Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Cos ciekawego wyszlo weekednem z filmow?

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 552,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Tłusty miesiąc, min. Dark,  Czarne Lustro, Stranger Things, z filmów nowy Blade Runner i

:banderas:Z O D I A K :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ej, ja bardzo polecam Dead to me. 

Trailer może sugerować jakąś dziwną, lesbijską opowieść o dwóch kobietach. Co to niby ma interesować męskiego członka forum?

Serial jest jednak zaskakująco dobry, wciągający i ma świetny scenariusz, który co rusz zaskakuje widza. Polecam.

Opublikowano

Dead To Me i największe zaskoczenie - Christina Applegate to naprawdę świetna aktorka.

Opublikowano

Propozycja na dzisiaj. Troszkę zioła do spalenia i wpiszcie lonely island w netflixowej przeglądarce

Na trzeźwo raczej nie polecam ale te 30 minut to pure gold w odpowiednim stanie. 

Opublikowano

Dead to me / Już nie żyjesz - świetna drama z dużą ilością humoru, w tym czarnego. Dobre aktorstwo i fantastyczne dialogi. Dziesięć odcinków po 30min, serdecznie polecam!

ps.

przypomni mi kto kiedy miał Doom Patrol trafić na netflix?

Opublikowano
26 minut temu, tukan napisał:

ps.

Nie będzie na netflixie niestety tylko na hbo go

Opublikowano
1 godzinę temu, tukan napisał:

Dead to me / Już nie żyjesz - świetna drama z dużą ilością humoru, w tym czarnego. Dobre aktorstwo i fantastyczne dialogi. Dziesięć odcinków po 30min, serdecznie polecam!

ps.

Potwierdzam, skonczylem i czekam rok na nowy sezon.

what if sie pojawilo, przewidywalne, ale mecze dalej.

a pierwszy blade runner to kto ma licencje, ze nigdzie tego nie ma?

Opublikowano

Jest nareszcie trailer 2 sezonu Final Space :banderas: 

Ojjj, mocno czekam na nowe przygody Gary'ego. Premiera 24 czerwca na Adult Swim. Na netflixie pewnie kilka miechów później. 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Ed.
Bulwa mać, ale jestem ślepy. Do usunięcia.

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

U nas też będzie spiderman into the verse czy nie szanują potężych polaków te netfliksowe sc00rwensyny? 

Opublikowano

Animowany pajączek trafi najpierw na HBO:GO w Sierpniu, lub na jesień. Taką mają właśnie wykupioną licencję. Na polskim Netflixie ten film pojawi się dopiero, gdy wygaśnie licencja dla HBO. Pewnie w międzyczasie ten film poleci na jakimś polsacie.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

Bracia Russo(Avengersi) zrobią animca na podstawie karcianki Magic: The Gathering :obama: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Dzisiaj premiera.

Najgorsze, że przy oglądaniu takich show zawsze się robię głodny nawet jak chwilę wcześniej byłem najedzony :usmiech:

Opublikowano

Street Food też jest dobre. Oglądałem do obiadu, a i tak na koniec odcinka miałem ochotę coś oszamać :potter: