sezonu. Z tych nowych seriali komediwuch to polecam Dolina Krzemowa i Barry. Na Netflixie pojawił się film Zwierzęta Nocy, oglądał ktoś? Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Teraz, YETI napisał: Brooklyn 99 ledwo dotarłem do 2 sezonu. Z tych nowych seriali komediwuch to polecam Dolina Krzemowa i Barry. Na Netflixie pojawił się film Zwierzęta Nocy, oglądał ktoś? Zwierzęta Nocy - ciężki w odbiorze i dość męczący film, miejscami nawet depresyjny trochę. Fajny aktorsko, ale głównie co pamiętam to, że mnie zmęczył. 1 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Cichaczem wjechała też kultowa Gorączka z De Niro i Al Pacino. Fajnie, bo nigdy nie widziałem całego filmu. Ostatnio gdzieś w TV zacząłem oglądać i odpadłem przez reklamy i długość filmu. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 1 hour ago, YETI said: Brooklyn 99 ledwo dotarłem do 2 sezonu. Z tych nowych seriali komediwuch to polecam Dolina Krzemowa i Barry. Na Netflixie pojawił się film Zwierzęta Nocy, oglądał ktoś? No jest dość specyficzny. Znajomi też odpadli. Ja jestem zachwycony 59 minutes ago, krupek said: Cichaczem wjechała też kultowa Gorączka z De Niro i Al Pacino. Fajnie, bo nigdy nie widziałem całego filmu. Ostatnio gdzieś w TV zacząłem oglądać i odpadłem przez reklamy i długość filmu. Gorączka genialny film. Bardzo przyjemnie się ogląda. A dwójka głównych bohaterów zagrała jedne z lepszych swoi ról tym bardziej, że w wtedy byli w najlepszej swojej formie. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Wkurwił mnie ten Hellbound Mam ponad 100 seriali koreanskich zaliczone, cenie je głównie za to Spoiler Że to zamkniete historie, jeden sezon i nara. Tutaj widać, że netflix dał kase i dojebali po amerykansku cliffhanger Ha tfu Cytuj
knotek 211 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 4 godziny temu, krupek napisał: Cichaczem wjechała też kultowa Gorączka z De Niro i Al Pacino. Fajnie, bo nigdy nie widziałem całego filmu. Ostatnio gdzieś w TV zacząłem oglądać i odpadłem przez reklamy i długość filmu. Oglądanie takich filmów jak "Gorączka" w tv, rozdzielane reklamami to jakies świętokradztwo. Aż chyba sobie odsiweżę skoro jest na netflix Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 24 minutes ago, knotek said: Oglądanie takich filmów jak "Gorączka" w tv, rozdzielane reklamami to jakies świętokradztwo. Aż chyba sobie odsiweżę skoro jest na netflix Szczerze nie wyobrażam sobie wrócić teraz do oglądania TV. No chyba, że Kevin na święta w Polsacie. To jedyny wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Też u mnie mało tv, a jak włączę to zdaję sobie sprawę z ilości reklam. Między programami, w trakcie i kiedy się tylko da. Po prostu masakra. Sto lat nie oglądałem całego filmu w tv. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Też ostatnio odświeżyłem Gorączkę i aż się młodzieńcze czasy przypomniały. Tyle, że dopiero teraz człowiek jest w stanie w pełni docenić głębię granych przez wiadomy duet bohaterów, wtedy film imponował głównie scenami akcji i tym, że się "szczelajo" a z wiekiem się odkrywa więcej warstw fabularnych. No ale przy tym wszystkim to nadal świetny i wzorcowo zrealizowany film sensacyjny, jakich niestety w ostatnim czasie nie ma (chyba, że ktoś ma coś podobnego do polecenia). Wróciłem też do Edge of tomorrow i tak jak uwielbiam ten film za tematykę, klimat, głównych bohaterów, humor i sceny akcji to jednak widać wyraźnie, że największy power jest w pierwszej połowie, która jest strawna nawet dla przeciwników s-f, ale odkąd akcja wjeżdża do Paryża to robi się z tego CGI-fest z rosnącą liczbą scen "deus ex machina". Mimo wszystko to nadal solidny guilty pleasure. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Zacząłem oglądać You, no i kończę pierwszy sezon. Mam takie pytanko, czy serial się rozkręci, bo ktoś chyba tutaj pisał, że trupów więcej niż w Dexterze, a póki co to w jednym odcinku Dextera bywało więcej Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 29 minutes ago, Rudiok said: Też ostatnio odświeżyłem Gorączkę i aż się młodzieńcze czasy przypomniały. Tyle, że dopiero teraz człowiek jest w stanie w pełni docenić głębię granych przez wiadomy duet bohaterów, wtedy film imponował głównie scenami akcji i tym, że się "szczelajo" a z wiekiem się odkrywa więcej warstw fabularnych. No ale przy tym wszystkim to nadal świetny i wzorcowo zrealizowany film sensacyjny, jakich niestety w ostatnim czasie nie ma (chyba, że ktoś ma coś podobnego do polecenia). Wróciłem też do Edge of tomorrow i tak jak uwielbiam ten film za tematykę, klimat, głównych bohaterów, humor i sceny akcji to jednak widać wyraźnie, że największy power jest w pierwszej połowie, która jest strawna nawet dla przeciwników s-f, ale odkąd akcja wjeżdża do Paryża to robi się z tego CGI-fest z rosnącą liczbą scen "deus ex machina". Mimo wszystko to nadal solidny guilty pleasure. W ogóle ja uwielbiam oglądać stare filmy sensacyjne. Kiedy się uważało to za głupie strzelanie, a po latach właśnie się dostrzega te relacje postaci, żarty, drugie dna ect. Mi od razu przyszedł na myśl Ronin, ale to chyba jeszcze starszy film, więc za bardzo nie pomogę Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Gorączka? IMO najlepszy film sensacyjny w historii kina. Mógłbym oglądać kilka razy w roku. Skumulowanie scen wywołujących dreszcze jest zatrważająca. Z ostatnich lat do poziomu Manna zbliżyło się może Sicario. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 Ta strzelanina na ulicy I ta rozmowa w kawiarni Chyba czas odswiezyc ktorys juz raz Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 Miał ktoś może problem z aplikacją na telefonie? Na stronie netflixa mój model telefonu jest wyszczególniony, że dział w HD z HDR a sama aplikacja pokazuje mi SD. Reinstal, ustawienia konta i dalej nie chce mi odpalić w lepszej jakości. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 Moze byc ciekawie Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 Tiger King 2: Drugi sezon tylko dla zainteresowanych dalszym ciągiem zdarzeń i perypetii bohaterów pierwszej części. Z tymże trudno się oprzeć wrażeniu, że zrobiony za wcześnie i za szybko, bo rozgrzebuje parę wątków, nie przynosząc na razie odpowiedzi. Wyszedł bardziej sensacyjny reportaż o celebrytach, niż intrygujący dokument. Cytuj
mcp 2 013 Opublikowano 23 listopada 2021 Opublikowano 23 listopada 2021 W dniu 20.11.2021 o 23:59, Starh napisał: Arcane w morzu obecnego gowna pierdolone arcydzieło. 10/10 kurwa tak się powinno opowiadać historie w każdym serialu. Nie mówiąc już o tym, ze aspekt audiowizualny to jakaś popierdolona abstrakcja Bez kitu, wczoraj skończyłem i brak mi słów jakie to było wspaniałe. Produkcja na podstawie lola w topie netflixa, kto by pomyślał. 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 23 listopada 2021 Opublikowano 23 listopada 2021 Trzeba znać lore lola (jeżeli w ogóle takie jest), żeby to oglądać? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 23 listopada 2021 Opublikowano 23 listopada 2021 Nie, ale smaczków jest od groma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi