krupek 15 481 Opublikowano 17 października 2022 Opublikowano 17 października 2022 Obejrzałem wczoraj Luckiest Girl Alive, który jest chyba teraz numerem 1 u nas. Tematyka ważna, bo łączy 2 duże społeczne problemy - traumę po masowych strzelaninach i traumę po gwałcie. Mila Kunis spoko, dawno jej nie widziałem, reszta aktorów to trochę zbieranina, niezbyt ciekawie. Całość to mocny średniak, ale ma lepsze momenty. Całkiem nieźle wypadają retrospekcje w czasie. Zakończenie za to marne, moim zdaniem. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 17 października 2022 Opublikowano 17 października 2022 Dahmera skonczylem, pierwsze 3 odcinki wjechały jak złoto a potem zaczęło mnie to nudzić. Najgorszy ten odcinek z głuchym typem. Jak na netflixa moze byc, ale nie jest to cos, co mi zapadnie w pamieci na długo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 Obserwator Oglądajcie to chore gówno, jak lubicie zabawianie się widzem i bohaterami, nie wiadomo co jest prawdą, a co nie. Jestem na 5 odcinku i klimat jest przepotężny. Dodatkowo historia oparta jest na prawdziwych wydarzeniach. Bobby Cannavale i Naomi Watts dostarczają. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 33 minutes ago, Rozi said: Obserwator Oglądajcie to chore gówno, jak lubicie zabawianie się widzem i bohaterami, nie wiadomo co jest prawdą, a co nie. Jestem na 5 odcinku i klimat jest przepotężny. Dodatkowo historia oparta jest na prawdziwych wydarzeniach. Bobby Cannavale i Naomi Watts dostarczają. Ryan Murphy w formie, kolejna świetna produkcja Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 Do połowy było fajnie, potem tyle głupich zachowań bohaterów i dziur logicznych, że niech mnie Chuy (z MW2) Czyli nadal Netflix nie wychodzi powyżej 6/10. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 W najnowszej części filmu Knives Out, detektyw Blanc odkrywa swoją prawdziwą orientację Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 42 minuty temu, Hubert249 napisał: prawdziwą orientację Tylko którą spośród 47 czy 48 obecnie obowiązujących w tęczowym N-świecie? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 JESTEŚ NIEDOJRZAŁY!!11 Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 20 minut temu, _Red_ napisał: JESTEŚ NIEDOJRZAŁY!!11 Czy ty/wy właśnie przypisałeś/aś/oś(cie) mi płeć??!?!?!? Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 o kurła jaki bumerski humor 4 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 No az musialem rozchodzic. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 października 2022 Opublikowano 20 października 2022 14 godzin temu, Figaro napisał: o kurła jaki bumerski humor Nie zrozumiałeś. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 20 października 2022 Opublikowano 20 października 2022 Właśnie pojawił się nowy sezon Niewyjaśnionych tajemnic, tak dokładnie mówiąc, 3 pierwsze odcinki. Poprzednie sezony były nierówne, ale kilka epizodów bardzo mocnych i ciekawych. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 20 października 2022 Opublikowano 20 października 2022 5 godzin temu, Rozi napisał: Nie zrozumiałeś. dobree Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 20 października 2022 Opublikowano 20 października 2022 Wczoraj skonczylem The Watcher i fajnie sie to ogladalo, calkiem dobry serial. Sytuacja miala miejsce w prawdziwym zyciu i ta w serialu byla podkoloryzowana bo w sumie prawdziwa historia za duzo roznych watkow nie miala. Jak na ta platforme ulepiona z gowna to i tak swietna produkcja. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 19 godzin temu, Il Brutto napisał: Wczoraj skonczylem The Watcher i fajnie sie to ogladalo, calkiem dobry serial. Sytuacja miala miejsce w prawdziwym zyciu i ta w serialu byla podkoloryzowana bo w sumie prawdziwa historia za duzo roznych watkow nie miala. Jak na ta platforme ulepiona z gowna to i tak swietna produkcja. Hmm... No generalnie oglądało się spoko, klimacik, aktorzy, cliffhangery, mylenie tropów. Ale finał mnie rozczarował Spoiler W serialu nastawionym na zgadywanie kto jest Obserwatorem nie otrzymanie w finale żadnej odpowiedzi na to pytanie to trochę lipa. Zostawiono trochę poszlak, otwarto niektóre wątki i na tym koniec. No trochę to było słabe. Ale i tak się zgadzam, że jak na N to przyjemnie czas zleciał. No i ogromny plus, że nie zrobili z tego 12 odcinków, choć jakby to do 5 skrócić też by było ok. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 Finał nawiązywał to prawdziwej sprawy, a w tym gównie Spoiler nie wiadomo co chcieli sami zasugerować, że Dean się zmienił w nowego Obserwatora? Od razu widać, że Towarzystwo odpowiada za te obserwacje, banda pojebów. Ten serial ma tyle irracjonalnych zachowań, głupot, że czasami zahacza o pastisz. Spoiler Mamy tajemnicze tunele pod domem i ktoś po nich chodzi, oraz śpi? Chuj, zabarykaduję drzwi do nich, fajrant. Córka oskarża ojca o rasizm i co? I nic z tego nie wynika, nie traci pracy, nie ma kłopotów, nic. Ktoś kicha za kanapą, może to John Graff? Chuj z tym, zwyzywam babę i idę, elo. A szczytem głupoty była akcja z podwójnym morderstwem - rodzice nic nie wiedzieli? Nie zrobiono sekcji zwłok? No kurwa XDDD A i detektyw przyznająca się do wszystkiego też dobra, niech mnie chuj. Murphy, ty parówo. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 (edytowane) W dniu 18.10.2022 o 12:33, Rozi napisał: Obserwator Oglądajcie to chore gówno, jak lubicie zabawianie się widzem i bohaterami, nie wiadomo co jest prawdą, a co nie. Jestem na 5 odcinku i klimat jest przepotężny. Dodatkowo historia oparta jest na prawdziwych wydarzeniach. Bobby Cannavale i Naomi Watts dostarczają. Właśnie jestem po piątym odcinku. Chłonęliśmy z żoną jak pojebani. Fakt jednak, że kilka głupot się pojawia, ale gdzieś tam je akceptuję, bo mam poczucie że cały serial jest trochę przerysowany, więc i dystans większy. Siadło fajnie, jutro kończymy pozostałe dwa epki. Btw. Naomi Watts źle się postarzała... Edytowane 23 października 2022 przez ginn Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Wjechał nowy sezon Bogdana Bonera 1 Cytuj
mcp 2 016 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 I drugi sezon Barbarzyńców, pierwszy był całkiem spoko Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Od twórców Dark, wiadomo ile ma być sezonów? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 Gabinet osobliwości Guillermo del Toro juz ktos oglądał? Podobno dobre. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 A Gang Zielonej Rękawiczki? Myślałem, że to będzie jakiś crap, ale oceny na poziomie 7,0, bardzo dużo pozytywnych opinii i fajna polska obsada, no może oprócz Mroczków. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 36 minut temu, krupek napisał: A Gang Zielonej Rękawiczki? Myślałem, że to będzie jakiś crap, ale oceny na poziomie 7,0, bardzo dużo pozytywnych opinii i fajna polska obsada, no może oprócz Mroczków. No jak na polską produkcję jest zaskakująco mało czerstwe i nawet sprytnie i sprawnie zrealizowane. I nie wierzę, że to powiem, ale nawet Mroczki się po części rehabilitują. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi