Hubert249 4 282 Opublikowano sobota o 17:19 Opublikowano sobota o 17:19 UHD premium, nie jestem cyganem, żeby wykupować basic. Cytuj
Faka 4 024 Opublikowano sobota o 17:25 Opublikowano sobota o 17:25 No to kocopoły pierdolisz, bo wszystko działa tak jak powinno, filmy w 4k, da i obraz ostry jak żyleta. Nie wiem, może telewizor albo net zamulony. Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano sobota o 20:25 Opublikowano sobota o 20:25 Netflix obniżył jakość gdzieś w okolicach pandemii i już nie wrócił, bo po... Kasa się zgadza. Obraz na N w porównaniu z Apple TV+ wygląda jak wersja VHS zgrana z trzeciej kopii. Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano wczoraj o 07:52 Opublikowano wczoraj o 07:52 Obejrzałem ostatnie 3 epy Arkane. Co to za bzdury? Serial do polowy leciał bardzo zrozumiale, mial pomysł na siebie i nagle jakby ktoś inny scenariusz pisał. Grafomania i majaki. A zakończenie to przemilcze. Masakra. Cytuj
agst 131 Opublikowano wczoraj o 11:38 Opublikowano wczoraj o 11:38 Arcane w 2 sezonie za bardzo leci do przodu i to czuć. Zabrakło trochę czasu, żeby to wszystko zgrabniej połączyć, ale i tak szanuje to co zrobili, i czekam na więcej seriali od nich. Od strony wizualnej to była uczta. Fabularnie nie dowieźli do końca i szkoda, bo przez to na diamencie jest jednak rysa. Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano wczoraj o 12:14 Opublikowano wczoraj o 12:14 Gdzieś przeczytałem, że najdłuższa scena bez "cięcia" w Arcane trwa 6 sekund. Ten serial jest aż takim teledyskiem czy to jakiś bullshit? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi