Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, krupek napisał:

Beef ktoś oglądał? Jestem przy końcówce i całkiem fajny pomysł na serial, chociaż aktorzy tacy sobie.

Pierwsze trzy odcinki mnie urzekły, a póżniej jakoś zaczęło  się rozwadniać.Mam wrażenie jakby autorzy chcieli przekazać więcej niż potrafią.

• This 1
Opublikowano
W dniu 28.04.2023 o 14:18, krupek napisał:

Beef ktoś oglądał? Jestem przy końcówce i całkiem fajny pomysł na serial, chociaż aktorzy tacy sobie.

Dla mnie mega sztos.

Bardzo polecam - wielowymiarowy serial, skłaniajacy do przemyśleń na rózne tematy, po skonczeniu 3 dni chodziłem w niezłej zadumie. 

W morzu netflixowego gówna to jest wyspa z skarbem. 

• Plusik 1
Opublikowano

Mnie ostatecznie zawiodły ostatnie odcinki i zakończenie, trochę przekombinowane. Jeśli chodzi o stronę psychologiczną i ludzkie zachowania to rzeczywiście, ma mocne momenty ten serial.

Opublikowano
W dniu 2.05.2023 o 04:11, YETI napisał:

Krzywe linie Boga, podobno bardzo dobry film, przy najbliższej okazji trzeba będzie sprawdzić.

Hiszpańskie kino nie zawodzi, troche w klimacie Wyspa tajemnic z Di Caprio, do końca nie wiadomo kto i czeme, polecam 7+/10

Opublikowano
26 minut temu, Fanek napisał:

Hiszpańskie kino nie zawodzi, troche w klimacie Wyspa tajemnic z Di Caprio, do końca nie wiadomo kto i czeme, polecam 7+/10

Też akcja dzieje się w szpitalu psychiatrycznym? 

Opublikowano

Nadrobiłem w końcu dokument o And1. Krótki i treściwy, fajnie zrobiony. W sumie, nie znałem historii powstania i upadku tej marki, więc spoko, że takie coś powstało.

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 3.05.2023 o 18:00, Faka napisał:

Też akcja dzieje się w szpitalu psychiatrycznym? 

ta, włączaj śmiało, oglądaj uważnie

Opublikowano

Wednesday całkiem przypadkiem odpaliłem do oglądania jednym okiem, nie nastawiając się na nic szczególnego, a ostatecznie nawet mi się podobało i wciągnęło. Luźne, ale nie przesadnie dziecinne. Oryginalnych Addamsów nie pamiętam praktycznie, poza faktem, że byli. Kilka fajnych postaci, reszta obojętna. Humor dobry, historyjka standardowa, ale wciągnęła dzięki specyficznej otoczce i samej Wednesday. Chętnie obejrzę drugi sezon, pod warunkiem, że nie "zmiękczą" tytułowej bohaterki zbyt mocno i nie przesadzą z ilością wątków romantycznych...

Dla beki odpaliłem też tego Power Rangers Once and Always i kurde no, co mogę powiedzieć, jak nie :beka:

Ani to dobry fanservice, ani to dobry samodzielny film/treść, ani nawet dobry hołd oryginałowi. Naciągane okrutnie, ze starych aktorów tylko ten Zacka jakoś się starał, bo reszta zmęczona i zniechęcona. No i ryłem, że CGI w tych czasach wyglądało GORZEJ, niż ludek w kostiumie robota 30 lat temu.

• Dzięki 1
Opublikowano

Wyskoczyło to dziś u mnie, ale kliknąłem potwierdzenie że należę do ogniska domowego i mogę oglądać znów. Wydaje mi się że jednak w końcu zablokują mi dostęp, to wtedy ich oleje. :dunno: I tak już opłacam abonament na piratebay więc mi to nawet rybka :good:

Opublikowano

U mnie też dzisiaj przyszedł mail o gospodarstwie domowym. Dzielę jeszcze konto z dwoma innymi osobami ciekawe kiedy się zgłoszą, że im nie działa. Trzeba będzie anulować, i tak nie ma tam nic dla mnie tylko żona ogląda jakieś pierdoły.