BRY@N 1 401 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 To chyba mało odcinków obejrzałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 W dniu 1.02.2023 o 12:26, Rtooj napisał: Wczoraj włączyłem sobie dla relaksu anime Record of Lodoss i zaczęło się fajnie, pierwsze 10 minut i całkiem fajny wątek fabularny, nigdy nie grałem w gry i nie wiedziałem o czym to jest. Zaczął się drugi odcinek, walka Thora z jakimś człowiekiem i nagle zaczęła mnie swędzieć głowa że coś jest nie tak. Chłopaki mają walczyć a zamiast tego 20 minut narrator opisuje ich siłę, historię, animacji zabrakło, tylko na tle ich wizerunków szaleje tło i pojawiają się napisy jak w jakieś reklamie. Kolejne 3 odcinki musiałem włączyć bo sądziłem że dojdzie do walki, w piątym odcinku zadali sobie po drugim ciosie, narrator był już w 7 niebie, widzowie płakali i leciały im smarki z nosów, i wtedy załapałem że oglądam Record of Ragnarok. Netflix jak zawsze mnie nie zawiódł. Ragnarok jest zajebisty, ale 2 walki na sezon to przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Już niedługo tysiące Polaków podróżować będzie po kraju z telewizorami w bagażnikach, żeby podpiąć sie do odpowiedniego wifi Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Brzmi jak idealny plan na pozbycie się jeszcze więcej subskrybentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Niech giną. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Gorzej jak inne platformy też pójdą tą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 51 minut temu, krupek napisał: Gorzej jak inne platformy też pójdą tą drogą. To niech inne też giną. Wnet sobie ludzie o torrentach przypomną. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Inne jeszcze tak nie golą na hajs. 30zł za 720p w 2023 tyle dobrze że wartych nadrobienia rzeczy na netflixie jest może z 3 na rok więc tak, niech giną Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 No ja biorę Netfliksa tak dwa, trzy razy do roku, żeby obejrzeć co mnie interesuje i styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Nie no, nie mam 15 lat, żeby marnować czas i godność na kradzież filmów, czy seriali z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 To płać jak ostatni frajer Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Dopiero co się śmiałeś z figaro, ze kradnie owoce, a sam chcesz kraść filmy No z Netflixa na pewno zrezygnuję jak zmienią formułę na tę zapowiadaną. Disneya i tak mam za darmo, a wezmę sobie HBO, albo coś innego. Na szczęście, wybór jest spory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Ale filmy netflixa robią lewaki więc ich można okradać 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Nam się te seriale po prostu należą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Netflix prawem, nie towarem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 te zmiany nie mogą być na poważnie tworzone przez poważnie myślących ludzi. to musi być jakiś wewnętrzny trolling na udupienie platformy, zaniżenie jej wartości czy po prostu maksymalne rozwalenie od środka. chociaż jak tak patrzę na to co i jak tworzą, na ich plan wydawniczy i decyzje odnośnie wielu produkcji to możliwe że do reszty wyłączyli hamulce i czekają aż się wykoleją. jak szaleć to szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Wdrażają to powoli i ostrożnie. Gdzieś już testowali blokady i ponoć spadku nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Ogólnie to i tak jebać ten netflix, ja i tak płacę najdroższą wersję z tym kurwa 4k UHD czy tam chuj wie, co jeszcze. To jest 60 zł na miecha, ale nie wiem jak to będzie wyglądało po nowych planach. Udostępniam teściowej, swojej starej i mojej. To powiedziałem, se kupujcie same kurwy baby netflixy, bo jakieś nowe ograniczenia wchodzą, a że piździelce nie mieszkacie razem ze mną, to chuj mnie obchodzi wasz problem, dzień dzielenia i dobroci się skończył. Ogólnie zapowiada się chujowa polityka netflixa i tyle. Mnie i tak nie przeszkadzało, że dzieliłem im konta, teściowej, swojej starej matce i w ogóle, a teraz kurwa wymyślają te swoje chujnie te netflixy, jebać. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 2 godziny temu, Faka napisał: Udostępniam teściowej, swojej starej i mojej. Czyli masz dwie stare? Czy stara to Twoja żona czy matka? I kto to jest ta moja? Mam nadzieję, że ich nie mylisz, szczególnie jak się kładziesz do łóżka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Nowa komedia You People dobra, śmiechłem wiele razy Jest beka z murzynów i żydów, więc coś dla kogoś kto tęskni za starymi, dobrymi komediami. Fajna obsada, bo jest Hill, Murphy, czy Duchovny. Polecanko. Ostatnio wleciało też kilka klasyków, więc nadrobiłem Identity z Liottą. Niezły mindfuck, ale treściwe i dobrze się ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 No, fajne bylo Identity. A Frailty z tego samego roku widziales? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Polski tytuł to była Ręka Boga? Coś kojarzę takiego z tv sprzed lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Tak. Reka Boga. Probowalem to szukac po tym tytule i nie dalo juz rady bo jakis inny film z 2021 pokazywalo albo Maradone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Właśnie sprawdziłem i jest na CDA. Co prawda z lektorem, ale jest. To Identity też chętnie obejrzę ponownie, bo sobie przypomniałem po opisie, że kiedyś widziałem i mniej więcej kojarzę, ale jednak nie do końca pamiętam, bo sto lat temu było oglądane. Tak czy owak dzięki za obie polecajki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Sprawdzilem sobie tez teraz dla kilku scen i o kierkwa, rezyserem jest TEN Bill Paxton a co smieszniejsze, gra on role ojca. Ale mindfuck dla mnie. e: a teraz rozpoznalem Matthew McConaughey Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi