Pupcio 18 350 Opublikowano 13 września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 września 2022 Niezbyt ciekawy ten pierwszy odcinek. Taka średnia półka chińskich bajek i standard netflixa. Jadę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 360 Opublikowano 14 września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 września 2022 (edytowane) Już dostępne, mam cichą nadzieję że tego nie zjebali. Edytowane 14 września 2022 przez karmaster literówki Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 września 2022 Fajna obsada i ciekawy temat, chociaż oceny jak na razie średnie, okolice 6,5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 14 września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 września 2022 Cyberpunk niezły. Obejrzałem już 3-4epy już nie pamiętam dokładnie. Klimat bardzo growy tylko bez bugów plus dodatkowe ficzery jak pościgi i strzelaniny z samochodu xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 14 września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 września 2022 No ja też jestem po 5 odcinkach i naprawdę fajnie się to ogląda. Dobry klimat, postaci napisane z głową, chociaż chciałbym poczuć trochę więcej zgnilizny Night City. Szkoda, że w sumie tylko 10 epków, mam nadzieję że będą rozwijać serię bo potencjał jest spory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 360 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Skończyłem CyberPunka przed chwilą, no i całkiem warto było te 10 odcinków obejrzeć Parę fajnych smaczków jak np. polska piosenka pod koniec 3 odcinka, poza tym ciekawa, wciągająca historia i momentami trochę nieszablonowa (na plus). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 166 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 54 minuty temu, karmaster napisał: Parę fajnych smaczków jak np. polska piosenka pod koniec 3 odcinka jak tylko tą wyłapałeś to słabo, po polsku są chyba 3 czy 4, a ponad połowa wykonawców jest z PL. Podsiadło ma swoje trzy kawałki Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Czy wreszcie coś ciekawego od netflixa? Cytat Evan Peters jako Jeffrey Dahmer, autentyczny seryjny morderca, który przez 13 lat zabił kilkanaście osób. Za serial odpowiada Ryan Murphy („American Horror Story”, „Ratched”) i sądząc po gęstym, mrocznym zwiastunie, nie będzie to łatwy do strawienia thriller o kolejnym groźnym socjopacie. I nie powinien taki być, bo Dahmer był wyjątkowo zwyrodniałą osobą, ćwiartował swoje ofiary, dopuszczał się na nich nekrofilii i kanibalizmu, a części ich ciał konserwował w formalinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 725 Opublikowano 17 września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 września 2022 Co sądzicie o polskim serialu Gry Rodzinne? Obejrzałem 2 odcinki i zastanawiam się, czy dalej oglądać. Rozkręci się? Bo na razie mam mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 17 września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 września 2022 Czy tylko mi Netflix spadł z rowerka na tv? WebOs i po uruchomieniu apki czarny obraz i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 074 Opublikowano 17 września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 września 2022 1 minutę temu, mitra napisał: Czy tylko mi Netflix spadł z rowerka na tv? WebOs i po uruchomieniu apki czarny obraz i nic więcej. Wymuś zamknięcie aplikacji i uruchom ją ponownie. U mnie na B8 śmiga elegancko, właśnie oglądam Cyberpunka. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 17 września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 września 2022 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Wymuś zamknięcie aplikacji i uruchom ją ponownie. U mnie na B8 śmiga elegancko, właśnie oglądam Cyberpunka. Odinstalowałem apke i na nowo zainstalowałem. Czarny obraz utrzymuje się około minuty. Akurat siedziałem na forumku pisząc i się uruchomiło z bólem. Później znowu minuta ładowania do profilu i działa. Dodatkowo wskoczyła propozycja na wskoczenie na wyższy plan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 17 września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 września 2022 Cyberpunk: Edgerunners - Najlepsze co sie mogło przytrafić temu uniwersum. Widać ten japoński posrany styl który pasuje do mieszkańców Night City. Warstwa wizualna jest świetna, muzyka robi dobrze, lokacje, hud i wiele smaczków z gry potwierdzają, że odwalił ktoś kawał dobrej roboty. Polecam oglądać z angielskim dobbingiem bo jest niezły i chyba bardziej pasuje klimatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 17 września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 września 2022 1 godzinę temu, mitra napisał: Odinstalowałem apke i na nowo zainstalowałem. Czarny obraz utrzymuje się około minuty. Akurat siedziałem na forumku pisząc i się uruchomiło z bólem. Później znowu minuta ładowania do profilu i działa. Dodatkowo wskoczyła propozycja na wskoczenie na wyższy plan. Odłącz TV od kontaktu, czasem to pomaga, czasem tak LG ma, że dostaje jakiegoś errora i średnio idzie tam coś naprawić, oprócz odłączenia od kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 350 Opublikowano 18 września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 września 2022 22 godziny temu, Dud.ek napisał: Cyberpunk: Edgerunners - Najlepsze co sie mogło przytrafić temu uniwersum. Widać ten japoński posrany styl który pasuje do mieszkańców Night City. Warstwa wizualna jest świetna, muzyka robi dobrze, lokacje, hud i wiele smaczków z gry potwierdzają, że odwalił ktoś kawał dobrej roboty. Polecam oglądać z angielskim dobbingiem bo jest niezły i chyba bardziej pasuje klimatem. Kiedyś sobie zrobie rewatch po angielsku chociaż japoński imo też pasuje do nighto city 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 18 września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 września 2022 Ktoś tu polecał Sandmana. Niech weźmie koło i się walnie w czoło. Klimacik fajny, ale aktorzy to w wiekszosci drewno, a dialogi to trociny. Radzę omijać szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 978 Opublikowano 21 września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 września 2022 Dziś wylądował Dahmer. Zabiera się ktoś za oglądanie? Liczę na jakieś 3 grosze, bo zwiastun narobił smaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 21 września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 września 2022 Wygląda na te starą wersje z masą fillerów, no nie jest to najlepszy wybór. Nową wersje duzo lepiej sie oglada Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 978 Opublikowano 22 września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 września 2022 Obejrzałem trzy odcinki Dahmer i jeżeli poziom się utrzyma do końca, to będzie można mówić o jednym z lepszych seriali Netflixa. Oglądać, bo mocna i cholernie dobra rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 23 września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 września 2022 Dahmer bardzo dobry, ciężki, mocny, niewygodnie się to ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 W dniu 23.09.2022 o 13:05, mcp napisał: Dahmer bardzo dobry, ciężki, mocny, niewygodnie się to ogląda. Słusznie powiedziane. Oglądanie wzbudza mocny niepokój, muzyka, kolorystyka, statyczne kadry, bez jump scare'ów tylko czysty popierdolenizm głównego złego. W głowie się nie mieści co gość odpierdalał. Jedyny zarzut to typowo Netflixowe rozwleczenie tematu aż na 10 odcinków, co można by spokojnie zamknąć w 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 Dahmer po Cyberpanku to najlepszy serial jaki od bardzo dawna oglądałem na Netflix i nawet po za nim. Jak ja nie chcę kolejne odcinka włączać, aż mnie skręca na samą myśl. Aktor grający główna rolę odwalił kawał dobrej roli. Psychopata. Piękne dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 306 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 (edytowane) Żona włączyła dzisiaj na wieczór Dahmer Czytałem obie części Mindhuntera itp. książki, więc nic mnie tu raczej nie zaskoczy, bym nawet powiedział, że to taka wersja "lite" jeżeli chodzi o seryjnych morderców, ale serial zrealizowany kapitalnie. Quicksilver daje radę. Edytowane 25 września 2022 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 855 Opublikowano 26 września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 września 2022 Dahmer petarda. Faktycznie miejscami zwalnia i trochę się przeciąga, ale i tak top dla mnie. Warto poczytać więcej na necie, bo ja miałem lekki niedosyt. Broad Peak. Aktorzy na plus, kręcenie pod K2 w bazie na plus, ale zabrakło mi emocji w tym filmie i samej walki przy zejściu. Końcówka pozostawiła niesmak. Mimo ze nie wróciło 2, to film kręci się przy jednej osobie i jego wew rozterkach i niedokończonej kwestii wejścia w złotych czasach himalaizmu. Temat mi znany, bo swego czasu ostro wciągnąłem temat z książek, neta, wypowiedzi żyjących, filmów. Polecam z tego miejsca film „Jurek” który jest o legendzie tamtego okresu. Wielicki z tym wąsem figo fago, ale ciekawie opowiada. Za najlepszego w tej dziedzinie uważam Wojtka Kurtyke, totalnie oderwany od reszty. Ale on szukał tam czegoś innego. Hejzer notabene świętej pamięci dobrze skomentował ta złota erę polskiego himalaizmu- my tam pojechaliśmy i się zabiliśmy, bo żniwa 80/90 były srogie. Polecam temat nawet jak ktos nie jestem fanem gór i wspinaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi