Opublikowano 19 kwietnia 20196 l Zarówno ten dokument jak i poprzedni film Netflixa o gierkach indie jest zrobiony tak, jakby celowo przedstawiał niezręcznych szaleńców poświęcających życie dla jakichś bzdurek. Przypadek?
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l odkryłem Bojack Horseman jakie to dobre Mnie ta animacja nie przekonała , skończyłem na jednym sezonie .czekam natomiast na drugi sezon przygód o policjantach z pewnego posterunku [emoji16]
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l Jestem po 3 odcinku. Jeśli to jest kiepskie to boję się pytać co dzieje się potem
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l 13 minut temu, _Be_ napisał: Pierwszy sezon jest kiepski ale potem to usuń to
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l Az mnie wzdrygnelo jak sobie przypomnialem probe nr 3 z 1 odcinkiem. Te zyebane flashbacki na kazde slowo ktore mu sie kojarzylo z jakims wydarzeniem, ten (pipi)owy cliche kolega z zarostem, ten ryj kocicy. Ajjjj
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l milan, nie miej do siebie pretensji, to nie twoja wina że jesteś stary
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l 1 minutę temu, milan napisał: Chyba po prostu nie moge sie utozsamic z konskim przegrywem
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l Teraz, milan napisał: #Team ugly americans boże jacy ci starzy ludzie są żałośni w internecie XD
Opublikowano 20 kwietnia 20196 l 14 godzin temu, Figaro napisał: bojack? strasznie przereklamowany Mylisz z Rick & Morty
Opublikowano 21 kwietnia 20196 l Black Summer - ale kał. Na początku daje jeszcze wrażenie że coś dobrego z tego będzie, ale im dalej tym gorzej. Mogli z tego zrobić jeden dwu godzinny film o zombie klasy C bo i fabuła tu na to typowa (trzeba się dostać z punktu A do B) i długość odcinków pod koniec 20-25 min. sugerują że to jakiś dziwny eksperyment. Tym podziałem na rozdziały w każdym odcinku już zacząłem rzygać pod koniec. Nie warto tracić czasu. Nadrobiłem też Modliszkę. No fajny francuski thriller trzymający w napięciu. Tylko przesadzili Spoiler z liczbą nieszczęść jaka spada na głównego bohatera.
Opublikowano 21 kwietnia 20196 l Pierwsza produkcja Netflixa dla której warto opłacić najwyższy pakiet. Jest nadzieja, że w przyszłości Netflixowe Dolby Vision pokaże pazur. Po dwóch odcinkach 10/10. Absolutne must watch.
Opublikowano 22 kwietnia 20195 l Our Planet swietne, polecam kazdemu 10/10 A Oledy i dzwiek daja jeszcze dodatkowe +2
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l In this neo-noir thriller series, a pair of cash-strapped newlyweds accept a lucrative but morally dubious offer from a mysterious female benefactor. Może być ciekawe