Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, mugen napisał:

E tam, pasuje do tego jak ta postać była grana dotychczas, więc whatever, dla mnie w drugim sezonie to i tak już był bardziej chłop niż baba :dunno:

To tymbardziej szkoda, bo Vanya w komiksach wygląda tak:

805466-170x243.jpg

• Plusik 1
  • Haha 3
Opublikowano

My zaczelismy Krakowskie potwory. Swietnie sie zapowiada. Fajne ma babka sny. Miejscami sam mialem dreszcze. Dobre to, ale zobaczymy co dalej po 1 odcinku :ohboy:

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałem ostatnio Furiozę. Jak zacząłem oglądać to pierwsza myśl była taka, że to będzie krindżówa jak u vegi. No, ale bardzo się pomyliłem, bo całość wypada całkiem dobrze, są fajne momenty, a i fabuła, brutalność i pomysły są dobrze wyważone. Najważniejsze, że nie ma jakiegoś przerysowania, które tak często się pojawia w polskich filmach kryminalnych.  Do tego rola Damięckiego bardzo dobra, niesamowitą robotę chłop robi w tym filmie. Średnie oceny dla tej produkcji to 7.0 i chyba jest to bardzo słuszny i racjonalny werdykt.

• Plusik 1
Opublikowano

obejrzałem 1 sezon Ozark i nawet spoko, ale ogólnie mam wrażenie, że głównym bohaterom wszystko udaje się zbyt łatwo, a FBI jest mega nieudolne. No i zaskoczony jestem, że to chyba 1 serial netflixa w którym nie ma ładnych aktorek xd Ta żona to stara torba pomarszczona, a córka ma taki chłopski ryj.

• WTF 1
Opublikowano
29 minut temu, Soban napisał:

Mam wrażenie, że głównym bohaterom wszystko udaje się zbyt łatwo, a FBI jest mega nieudolne.

Takie samo wrazenie miałem, odpuscilem po pierwszym.

Opublikowano
1 godzinę temu, Soban napisał:

No i zaskoczony jestem, że to chyba 1 serial netflixa w którym nie ma ładnych aktorek xd Ta żona to stara torba pomarszczona, a córka ma taki chłopski ryj.

Julia-garner-42aea2c.jpg?quality=90&resi

• WTF 1
  • Minusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał:

Takie samo wrazenie miałem, odpuscilem po pierwszym.

Same here :lapka:  No nie mogę się przemóc do oglądania Batemana w poważnej roli a serial aż za mocno ciągle daje znać "hej, ale jesteśmy poważni i mroczni". 

Opublikowano
18 minut temu, Rudiok napisał:

Same here :lapka:  No nie mogę się przemóc do oglądania Batemana w poważnej roli a serial aż za mocno ciągle daje znać "hej, ale jesteśmy poważni i mroczni". 

Chyba inny serial oglądałeś.

Opublikowano
2 godziny temu, Soban napisał:

Ruth wyglada jak typowa redneck co ma romans ze starym i braćmi, a w wolnych chwilach pali crack i strzela do puszek

Żeby być dobrze zrozumianym, fotka Ruth ma potwierdzać tezę, że w serialu brak ładnych lasek :reggie:

• Dzięki 1
Opublikowano
3 minuty temu, Rudiok napisał:

skeptical-futurama.gif.0f548032ca4ae34a00e607a76c75bd7f.gif

Nie no, to nie komedia, wiadomo, ale na pewno nie ma nic wspólnego z bardzo poważnym czy mrocznym, raczej nastrojowo takie Breaking Bad, niby poważnie, a jednak niezupełnie. Ogólnie polecam dać szanse, bo całościowo do tej pory jedna z lepszych rzeczy na Netflixie.

Opublikowano

jakim cudem ten serial dostał zielone światło po pierwszym epie to zagadka do dzisiaj. pamiętam jak kilka lat temu, na zwolnieniu zacząłem oglądać. zachęcony opiniami, że to nowe breaking bad xdddddddddddddddddddddd no nie, parujące gów.no

• Plusik 1