Opublikowano 23 maja 20195 l Tłusty miesiąc, min. Dark, Czarne Lustro, Stranger Things, z filmów nowy Blade Runner i Z O D I A K Edytowane 23 maja 20195 l przez YETI
Opublikowano 23 maja 20195 l Ej, ja bardzo polecam Dead to me. Trailer może sugerować jakąś dziwną, lesbijską opowieść o dwóch kobietach. Co to niby ma interesować męskiego członka forum? Serial jest jednak zaskakująco dobry, wciągający i ma świetny scenariusz, który co rusz zaskakuje widza. Polecam.
Opublikowano 23 maja 20195 l Dead To Me i największe zaskoczenie - Christina Applegate to naprawdę świetna aktorka.
Opublikowano 23 maja 20195 l No dobry miesiąc, ale gdzie jest kurwa Neon Genesis Evangelion ja się pytam
Opublikowano 24 maja 20195 l Propozycja na dzisiaj. Troszkę zioła do spalenia i wpiszcie lonely island w netflixowej przeglądarce Na trzeźwo raczej nie polecam ale te 30 minut to pure gold w odpowiednim stanie.
Opublikowano 29 maja 20195 l Dead to me / Już nie żyjesz - świetna drama z dużą ilością humoru, w tym czarnego. Dobre aktorstwo i fantastyczne dialogi. Dziesięć odcinków po 30min, serdecznie polecam! ps. przypomni mi kto kiedy miał Doom Patrol trafić na netflix?
Opublikowano 29 maja 20195 l 26 minut temu, tukan napisał: ps. przypomni mi kto kiedy miał Doom Patrol trafić na netflix? Nie będzie na netflixie niestety tylko na hbo go
Opublikowano 29 maja 20195 l 1 godzinę temu, tukan napisał: Dead to me / Już nie żyjesz - świetna drama z dużą ilością humoru, w tym czarnego. Dobre aktorstwo i fantastyczne dialogi. Dziesięć odcinków po 30min, serdecznie polecam! ps. przypomni mi kto kiedy miał Doom Patrol trafić na netflix? Potwierdzam, skonczylem i czekam rok na nowy sezon. what if sie pojawilo, przewidywalne, ale mecze dalej. a pierwszy blade runner to kto ma licencje, ze nigdzie tego nie ma?
Opublikowano 30 maja 20195 l Jest nareszcie trailer 2 sezonu Final Space Ojjj, mocno czekam na nowe przygody Gary'ego. Premiera 24 czerwca na Adult Swim. Na netflixie pewnie kilka miechów później. Edytowane 30 maja 20195 l przez sprite
Opublikowano 30 maja 20195 l Pięknie to wygląda <3 Premiera 30 sierpnia. 10 odcinków. Edytowane 30 maja 20195 l przez sprite
Opublikowano 30 maja 20195 l Ed. Bulwa mać, ale jestem ślepy. Do usunięcia. Edytowane 30 maja 20195 l przez McDrive
Opublikowano 31 maja 20195 l Mini seria(4 epy) - When They See Us wjechała na Netflix BDB recki. 87% na pomidorach
Opublikowano 31 maja 20195 l U nas też będzie spiderman into the verse czy nie szanują potężych polaków te netfliksowe sc00rwensyny?
Opublikowano 1 czerwca 20195 l Animowany pajączek trafi najpierw na HBO:GO w Sierpniu, lub na jesień. Taką mają właśnie wykupioną licencję. Na polskim Netflixie ten film pojawi się dopiero, gdy wygaśnie licencja dla HBO. Pewnie w międzyczasie ten film poleci na jakimś polsacie. Edytowane 1 czerwca 20195 l przez Solderowy123
Opublikowano 3 czerwca 20195 l Bracia Russo(Avengersi) zrobią animca na podstawie karcianki Magic: The Gathering Edytowane 3 czerwca 20195 l przez sprite
Opublikowano 7 czerwca 20195 l Dzisiaj premiera. Najgorsze, że przy oglądaniu takich show zawsze się robię głodny nawet jak chwilę wcześniej byłem najedzony
Opublikowano 7 czerwca 20195 l Street Food też jest dobre. Oglądałem do obiadu, a i tak na koniec odcinka miałem ochotę coś oszamać