Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
N zaproponował mi The Hot Spot, japoński serial z aktorami. Takich zwykle unikam, bo głupie i infantylne. Ale był jakiś ładny obrazek, opis mi się skojarzył z Resident Alien no i włączyłem. Jest tylko jeden odcinek, mam nadzieję na razie.

Cudo. Bardzo lubię ten rodzaj humoru (bez wybuchów śmiechu, ale non-stop jest lekko zabawnie), bardzo dobre dialogi, wszystko się świetnie składa do kupy i widać, że twórcy doskonale panują nad fabułą. Po jednym odcinku bardzo polecam.

Serial, podobnie jak koreański Signal i z pewnością wiele innych, jest dostępny na polskim N, ale nie pojawia się jak język konta jest ustawiony na polski. Po zmianie na angielski nagle jest. Nie ma też polskich podpisów.
Dzięki za tip z tym językiem
Opublikowano

Skończyłem pierwszy sezon Lucyfera, nawet niezły procedural, tytułowa postać świetnie obsadzona. Akurat do oglądania jednym okiem podczas pracy. Niestety czytałem, że serial po przejęciu przez netflixa mocno skręca w lewo :sapek:

Opublikowano

Daj spokój. Żona to oglądała, więc ja sobie kątem oka patrzyłem i nawet dało się to oglądać, ale później nie da się. Lucyfer zachowuje się jak kretyn i ciągle jest taki sam. Zero rozwoju postaci. Maze to samo. 

• This 2
Opublikowano
14 minut temu, Sedrak napisał(a):

Daj spokój.

Takie seriale są idealne do pracy, puszczam sobie w tle zamiast muzyki. Jak bedzie faktycznie mega chujnia to się wezme za Ozark.

Opublikowano

Tak pedalskiego szatana jeszcze nie widziałem w żadnym serialu. Wymuskany aktor, ten jego głos, to jak próbuje być sexy i zawadiacki, a zamiast tego sprawia wrażenie jakby co najmniej dwa razy w tygodniu odwiedzał Błękitną ostrygę i stawiał wszystkim drinki (i nie tylko). Do samego końca byłem przekonany, że zamiast z Cloe skończy w łóżku z jej byłym mężem. 

• Haha 1