Shen 9 620 Opublikowano 26 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2022 Tak bywa, często kopiują japonskie seriale 1 do 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2022 Obejrzałem wczoraj ten film Hustle z Sandlerem. Historia oklepana i przewidywalna, ale cała otoczka NBA, pokazanie kulisów i ilość prawdziwych postaci robi wrażenie. Serio, chyba w żadnym filmie jeszcze nie wystąpiło tylu zawodników i trenerów, niektórzy grają siebie, a część postaci fikcyjne. Nawet główną rolę, obok Sandlera, gra Hermangomez. Do tego bardzo dobrze zrealizowane sceny boiskowe. Śmiało polecam, bo dobrze się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Zaliczyłem znów 2 fantastyczne netflixowe filmy. Przechwycenie - waleczna Pani oficer walczy z terrorystami w bazie obrony przeciwrakietowej by nie dopuścić do ataku na USA. Ile to już razy było. Kino klasy B, gdzie sceny akcji nie mają prawie żadnego powera. Szkoda czasu (ja go zmarnowałem) na takie produkcję. Pajęcza głowa - zwiastun był zachęcający. Wyszło jak zwykle. Pomysł wyjściowy był dobry, testowanie na więźniach substancji działających na ich emocje. Film się jednak ciągnie i nie wiadomo do czego prowadzi. Rozczarowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 320 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 Ale okropny design turtlasów Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 Ojapierdole Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 Jak ja nienawidzę dzisiejszych bajek. Gówno kanciaste boomer.gif Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 Straszne gówno, jeszcze brakuje, żeby Michelangelo okazał się niepewny płciowo, bo tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 Czy oni wszystko muszą spierdolić czego się dotkną Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 Netflix klasycznie. April O'Neil kiedyś w fantastycznej kreskówce: Adaptacja Netlixa. Nie zdziwię się, jak Szreder będzie panną. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 Nadrobiłem ostatnio finał Ozark a tam chłop grał w Gearsy dual sensem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 mówiłem, że Marty to geniusz? najpierw wyprał 100000miliardów w 24 godziny na wiosce, a potem podłączył pada z ps5 do xboxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 529 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 Czyżby szansa na fajny, "polski" serial od Netflixa? Trzeba przyznać: pomysł bardzo fajny. Miałem 9 lat, ale dobrze pamiętam tamte wydarzenia mieszkając na granicy Małopolski i Śląska, niedaleko zapory w Porąbce. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 Słyszałem właśnie o tym info. Ciekawe jak wyjdą sceny typowo powodziowe, bo to już bardziej pod kino katastroficzne podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 Twórca Rojsta to robi. Powinno być git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 13 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2022 A drugi sezon Rojsta to czasem też nie był o tej powodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 13 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2022 tak bardziej jako tło i akcja się działa już po powodzi, bo te ujęcia właśnie fajnie zrealizowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 13 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2022 Obejrzany "Metal lords" Bardzo lekki i przyjemny w odbiorze film. Nie spodziewałem się jednak aż tak dobrej przy nim zabawy. Co zasługuje na wyróżnienie: rewelacyjna ścieżka dźwiękowa z klasycznymi hitami muzyki metalowej lat 80 i 90' Sporo Metalliki, Judas Priest (jak poleciał Painkiller miałem już mokro), Iron Maiden, Black Sabbath, czy Pantera. Gdzieś tam w tle, może na trzecim planie jest lekko zabawna historyjka, jakich już wiele widzieliśmy. Jednak okraszona rzeczoną twórczością, oraz... Spoiler występem kilku charakterystycznych jegomości robi dobrą robotę. Dubbing niestety mocno niszczy wysoką punktację, ale to moje prywatne odczucie, innym może spasować. Do powtórnego obejrzenia. *występ jest mocno epizodyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 14 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 On 7/6/2022 at 8:45 PM, Sep said: Czy oni wszystko muszą spierdolić czego się dotkną Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 14 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 Całkiem nieźle jak na adaptację materiału który nadaje się co najwyżej dla Tromy. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 14 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 No ja nie wiem czego się spodziewaliście. RE i cokolwiek dobrego? Na podstawie czego? uznanej fabuły gier i głębokich postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 964 Opublikowano 14 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 427 Opublikowano 14 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 8 godzin temu, qraq_pk napisał: No ja nie wiem czego się spodziewaliście. RE i cokolwiek dobrego? Na podstawie czego? uznanej fabuły gier i głębokich postaci? Pierwszy filmowy RE był akurat dobrym horrorem, który godnie oddawał klimat i założenia gier, gdyby Anderson poszedł dalej w tym kierunku to mielibyśmy najlepszą filmową serię opartą na grach wideo, a jak wyszło niestety wszyscy wiemy. Degeneration mimo kiepskiej animacji też było fajnym filmem, więc to nie jest tak że nie da się z tego materiału zrobić czegoś wartościowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 14 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 Godzinę temu, Josh napisał: Pierwszy filmowy RE był akurat dobrym horrorem średnim filmem akcji, który godnie oddawał klimat i założenia gier, gdyby Anderson poszedł dalej w tym kierunku to mielibyśmy najlepszą filmową serię opartą na grach wideo, a jak wyszło niestety wszyscy wiemy. Degeneration mimo kiepskiej animacji też było fajnym filmem, więc to nie jest tak że nie da się z tego materiału zrobić czegoś wartościowego. fixed Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 Obejrzałem Unsolved dopiero teraz, choć to już 4-letnia produkcja. Dobrze się to oglądało, chociaż niektóre nieścisłości w scenerii, czy dobór aktorów trochę raziły. No i trochę słabo, że nie zadbano o OST z 2Paciem i Biggiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 427 Opublikowano 14 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 Godzinę temu, qraq_pk napisał: fixed Najgorszy fix zaraz po fixach Knorra. Fakt faktem, że trochę się tam szczelali (tak samo zresztą jak w grach), ale mimo wszystko znacznie więcej było horroru: - świetnie zrobione kreatury na czele z Lickerem - klaustrofobiczna lokacja pełniąca rolę śmiertelnej pułapki - klimatyczne ujęcia kamer, niekiedy mocno zbliżone do tych z gier - kilka udanych jumpscare'ów - niezbyt happy zakończenie - fenomenalne udźwiękowienie Jedynie mogli sobie odpuścić to bieganie po ścianach i kopanie psów w wykonaniu Alice, no i fajnie jakby bardziej podkręcili gore. Niemniej ja się bałem jak pierwszy raz to oglądałem i zawsze będę twierdził, że spisali się na medal tworząc tę ekranizację. Później rzeczywiście seria poszła w filmy akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi