Opublikowano 24 marca 20196 l 2 godziny temu, zlewo napisał: Dirt już jest. No całkiem przyjemny film. Lubię takie klimaty. Jak dla mnie to bardzo słaby dobór aktorów, takie ładne buźki, perkusista z ADHD nawet dał radę. Film słaby ale kilka akcji całkiem spoko.
Opublikowano 25 marca 20196 l Dirt całkiem dobrze się ogląda, szczególnie jak ktoś lubi taki rockowoy klimat lat 80. Obsada może nie jest najwyższych lotów, ale jakoś też nie razi.
Opublikowano 31 marca 20196 l Obejrzałem The Highwaymen - klasyczny film netflix, ładne zdjęcia i kostiumy ale nudna, jak na polowanie na Bonney i Clyde'a, historia i zero akcji. Costner i Harrelson słabiutko.
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Hmmm jeśli ktoś chce sobie przypomnieć jak kiedyś to było, to netflix pokazuje mi ze dodano Spider Many od Raimiego. Jakis Bug, bo nie widzę tego w żadnej liście dodanych filmów. No i odpala się normalnie.
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Dziś się kapnąłem że na Netflixie jest serial 'Skins'. Chyba wleci rewatch po latach
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Netflixa warto przeszperać dokładnie, bo jest też kilka starych filmów i dokumentów, które nigdy nie są w polecanych, ani na głównej stronie, a poukrywane gdzieś w czeluściach.
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l To jest bolączką wszystkich platform - ciulowe skrypty polecające, przez co faktycznie trzeba grzebać po gatunkach albo sortować po najwyżej ocenianych żeby coś fajnego znaleźć.
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l A przypomnijcie sobie jeszcze te 10 lat temu wypożyczalnie DVD. 11 ziko za 1 płytkę na 2 dni
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Miałem ten serial na celowniku od dłuższego czasu, pora nadrobic poprzednie sezony.
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l 4 godziny temu, maciucha napisał: A przypomnijcie sobie jeszcze te 10 lat temu wypożyczalnie DVD. 11 ziko za 1 płytkę na 2 dni wspaniałe czasy z zaradnym ojcem przegrywaliśmy dvdki w domu
Opublikowano 4 kwietnia 20196 l 5 godzin temu, Dud.ek napisał: Wiadomo coś czy wrzucą 2 sezon Happy!? Nie ma oficjalnego info, ale pewnie jakiś miesiąc/dwa po wyemitowaniu ostatniego odcinka(29 maja).
Opublikowano 4 kwietnia 20196 l Po trzech latach subskrypcji ktorej nawet jak nie ogladalem to i tak nie wylaczalem, od patrzenia na to co ta platforma oferuje dostalem raka i anulowalem. To co sie tam dzieje to jest jakis kur.wa dramat. Zwlaszcza te gowniane dokumenty ktore wyrastaja jak grzyby po deszczu a jeden jest gorszy od drugiego.
Opublikowano 4 kwietnia 20196 l No i co my mamy teraz zrobić? Wysłać do nich zażalenie, że się nie starają? Sami nakręcić lepsze? Może wystarczy, że anulujesz subskrypcję, nie będziesz tego raka włączał i świat będzie piękniejszy. No, ale skoro i tak nie oglądasz, to chyba nie robi różnicy, co tam jest.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l A group of teenagers struggles to survive after they're mysteriously transported to a replica of their wealthy town with no trace of their parents. Spoko się zapowiada. Premiera 10 maja.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l 22 godziny temu, Il Brutto napisał: Po trzech latach subskrypcji ktorej nawet jak nie ogladalem to i tak nie wylaczalem, od patrzenia na to co ta platforma oferuje dostalem raka i anulowalem. To co sie tam dzieje to jest jakis kur.wa dramat. Zwlaszcza te gowniane dokumenty ktore wyrastaja jak grzyby po deszczu a jeden jest gorszy od drugiego. Co rozumiesz przez gowniane dokumenty? Oglądałeś coś ostatnio na Discovery Channel albo History? Np Taśmy Teda i Porwana w biały dzień byly dobre.